Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
a tanár kedvenc szórakozása volt hogy aki rossz volt az lefeküdt a földre a tanár a hasára dobott egy deszkát és 10m nekifutás után ráugrott teljes lendületből...egyszer meguntam és mielőtt rámugrott volna leszedtem magamról a fát odébbáltam 1métert és a deszkát meg kinyújtottam...a tanár meg nem tudott megálni ^^'
*csepp a fej mögött a kacaj hallatán....de sebaj! boldogan megy vissza táncpadozni...ha már versenyezni akar a conon*
Oké eladom,tény ahogy akarsz...De meglásd,térden csúszva fogsz visszajönni hozzám és a tanaimhoz*sátáni kajact hallat az elmenő lány után*
én 3 évig voltam Judo-n de egyszer se értettem meg mi abba a jó hogy 8 fogásból átdobom a vállamon ahejett hogy állon rúgom Drop Dead-del
*vállat ránt, majd kezdi egy rókavigyor kíséretében, mivel ez már meg se kottyan neki a 6évi karate-tanfolyam után* :3
*Ráül a lány hátára,aki kezdené a fekvőtámaszt,és így szól: Na most már csinálhatod-Mondja ördögi vigyorral.*
*a fekvőtámaszt választja* :3
*A sensei gondolván,hogy muszáj lesz itt valamit tenni,fekete festéksprét vesz elő és felírja a hófehér falra:A hét gyakorlata: Megtanulni az összes alapakkordot,váltani is,vagy naponta 200 fekvőtámasz!*
*próbálja teljesíteni a senpai parancsát...kevés sikerrel, inkább visszamegy táncpadozni*
*Utasítgat,utasítg at!:C-mollt egy hanggal feljebb! Tedd arébb az ujjad,az nem D-moll!C-hez tedd mellé a basszust!Rendben,F-dúr!Á moll!C-D váltás,moooooost!
*behúzott füllel és farokkal(upppszi, olyan nekem nincs is XDD) kezébe veszi a gitárját (Michaelt xDDD), és végiggyakorolja az akkordokat*
*egész végig táncpadozott, és marha fáradt*
Exiled: erről jut eszembe...nekem is gyakorolnom kéne
neked meg hajrá :3