Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-30 13:41:54
(#8127) akkor máris indulok alexandráék honlapjára x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.
Ajajjj! Nekem itt van a polcon mind a 7 kötete
Nekem tetszik. Ha tetszett amit olvastál róla, akkor nem fogsz benne csalódni!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:37:28
(#8125) nah,nekem meg megjött a Darren shan-om,hogy pótoljam a pár éve eltűnt köteteket Most amgy gondolkodóba estem: Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jól hangzik!Ki jönne rá?
Nincsen valakinek manga eladó?
De xD
nekem XD
Éjféli Opera 1. kötete
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:35:17
(#8122) Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-30 13:35:57
am nemtud vki vmi jó anime szilveszteres cuccot?
Hát jó lenne ha lenne...biztosan mennék de egyről sem tok..hacsak valamelyik kisebb társulat nem szervez valamit! Ez van.. Szprájt!
sztem szervezzünk mi.ugyis van még kb 24 óránk ráXD de biztos bizti megoldjuk vhogy^^
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 13:32:21
(#8121) Tom hogy van más topic erre de itt most legalább vagyunk Nincsen valakinek manga eladó?
beküldve: 2008-12-30 13:32:10
(#8120) ömm..Oo izé...azért ennyire nem kellet volna lecseszni. elsőre is megértettem de most nézzétek meg mit csináltatok. near mindjárt bőg!!!
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 13:27:58
(#8119) 1: Ne duplapostolj.Ott a szerkesztés gomb.
2: Gomen nem ismerek.
3: Hello dragda!*Integet*
2: Gomen nem ismerek.
3: Hello dragda!*Integet*
beküldve: 2008-12-30 13:27:33
(#8118) Nincs duplapostolás, inkább használd a "szerkesztés" gombot.
szerk.:
szerk.:
látom már Envy leírta
Szerk: Lawliet 2008-12-30 13:28:22
am nemtud vki vmi jó anime szilveszteres cuccot?
Hát jó lenne ha lenne...biztosan mennék de egyről sem tok..hacsak valamelyik kisebb társulat nem szervez valamit! Ez van.. Szprájt!
Ne duplapostolj!
Van egy hasznos kis funkció: Szerkesztés gomb!
Bátran lehet használni^^"
Van egy hasznos kis funkció: Szerkesztés gomb!
Bátran lehet használni^^"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:26:01
(#8115) am nemtud vki vmi jó anime szilveszteres cuccot?
beküldve: 2008-12-30 13:25:31
(#8114) nahát^^mind engem jöttetek isteníteni??XD