Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jelenleg teljes lelki összeomlásban vagyok,mert Love Hinát nézek,de kéne gyakorolnom a gitárvizsgára,könyvet szeretnék írni,azt minél hamarabb,mert már 3 sztori is kering a fejemben
Nézz meg egy részt a Love Hinából, utána gyorsan vesd papírra vázlatosan a sztorikat és húzz gyakorolni mert méga végén rosszul sül el a dolog
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-30 12:18:27
(#8097) Jelenleg teljes lelki összeomlásban vagyok,mert Love Hinát nézek,de kéne gyakorolnom a gitárvizsgára,könyvet szeretnék írni,azt minél hamarabb,mert már 3 sztori is kering a fejemben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-30 12:18:40
beküldve: 2008-12-30 12:00:08
(#8096) beküldve: 2008-12-30 11:50:11
(#8095) Jóóó reggelt Magyarorszááág!!!
Helyzetjelentés? [magyarul: Miujs? xD]
Helyzetjelentés? [magyarul: Miujs? xD]
Positive vibration.
Onsi:
Igaza van baniaa-nak is, ha nem figyelsz oda arra, hogy ne duplapostolj, akkor előbb utóbb szankcionálni fogják a tevékenységed, szóval figyelj oda jobban és használd a "szerkesztés" gombot.
További kellemes fórumozást.
Igaza van baniaa-nak is, ha nem figyelsz oda arra, hogy ne duplapostolj, akkor előbb utóbb szankcionálni fogják a tevékenységed, szóval figyelj oda jobban és használd a "szerkesztés" gombot.
További kellemes fórumozást.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-30 11:34:48
(#8093) beküldve: 2008-12-30 11:26:08
(#8092) azért az h 1etlen OP koszpléjer voltál kis költői túlzás, netán erős ferdítés...ugyanis 1 egész csapat CPs volt, még hajót is összedobtak...
Ne haragudj, lehet, hogy én keverem, de az szerintem tavasszal volt (sőt, kettő csapat is volt - nagyon jók voltak), és én az őszről beszélek.
Szerk.: Oké, lehet, hogy te a vasárnapra gondoltál, én pedig a szombatra értettem... (vasárnap haldokolva feküdtem otthon, csuklómon a kétnapos szalaggal...)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2008-12-30 09:30:34
beküldve: 2008-12-30 09:23:47
(#8090) beküldve: 2008-12-30 09:19:49
(#8089) Most egész nap arra várok hogy megérkezzen a mangám.
Mert nem rég rendeltem és elvileg 2 napon belűl itt lesz.
Mert nem rég rendeltem és elvileg 2 napon belűl itt lesz.
beküldve: 2008-12-30 09:15:09
(#8088)
Szerk: Onsi 2008-12-30 09:26:32
beküldve: 2008-12-30 09:11:19
(#8087) Mindig nagyon sok Naruto / Narutós szereplő van conon.
Ha azt vesszük, pl. Narutonak beöltözni nem túl költséges, vagy megerőltető: egy narancssárga kukásruha, fejpánt, paróka, esetleg hajfesték, oszt' kész.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
'Drága'? Mégis milyen megszólítás ez? Tiszteletet.
Mivel az 'olcsó', mint jelző pejoratív, ezért a 'drága' éppen ellenkezőleg, magasztaló. Vagyis éppen az általad hiányolt tisztelet megnyilvánulása. De persze megkövetlek, mert szemlátomást bizalmasodásnak vetted.Rendben, kapsz egy második esélyt.
"kismókus" :Đ
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
azért az h 1etlen OP koszpléjer voltál kis költői túlzás, netán erős ferdítés...ugyanis 1 egész csapat CPs volt, még hajót is összedobtak...
Valóban, még "torpedót" is küldtünk rájuk... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-30 01:46:58