Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-28 21:52:11
(#8022) szellemi erőmet felhasználva, belemártogassam?
szerk: SENKI,ismétlem SENKI(!!!) ne reagáljon baniaa-ra
szerk: SENKI,ismétlem SENKI(!!!) ne reagáljon baniaa-ra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-28 21:52:57
Jaj, Alister. Nem lett volna szabad hozzászólni! Most megint itt fog kisérteni. Gyorsan, rugjuk a bele a cápáktól hemzsegő vízbe. ^^
Azt hiszed vicces vagy?
Jaj, Alister. Nem lett volna szabad hozzászólni! Most megint itt fog kisérteni. Gyorsan, rugjuk a bele a cápáktól hemzsegő vízbe. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
baniaa3:
"1.Ők jobban megcsinálják Ryukot meg ezeket, fejletebbek"
Ennek légy olyan jó, és fuss neki még egyszer, jó?
Ved fel a szemüveget, és jól van..
beküldve: 2008-12-28 21:36:31
(#8018) Hanon:
"Telhetetlen"
Ahogy mondod, drága.
Ahogy mondod.
baniaa3:
"2.Japánok animébe jók az amcsik a filmhez értenek, értsétek meg"
Ez durva általánosítás, így nem is igaz.
Dragda: Uszagi jóóó!
LxRaito: Á, Light teljesen szociopata, nyilvánvalóan képtelen érzelmekre. L meg dettó, csak ő kevésbé destruktív.
Kedvenc állatok: nagy és kis macskák, lovak, hollók és varjak, ragadozó madarak (a többi meg nem szalonképes
: kígyók, cápák, medúzák és hidrák)
"Telhetetlen"
Ahogy mondod, drága.
Ahogy mondod.baniaa3:
"2.Japánok animébe jók az amcsik a filmhez értenek, értsétek meg"
Ez durva általánosítás, így nem is igaz.
Dragda: Uszagi jóóó!
LxRaito: Á, Light teljesen szociopata, nyilvánvalóan képtelen érzelmekre. L meg dettó, csak ő kevésbé destruktív.
Kedvenc állatok: nagy és kis macskák, lovak, hollók és varjak, ragadozó madarak (a többi meg nem szalonképes
: kígyók, cápák, medúzák és hidrák)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-28 18:48:29
(#8017) az te vagy... bár én nem is nagyon kerestem. meg hát hogy abból te AMV-t csinálj ahhoz nagyon PRO nak kell lenni....
na mindegy a fumoffu megvan a TSR-t meg töltöm éppen vicclát menek CoD ozni
:S példa az elbannerosításra:
[Link]
ha nektek nem a bannercsere.org-ot adja be akkor nálam van a baj, de nekem kb 1 sec. ra beadja a rendes oldalt aztán átirányít :S
na mindegy a fumoffu megvan a TSR-t meg töltöm éppen vicclát menek CoD ozni
:S példa az elbannerosításra:
[Link]
ha nektek nem a bannercsere.org-ot adja be akkor nálam van a baj, de nekem kb 1 sec. ra beadja a rendes oldalt aztán átirányít :S
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2008-12-28 19:00:07
Az AMVs rész ellen tiltakoznék...láttam már marha jó műveket FMPből...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-28 18:25:55
(#8015) azért van az FMP-nek egy storimente. A TSR-nek is.A fumoffu meg...Hát...abból meg vmi összevágásos nevetőset lehet csinálni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-28 18:21:51
(#8014) az a legjobb az FMP-be hogy nem lehet belőlle se AMV-t se Paródiát csinálni: eleve olyan az egész hogy AMV-t semmiféle képpen nem lehet belőle csinálni mert minden részbe más a téma+ az egész alapból egy Mecha-Paródia^^
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
este 7-től másnap délután 5 ig
^^
^^Szép, határozottan szép teljesítmény. *kezet ráz veled*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-28 18:10:19
(#8012) este 7-től másnap délután 5 ig
^^
de a lefekvési idő nem számít most péld. hajnali 4 kor még FMP-t néztem meg Tremors-t
^^de a lefekvési idő nem számít most péld. hajnali 4 kor még FMP-t néztem meg Tremors-t
Szerk: Raidon 2008-12-28 18:12:39
császtok!*integet*
majdnem sikerült az alvásrekord! fél óra kellett volna
Szió!
Miért? Mennyi a rekordod?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 18:09:01
beküldve: 2008-12-28 18:08:03
(#8010) császtok!*integet*
beküldve: 2008-12-28 18:06:33
(#8009) Miyu: Nem kell pirulni... na...
..... Vannak ilyen szép véletlenek az életben.
..... Vannak ilyen szép véletlenek az életben.
beküldve: 2008-12-28 17:54:49
(#8008) Egyik osztálytársam is Farkas
Nah,de kedvrencek: Kutya(3 is volt).Sas.Farkas.Kb ennyi
Mármint a neve
Nah,de kedvrencek: Kutya(3 is volt).Sas.Farkas.Kb ennyi