Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-28 17:02:49
(#7992) Ezek a mai fiatalok! Mindig csak a szex meg a szipu! X_o
Nade Kapitány! Ki az, aki rosszra nevelgeti a matrózait?
És mi lesz a mai zsákmánnyal? Ma nem fosztogatunk?
Kaminaga: *tesóm kihívta a mentőket, mielőtt elvéreznék*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 17:01:45
az biztos xDD
szerk: mit találtam???!!! RaitoxMikami O_O LOL xD ez tényleg furcsa párosítás...
*gyorsan visszaemlékszik erre a jelenetre...nem kellett volna...mindjárt elvérzik*
szerk: mit találtam???!!! RaitoxMikami O_O LOL xD ez tényleg furcsa párosítás...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 17:01:46
beküldve: 2008-12-28 16:58:08
(#7989) Ezek a mai fiatalok! Mindig csak a szex meg a szipu! X_o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
én tul.képpen mindent el bírok olvasni (kedves Barátném az oka ), és Lightot nagyon szeretem, szal két legyet egy csapásra (yaoi + Raito-fangörl desu~)
Hát, akkor te sem vagy piskóta.......vagy dobostorta! lol
MCS: A fürdős jelenet.......*rosszabbodó orrvérzés*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 16:57:21
én tul.képpen mindent el bírok olvasni (kedves Barátném az oka ), és Lightot nagyon szeretem, szal két legyet egy csapásra (yaoi + Raito-fangörl desu~)
beküldve: 2008-12-28 16:51:07
(#7986) nekem elég volt a tegnapi yaoi ova amit néztem... asszem maradok jrnél... még nem szoktam meg eléggé eme műfajt hogy egy fokkal feljebb léphessek....
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
*mostmár neki is tele van mindkét orrlyuka papírzsepikkel*
LxRaito (hardyaoi!! x3) fanfictiont olvasok xDDD olyan cukik!!!
L és Light? Nem tom, szeretem a BL-t, de ők az egyetlen párosítás -eddig!- amit nem bírok elolvasni.....Valahogy nem tudom elképzelni Lightról, hogy szeretne bárkit is, vagy akárcsak vonzódna is hozzá....
Parasikoly Kapitány: *tiszteleg* A mai célpont, mely kereskedő hajó (csatorna) lesz, Uram?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 16:51:11
*mostmár neki is tele van mindkét orrlyuka papírzsepikkel*
beküldve: 2008-12-28 16:45:45
(#7983) Ekh, ez a Hogfather filmen nem volt olyan jó mint a könyv. Aranyos meg minden csak sajna elég alacsony költségvetésű lehetett mert a díszlet és a jelmezek hagynak kívánni valót maguk után.
Josh Kirbysre kellett volna venni a figurát.
Csicsicsacsipacsi, Dragda.
Josh Kirbysre kellett volna venni a figurát.
Csicsicsacsipacsi, Dragda.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
*orrvérzés, majd ledől a székről*
*eleve papírzsepivel kitömött orral ült le a kötet elé, mivel ismeri önnön fantáziáját...... *
Barbara-chan: Én 3as szintűnek mondanám.
Nyílt csókolózás, és szemérmes szex-jelenetek, semmi konkrét....
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 16:44:49
beküldve: 2008-12-28 16:43:05
(#7981) mennyire yaoi ez a magányos csillag?
vmiért nem csípem még annyira őket max shounen-ai vagy nagyon enyhe yaoi(junjou romantica anime^^")
vmiért nem csípem még annyira őket max shounen-ai vagy nagyon enyhe yaoi(junjou romantica anime^^")
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
*orrvérzés, majd ledől a székről*
én is...főleg ha Yuuki és Micah is odajárna, és nem lennének szemérmesek
Akkor azt hiszem beszereltetnék egy figyelőkamerát.... lol.... Jaj, farkasanyám!
MCS : Most olvasom.... eddig tetszik, főleg a bár, elvezetnék egy ilyen helyet. Persze én ízig-vérig kalóz vagyok....
én is...főleg ha Yuuki és Micah is odajárna, és nem lennének szemérmesek