Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én meg fogom nézni xDD legalább röhögök rajta egy jót x3
Magányos csillag!!! annyira cukik x3 bár lehetett volna 18+ ráírva, és egy kicsit "részletesebb" x3
Magányos csillag!!! annyira cukik x3 bár lehetett volna 18+ ráírva, és egy kicsit "részletesebb" x3
Te tudod, én inkább megóvom harmatos kalóz- és boszorkánylelkem a kárhozattól
MCS : Most olvasom.... eddig tetszik, főleg a bár, elvezetnék egy ilyen helyet. Persze én ízig-vérig kalóz vagyok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 16:28:53
én meg fogom nézni xDD legalább röhögök rajta egy jót x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-28 16:22:45
(#7975) Jelentem Parasikoly Kapitány, megérkeztem! A képecskéhez meg annyit, hogy: aú!
DN remake-hez: Zacskót nyírják ki, de úgyse nézem meg, elrontaná az anime okozta szép lelkivilágomat.
És ma vásárolgattam mozizás előtt: Usagi Yojimbo 5öt és a Magányos csillag-ot....... kicsit boldog vagyok, lol
DN remake-hez: Zacskót nyírják ki, de úgyse nézem meg, elrontaná az anime okozta szép lelkivilágomat.
És ma vásárolgattam mozizás előtt: Usagi Yojimbo 5öt és a Magányos csillag-ot....... kicsit boldog vagyok, lol
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 16:23:50
áhhh, itt vagyok, elvileg már csak a hörcsögöt kéne kitakarítanom (mármint...a ketrecét x3), de majd később...tehát: *jelentkezik*
baniaa...ezt az avatart xDDD (nem szólhatok semmit, ugyanis éppen Death Note yaoi képeket töltögetek + nézegetek, és még egy játékot is találtam )
Nézzétek milyen vicces képet találtam (nem yaoi xDD), egy óráig röhögtem rajta xDD:
baniaa...ezt az avatart xDDD (nem szólhatok semmit, ugyanis éppen Death Note yaoi képeket töltögetek + nézegetek, és még egy játékot is találtam )
Nézzétek milyen vicces képet találtam (nem yaoi xDD), egy óráig röhögtem rajta xDD:
beküldve: 2008-12-28 16:15:57
(#7973) Most nem termeltek mint mindig szégyeljétek magatokat!
Van azért itt valaki?
Van azért itt valaki?
beküldve: 2008-12-28 14:46:37
(#7972) uff vánpísz =_=
bocsi, csak takarítanom kell *hamupipőke* szilveszteri buli lesz nálunk, és MÁR tisztának kell lennie a szobámnak pedig még 31.-éig tiszta mocsok lesz itt minden, az biztos
bocsi, csak takarítanom kell *hamupipőke* szilveszteri buli lesz nálunk, és MÁR tisztának kell lennie a szobámnak pedig még 31.-éig tiszta mocsok lesz itt minden, az biztos
beküldve: 2008-12-28 14:26:01
(#7971) -.-...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-28 14:14:11
(#7970) beküldve: 2008-12-28 14:06:24
(#7969) miért is szól ez nekünk?Tudtommal mindketten utáljuk a one piece-t
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-28 13:57:54
(#7968) És a Jigoku Shoujonak is lesz amcsi remake-je, asszem a Disney csinálja
*fetreng a földön a röhögéstől és nem bírja abbahagyni*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
x'DDD
Most már télleg szakadok x'DD
Most már télleg szakadok x'DD
Helyes, fontos a megfelelő munkamorál és hangulat megteremtése. Majd kopogj, ha jössz. (;
Juteszembe. Mai okosság; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-28 13:21:19
(#7965) *kaminaga,nem zavar,hogy félbehagytad a kis szerepjátékot? *
beküldve: 2008-12-28 12:57:44
(#7964) LOL
*közben visszaért az ebédről*