Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-26 20:06:15
(#7737) nyiss egyet,én támogatom!(én azért nem nyitok,mert noob vagyok és nem tom hogy kell... )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-26 20:04:39
(#7736) Kéne nyitni egy topicot: Orvosi esetek névvel
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hm, akkor foghatjuk a hirtelen várnyomás emelkedésre.... Hm, és még logikus is lenne...
Meglehet
Viszont most lépek Lovely Complexet nézni! Majd jövök páás!
Positive vibration.
30 perc az szép
Dragda: általában a melegtől szokott, de van amikor a hirtelen idegi kitöréseim okozzák xD
Ezen a nyáron szerencsére nem volt ilyen eset... sőt csak 1x vérzett 1 percig kb... am azt szoktam csinálni xD
Dragda: általában a melegtől szokott, de van amikor a hirtelen idegi kitöréseim okozzák xD
Ezen a nyáron szerencsére nem volt ilyen eset... sőt csak 1x vérzett 1 percig kb... am azt szoktam csinálni xD
Hm, akkor foghatjuk a hirtelen várnyomás emelkedésre.... Hm, és még logikus is lenne...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-26 19:59:43
(#7733) 30 perc az szép
Positive vibration.
nembaj,én gyakorlatias vagyok
Én meg olyan, aki inkább a szakkönyvre esküszik De mindegy.
valami új téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-26 19:53:23
(#7731) nembaj,én gyakorlatias vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
klau: Nem akarok morbidkodni,meg hülyeségeket írni,de virulnom kell: a rekordom 30 perc
Am ajánlaott teendő:
Am ajánlaott teendő:
Azért teszem spoilerbe,mert egyeseknek felkavaró lehet: tarts orrodhoz zsepit,és közben fabrikálj zsebkendőből egy tampon formájú kúpot.Nyomd fel addig,amíg el nem kezdni piszkálni a belső határt,és akkor egy milit húzd vissza.orrodat középtájt jól szorítsd meg.maradj így,ha átvérzik a tampon,cseréld le.ha súlyos az eset ajánlott vizes törülköző a tarkóra
Vagy csak szimplán nézd meg egy elsősegély-könyvben.....
beküldve: 2008-12-26 19:51:36
(#7729) klau: Nem akarok morbidkodni,meg hülyeségeket írni,de virulnom kell: a rekordom 30 perc
Am ajánlaott teendő:
Am ajánlaott teendő:
Azért teszem spoilerbe,mert egyeseknek felkavaró lehet: tarts orrodhoz zsepit,és közben fabrikálj zsebkendőből egy tampon formájú kúpot.Nyomd fel addig,amíg el nem kezdni piszkálni a belső határt,és akkor egy milit húzd vissza.orrodat középtájt jól szorítsd meg.maradj így,ha átvérzik a tampon,cseréld le.ha súlyos az eset ajánlott vizes törülköző a tarkóra
beküldve: 2008-12-26 19:39:35
(#7728) Exiled: A migrén mindig sz@r, erről ennyit. Az orrvérzésedre meg csak annyit, hogy elég volt egyszer végighallgatni. Horror.
Klau: Részvétem. És mitől volt?
Klau: Részvétem. És mitől volt?
beküldve: 2008-12-26 19:35:41
(#7727) Ti aztán tudtok termelni. 5-6 napig nem voltam, vagy meddig, és több, mint 20 oldal. Nem semmi. Amúgy továbbra is kellemes ünnepeket. ^^
beküldve: 2008-12-26 19:33:45
(#7726) Lesmester:amugy msn-en küldtél már át animét?és 1 rész hány perc alatt megy át?
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-26 19:33:01
(#7725) Jajj az nem jó Dragda!
Baniaa3 én csak Gantzot ismerek de az nem neked való
szerk: nekem hortobágyon volt olyan táborban, hogy 20 percig vérzett az orrom... a mosdókagyló tiszta műtéti helyszínnek látszott -.-
és miattam nem tudott tovább mennia busz xD
Baniaa3 én csak Gantzot ismerek de az nem neked való
szerk: nekem hortobágyon volt olyan táborban, hogy 20 percig vérzett az orrom... a mosdókagyló tiszta műtéti helyszínnek látszott -.-
és miattam nem tudott tovább mennia busz xD
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-26 19:34:29
beküldve: 2008-12-26 19:32:12
(#7724) hát,igen valszeg meg lehet szokni,de azért eléggé szar érzés lehetett ...
Én még régebben( 2-3 éve) voltam úgy,hogy napjában 2-3-szor vérzett az orrom...Emlékszem tavaly meg voltunk osztkirányduláson,egy gyereknek eleredt az orra vére,erre a tesitanár engem hívott,hogy mit kéne csinálni
Én még régebben( 2-3 éve) voltam úgy,hogy napjában 2-3-szor vérzett az orrom...Emlékszem tavaly meg voltunk osztkirányduláson,egy gyereknek eleredt az orra vére,erre a tesitanár engem hívott,hogy mit kéne csinálni
beküldve: 2008-12-26 19:28:33
(#7723) Lesmester: Köszi szépen, már jobban vagyok
Envy: Evvan, már megszoktam.
Envy: Evvan, már megszoktam.
(10 év alatt bárki megszokná)
. Nem vészes."Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]