Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-24 09:22:33
(#7243) én bleach-et szeretném folytatni de kiírtam magamnak a fate stay night-ot,trinity blood-od és a samurai champloo-t csak még nem volt időm megnézni őket (ja meg még ma meglesz a claymore meg a code geass) szóval nem fogok unatkozni
BANKAI:"hihio Zabimaru"
hmm....ha op alapján kell itélni egy animét,én sosem fogok one piece-re vetemedni...
Nekem amúgy szimpatikus, sokan csak jót mondanak róla. Lehet elkezdem, mondjuk napi 1-2résszel...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 09:19:47
(#7241) ma szeresük egymást majd ha vége az ünnepnek akkor jöhet a veszekedés is
Ne etesd a trollt, mert megharap.
Látom Envy nagyon szeretsz veszekedni, ajánlom figyelembe
hogy most karácsony van a szeretet ünepe.
hmm....ha op alapján kell itélni egy animét,én sosem fogok one piece-re vetemedni...
Én is csak a mangáját olvasom. Nem rossz egy ilyen öreg finamságtól
beküldve: 2008-12-24 09:13:22
(#7237) hmm....ha op alapján kell itélni egy animét,én sosem fogok one piece-re vetemedni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-24 09:08:53
(#7236) beküldve: 2008-12-24 09:07:05
(#7235) mi azért még behozzuk azt Aztán meg éjjfélkor havat fogunk kivánni,hogy holnap essen a hó!x3
Boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-24 09:07:34
beküldve: 2008-12-24 09:06:40
(#7234) Jó reggelt Mindenkinek!
Utólag is boldog Yule-t (alias napfordulót) és most Boldog karácsonyt is néktek! Sok ajándékot, tojáslikőrt és sütit.
Puszik és egyéb nyalánkságok!
Utólag is boldog Yule-t (alias napfordulót) és most Boldog karácsonyt is néktek! Sok ajándékot, tojáslikőrt és sütit.
Mennem kell főzni, és fát díszíteni.Szerintem ma már nem jövök fórumra, szóval:
Puszik és egyéb nyalánkságok!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ááámég itt vagyok kicsit miért nem lesz kari fátok??
Mert kint süt a nap, és nincs karácsonyi hangulatom, így nem díszitek
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 09:00:28
(#7232) beküldve: 2008-12-24 08:58:40
(#7231) ááámég itt vagyok kicsit miért nem lesz kari fátok??
ááá nekem lassan menem kell fát díszítenem meg 12-kor megyek tesómékhoz ebédre, de közbe ide kukantok
Ok-Ok bye-bye!
Nekünk sztem nem lesz karácsony fánk
MIANEVED?!
na ez elég érdekes lehetett és elkaptad narutót
neeem, naruto nem volt ott XD
Csak akatsuki ruhás tagok XD
És te voltál az új tag Grimjow?