Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
na jóéjt mindenkinek elteszem magam holnapra, mert kell az erő a bejgli evéshez
Szia Jóéjt! *integet*
Én már ma dugig ettem magam bejglivel
hmmm... fincsii :P
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-23 22:13:52
beküldve: 2008-12-23 22:12:03
(#7197) Öhm, Parasikoly kapitány alias Főnök alias Főszervező!
Én kikérhetem magamnak a Máté Krisztát? Megőrülök a bakijaitól... na, légyszi Főnök....
Jóccakát az aludni indulóknak!
Én kikérhetem magamnak a Máté Krisztát? Megőrülök a bakijaitól... na, légyszi Főnök....
Jóccakát az aludni indulóknak!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-23 22:14:09
igen...ahhoz elég sok fog kelleni ^^"""
jóét! ^^ (én még nem megyek...csak "segítek a Jézuskának fát díszíteni") x3
jóét! ^^ (én még nem megyek...csak "segítek a Jézuskának fát díszíteni") x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-23 22:08:13
(#7195) na jóéjt mindenkinek elteszem magam holnapra, mert kell az erő a bejgli evéshez
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Minden értve, Dragda.
No, kiskalózok, lelkes csőcseléknek jelentkezők. Én most megálmodom az invázió kaotikus rendjét, holnap pedig indulhat is a móka.
Szabad a vásár alapon mindenki azt támadja akit ér. De Kiszel Tündét magamnak követelem. Érte bárkivel ölre megyek.
No, kiskalózok, lelkes csőcseléknek jelentkezők. Én most megálmodom az invázió kaotikus rendjét, holnap pedig indulhat is a móka.
Szabad a vásár alapon mindenki azt támadja akit ér. De Kiszel Tündét magamnak követelem. Érte bárkivel ölre megyek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-23 21:52:48
(#7193) nem kell félni tőlük engem még nem bántottak (szerencsére)
és még nem is vittek be (annak ellenére hogy éjfélkor belógtunk haverokal fürödni kicsit ittas állapotban,de ez régen volt)
és még nem is vittek be (annak ellenére hogy éjfélkor belógtunk haverokal fürödni kicsit ittas állapotban,de ez régen volt)
Tévedek, vagy Neked az átlagosnál is élénkebb rendőrfóbiád van? (%
Nem tévedsz...Nem, nem lett belém nevelve.... Nem, soha nem bántott egy zsaru sem... De láttam, hogy a fiatal srác, akivel olyan jókat tudtam beszélgetni kávézás közben, hogyan ver péppé egy korombeli kölköt, csak azért mert látszott, hogy ivott egy pofa sört.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-23 21:46:01
(#7191) Na jó...Most az egyszer.... De csak most, világos?
Nem akarom az előzetesben végezni....
Tévedek, vagy Neked az átlagosnál is élénkebb rendőrfóbiád van? (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-23 21:44:04
(#7189) Már látom a holnapi híreket:
Egy csapat őrült megszállta a magyar TV adók stúdióit egy lapáttal! Nem tudni hányan vannak, de egyre csak azt kiabálják: Le a karácsonyi műsor összeállítással!!!
Kedves nézőink az esti hírekben újabb beszámolót hallhatnak! Viszontlátásra!
Egy csapat őrült megszállta a magyar TV adók stúdióit egy lapáttal! Nem tudni hányan vannak, de egyre csak azt kiabálják: Le a karácsonyi műsor összeállítással!!!
Kedves nézőink az esti hírekben újabb beszámolót hallhatnak! Viszontlátásra!
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-23 21:44:19
Akkor...egy kis időre lehetünk eszetlen csürhe? Lécci-lécci-lécci! ^^
Na jó...Most az egyszer.... De csak most, világos?
beküldve: 2008-12-23 21:32:59
(#7187) legyünk biztos jó móka lesz
szer: ilyenkor nincs azzi mert rászoltam egy srácra hogy ne duplapostoljon de csinálja sőt 3x-os postot is
szer: ilyenkor nincs azzi mert rászoltam egy srácra hogy ne duplapostoljon de csinálja sőt 3x-os postot is
Szerk: shino-kun 2008-12-23 21:39:26
Nem csak te..... Vinném a bicsakot is.....
Akkor...egy kis időre lehetünk eszetlen csürhe? Lécci-lécci-lécci! ^^
beküldve: 2008-12-23 21:29:25
(#7185) Szeretnék egy lapát vagy más alpári fegyverszerűség társaságában elbeszélgetni azokkal, akik az ünnepi műsort összeállították a tévében. -.-
Nem csak te..... Vinném a bicsakot is.....