Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-24 08:56:25
(#7228) ááá nekem lassan menem kell fát díszítenem meg 12-kor megyek tesómékhoz ebédre, de közbe ide kukantok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
na ez elég érdekes lehetett és elkaptad narutót
neeem, naruto nem volt ott XD
Csak akatsuki ruhás tagok XD
MIANEVED?!
a sok naruto hatására, az Akatsukival álmodtam XD
na ez elég érdekes lehetett és elkaptad narutót
beküldve: 2008-12-24 08:51:11
(#7225) beküldve: 2008-12-24 08:49:21
(#7224) alister
Olyan ritkán vagy itt
Meg te is Azzi.. :(
Hát, nem sokat tudtunk meg Ichimaru-ról, csak h fekete a haja, hmm...
meg van egy csaja, ami mint tudjuk nem igazán barátnőt, szerelmet jelent.
Hobbira meg no comment.
és jó reggelt mindenkinek, a sok naruto hatására, az Akatsukival álmodtam XD
Olyan ritkán vagy itt
Meg te is Azzi.. :(
Hát, nem sokat tudtunk meg Ichimaru-ról, csak h fekete a haja, hmm...
meg van egy csaja, ami mint tudjuk nem igazán barátnőt, szerelmet jelent.
Hobbira meg no comment.
és jó reggelt mindenkinek, a sok naruto hatására, az Akatsukival álmodtam XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-24 08:46:31
(#7223) jó reggelt és Boldog karácsonyt! kívánok mindenkinek
beküldve: 2008-12-24 07:39:18
(#7222) beküldve: 2008-12-24 02:03:13
(#7221) Dragda: "tesóm úgy eszi, mintha fűvel lenne megtöltve"
Ez a hasonlat nagyon ült!
"8 féléves, ergo vissza van még 7 (!) félévem, ha lement a vizsgaidőszak...."
Jaj, te szegény első viszgaidőszakos! Kemény időszak, tele elvesztett illúziókkal...
Hanon: "most nincs Hellsinges hangulatom."
Ezt felírtam a kéménybe fekete krétával! Sic transit gloria mundi!
Parasikoly: "De mostantól dzsihád van, babám. -.-"
Ez is ott van!
"Szeretnék egy lapát vagy más alpári fegyverszerűség társaságában elbeszélgetni azokkal, akik az ünnepi műsort összeállították a tévében. -.-"
Kapitány, az eszköz, amit ön keres, az a motoros láncfűrész. Néhány hete egy kedves közvélemény-kutató hölgy kiművelt a témában, így szívesen bocsájtom rendelkezéséren a tárgykörre vonatkozó ismereteimet.
Envy: "csak neh előtörjön belőle a fangirl"
Ezt most elképzeltem... XD XD XD
Ichimaru: talán nem ártana valami jámborabb hobbi a sok harc&halál közé... ;)
Azzi komám: végszóra te is beestél...
És mivel nálam még december 23. van, minden Viktóriának boldog névnapot!
Ez a hasonlat nagyon ült!
"8 féléves, ergo vissza van még 7 (!) félévem, ha lement a vizsgaidőszak...."
Jaj, te szegény első viszgaidőszakos! Kemény időszak, tele elvesztett illúziókkal...
Hanon: "most nincs Hellsinges hangulatom."
Ezt felírtam a kéménybe fekete krétával! Sic transit gloria mundi!
Parasikoly: "De mostantól dzsihád van, babám. -.-"
Ez is ott van!
"Szeretnék egy lapát vagy más alpári fegyverszerűség társaságában elbeszélgetni azokkal, akik az ünnepi műsort összeállították a tévében. -.-"
Kapitány, az eszköz, amit ön keres, az a motoros láncfűrész. Néhány hete egy kedves közvélemény-kutató hölgy kiművelt a témában, így szívesen bocsájtom rendelkezéséren a tárgykörre vonatkozó ismereteimet.
Envy: "csak neh előtörjön belőle a fangirl"
Ezt most elképzeltem... XD XD XD
Ichimaru: talán nem ártana valami jámborabb hobbi a sok harc&halál közé... ;)
Azzi komám: végszóra te is beestél...
És mivel nálam még december 23. van, minden Viktóriának boldog névnapot!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hjajj, ez most jól esett. :Đ
Micsoda szép nap. Két Hellsing ova (epic coolness), majd karácsonyozás (errefelé egy nappal előbb jár a Jézuska), és láss csodát, a betervezett egy figura helyett kettő is lapult a fa alatt, OMFG. Shion már rég meg volt rendelve, de Ropponmatsu Nishikit csak pár hete rakattam félre, és épp azon gondolkoztam hogy mikor érnék rá elmenni érte, erre tessék. És persze a friss pvc illata...priceless.
Ráadásul a karácsonyi Solid&ETC üdvözlőkártyámnak is hamarosan meg kell érkeznie. ^^
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Micsoda szép nap. Két Hellsing ova (epic coolness), majd karácsonyozás (errefelé egy nappal előbb jár a Jézuska), és láss csodát, a betervezett egy figura helyett kettő is lapult a fa alatt, OMFG. Shion már rég meg volt rendelve, de Ropponmatsu Nishikit csak pár hete rakattam félre, és épp azon gondolkoztam hogy mikor érnék rá elmenni érte, erre tessék. És persze a friss pvc illata...priceless.
Ráadásul a karácsonyi Solid&ETC üdvözlőkártyámnak is hamarosan meg kell érkeznie. ^^
Boldog karácsonyt mindenkinek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hát a hajam fekete(én nem!) Gyömrőn lakok vércsoportom...azt nem tom szeretek RE-zni CoD-ozni CS-zni csajommal lenni meg kintlevvi a téren/lövöldözni ugyanis prom mesterlövész vok^^
O
M
F
G
Nagyon tartalmas. Foglalkozz többet a csajoddal!
Yááááheeej
Ő lehet az a lány a képekről és kártyanaptárakról, aki imádja ha csak simán csajnak hívják??
Egyébiránt kellemes ünnepeket mindenkinek!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-24 00:00:05
(#7218) Én is lépek, jóccakát nektek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
régebben én is lövöldöztem :3 ...igaz, nem vagyok mesterlövész, és az is csak légpuskával volt, de szerencsére elég gyakran x3 ez is a nagy Tomb Raider-fangörlségem miatt van ezért meg lehet érteni...bár....sztem télleg választhatott volna jobb hobbit (mondjuk a csajával lógni, vagy ilyenek )
szerk: asszem én is megyek...az előbb néztem Family Guy-t és eléggé lefárasztott xDD jóét ^^
szerk: asszem én is megyek...az előbb néztem Family Guy-t és eléggé lefárasztott xDD jóét ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-23 23:57:56
beküldve: 2008-12-23 23:53:45
(#7216) mindegy léptem bb
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
jobb mintha a haveromat követném és az ivást...
Igaz, de lehetne jobb hobbid is.... Ne érts félre, nem akarok kötözködni, csak....mindig meglepődök az "új" dolgokon
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-23 23:53:54
beküldve: 2008-12-23 23:47:38
(#7214) jobb mintha a haveromat követném és az ivást...
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...