Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-23 15:28:48
(#7138) szia klau*integet* én mindig itt vagyok csak közbe dvd-zek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-23 15:27:17
(#7137) Már tegnap óta kihalt a fórum?
Ennyire felemészti az embereket a karácsony?
Valaki azért van itt? Vagy netán egyedül lennék? :((
Ennyire felemészti az embereket a karácsony?
Valaki azért van itt? Vagy netán egyedül lennék? :((
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-23 15:00:43
(#7136) tisztelt Parasikoly! Games Wokshop? csak nem Warhammer figurák? :O
Egyébként, Boldog Névnapot Envy, részemről is xD
Egyébként, Boldog Névnapot Envy, részemről is xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-12-23 15:01:14
Envy, ha jól értelmeztem, neked bizony névnapod van. Akkor bizony boldogat meg sokat meg mindent. Ha már elmúlt, vagy csak lesz akkor utólag is és előre is.
Igen, jól értelmezed, ma van
Köszi neked is!
szerk: végeztem a takarítással, már csak pár dolgot kell letörölgetni, most épp szellőztetek XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-23 14:52:31
beküldve: 2008-12-23 14:49:06
(#7134) Elemezzük a nap eddigi történéseit;
Envy, ha jól értelmeztem, neked bizony névnapod van. Akkor bizony boldogat meg sokat meg mindent. Ha már elmúlt, vagy csak lesz akkor utólag is és előre is.
A szocilógia bezony nem sikerült. A gépek istene ezúttal nem segítet az e-vizsgában. Segond, nincs több vizsgám az évben. Siba-siba!
A postás tengerészgyalogosok utalták bank komának a pízt így már újfent költekezhetek korlátok nélkül. Dzsihád bizonytalan időre felfüggesztve, de tudom hol laksz, magyar posta!
Minden egyes alkalommal rá kell ébrednem, hogy a spontán rendeződésű kultúrközpont látogatások csudajó mókák, de én már papírmasé vagyok és gyorsan kidőlök.
Öt - kaput nyit a köd (gyanús, hogy ze nem így van X_x)
Ma jön a Games Workshopos rendelés. Inenntől kezdve csak festétekben és figurákban gondolkodom.
Jézuska hoz társast meg más mókát még ezek után. Talán Cowboy bebopra is fussa.
Lárifári.
Dragda; csak szorgossan, a karácsonyi időben a MÁV felfüggesztette a sztárjkot, mi pedig lecsapunk. Idealista hippi tüntetésünkel megbánitjúk az országot. Ia! Ia!
A szocilógia bezony nem sikerült. A gépek istene ezúttal nem segítet az e-vizsgában. Segond, nincs több vizsgám az évben. Siba-siba!
A postás tengerészgyalogosok utalták bank komának a pízt így már újfent költekezhetek korlátok nélkül. Dzsihád bizonytalan időre felfüggesztve, de tudom hol laksz, magyar posta!
Minden egyes alkalommal rá kell ébrednem, hogy a spontán rendeződésű kultúrközpont látogatások csudajó mókák, de én már papírmasé vagyok és gyorsan kidőlök.
Öt - kaput nyit a köd (gyanús, hogy ze nem így van X_x)
Ma jön a Games Workshopos rendelés. Inenntől kezdve csak festétekben és figurákban gondolkodom.
Jézuska hoz társast meg más mókát még ezek után. Talán Cowboy bebopra is fussa.
Lárifári.
Dragda; csak szorgossan, a karácsonyi időben a MÁV felfüggesztette a sztárjkot, mi pedig lecsapunk. Idealista hippi tüntetésünkel megbánitjúk az országot. Ia! Ia!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-23 14:07:48
(#7133) visszatértem. szét kellett szednem a gépet, kifújattam a gépházat, a monitort, billzetet is, minden tiszta, alattam sincsenek már kaja morzsák XD
köszi mindenkinek a névnapi köszöntést!
köszi mindenkinek a névnapi köszöntést!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-23 14:08:09
beküldve: 2008-12-23 12:31:44
(#7131) Na sziasztok!
Jó reggelt vagy délutánt vagy mit :)
Envy boldogságos boldog névnapot kívánok neked! ^^
Nah szokásos kérdésem: mi a helyzet errefelé?
Jó reggelt vagy délutánt vagy mit :)
Envy boldogságos boldog névnapot kívánok neked! ^^
Nah szokásos kérdésem: mi a helyzet errefelé?
Positive vibration.
lehet nekem ez attól függ h mikor kelek fel mondjuk ma korábban keltem, mint tegnap
de legalább van egy DN boxom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-23 12:17:37
(#7129) boldog névnapot minden Vikinek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-23 12:03:38
(#7128) Nolee, Lawliet, ha ti is úgy érzitek, hogy a minimális értékű rövid hozzászólások nem ide valók, akkor ajánlom figyelmetekbe a remekül kitalált Dumaládát.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-23 12:06:27
beküldve: 2008-12-23 12:01:39
(#7127)
Szerk: Lawliet 2008-12-23 12:03:25
beküldve: 2008-12-23 11:46:45
(#7126) beküldve: 2008-12-23 11:41:25
(#7125) még1szer jó reggeltet xD
Reggeltet? Nem a nyelvtani alakja miatt furcsállom, csak úgy tűnik, meglehetősen más szemléletmódom van a napszakok váltakozásáról.