Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jelentem,élek és virulok,meg illatozok is ala axe
Olyan csokis fajta?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-22 22:21:09
(#7077) jelentem,élek és virulok,meg illatozok is ala axe
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-22 22:13:59
(#7076) Hullaszag és néma csend..........
vagyis.....
Sehol senki????
vagyis.....
Sehol senki????
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
jaja, nézzük a mamával Bleachet XD
Most jön a kedvence: Ikkaku XD
csak neh előtörjön belőle a fangirl
Komolyan? Ikakku a kedvence a mamádnak?
Ez durva.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-22 21:58:55
(#7074) Oksi-moksi Parasikoly! Megyek plakátot gyártani!
Jó éjszakát Kapitány!
Jó éjszakát Kapitány!
Jól van, buksi-simi, buksi-simi, nyugalom....
Óh, köszönöm idealista hippi komina. Mennyünk, tüntessünk a posta ellen is. Szerintem ők is atomfegyvereket gyártanak időbenkézbesítés helyett. (;
BTW holnap megjön a pakk, amivel meglepem magamat. ^^
Jóccakát, kiskalózok!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-22 21:58:12
nem baj, akkor is a posta a hibás!
Jól van, buksi-simi, buksi-simi, nyugalom....
Naív fejjel postai úton fizettem be a hitelkártyás tartozást, amit holnap újra segítségül hívnék. De eddig még nem írták jóvá.
Mondjuk, az is igaz, hogy a banknak is fizethettem volna rögtön...nem baj, akkor is a posta a hibás!
A hirdetés pedig teljesen rendben van. Gondolom ez a tanyasi teszkó. Minden egy helyen. (%
Mondjuk, az is igaz, hogy a banknak is fizethettem volna rögtön...nem baj, akkor is a posta a hibás!
A hirdetés pedig teljesen rendben van. Gondolom ez a tanyasi teszkó. Minden egy helyen. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-22 21:53:19
beküldve: 2008-12-22 21:48:30
(#7070) jaja, nézzük a mamával Bleachet XD
csak neh előtörjön belőle a fangirl
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-22 21:48:50
Naív fejjel adtam egy újabb esélyt a magyar postának. De mostantól dzsihád van, babám. -.-
Megint mit csináltak a zöld sapekosok?
Szerk: .., 2008-12-22 21:45:41
beküldve: 2008-12-22 21:42:39
(#7066) Naív fejjel adtam egy újabb esélyt a magyar postának. De mostantól dzsihád van, babám. -.-
de azok a mézeskalácsok... hajjaj ^^
najó befejeztem! Újévi fogadalmam lesz h conig meg sem említem a fórumon a mézeskalácsokat xD
najó befejeztem! Újévi fogadalmam lesz h conig meg sem említem a fórumon a mézeskalácsokat xD
Nagyon örülök neki! Támogatom az ötletet!
Jóvanna, kellett valami igazán (!) jó hasonlat.....
Elég jó lett :P
Szia shino-kun!
Hát Exiled ha erről van szó akkor én is inkább pizza... de azok a mézeskalácsok... hajjaj ^^
Positive vibration.