Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-22 18:47:22
(#7033) Húú, én meg majd egész nap animézek..
belekezdtem a Naruto Shippuudenbe...
belekezdtem a Naruto Shippuudenbe...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-22 18:27:25
(#7031) "A meg kell tapasztalni" val egyetértek ;) Nincs is annál jobb mint mikor szkájpon, 6an-7en üvöltjük egymásnak a magunkét, v hogy ki mit csináljon! Ha vmi hát a wow igazi szerepjáték
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-12-22 18:27:47
Insta apukáddal: LOL
Aztán vigyetek valami vásárfiát anyukádnak is.
Hát ez kész
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Insta apukáddal: LOL
Aztán vigyetek valami vásárfiát anyukádnak is.
beküldve: 2008-12-22 18:06:49
(#7028) Itthon vagyok, hazaértem a kórházból.
~ Negatív Oldal ~
Nem ecsetelném, hogyan rántották oda-vissza a bokámat 3x, mint a végén kiderült, minimális érzéstelenítéssel.
Bokámon 15 cm-es véraláfutássor, körben, és nem jön rám a kedvenc barna csizmám. Jó kis nap.
~ Pozitív oldal ~
Készen vannak a karácsonyi sütik, és megint léptem 2 szintet WoWban. Este insta apával^^ ~ / Családi vállalkozás xD /
WoWról Sakamoto Rikunak :
Ezt nem lehet megérteni, ha nem tapasztalod. A WoW egy érzés. ^^ Nem lehet elmagyarázni
~ Negatív Oldal ~
Nem ecsetelném, hogyan rántották oda-vissza a bokámat 3x, mint a végén kiderült, minimális érzéstelenítéssel.
Gondolom, csak feltűnt valakinek, hogy ordítok. Hát nem tűnt fel, csak a végén. Erről ennyit.
Bokámon 15 cm-es véraláfutássor, körben, és nem jön rám a kedvenc barna csizmám. Jó kis nap.
~ Pozitív oldal ~
Készen vannak a karácsonyi sütik, és megint léptem 2 szintet WoWban. Este insta apával^^ ~ / Családi vállalkozás xD /
WoWról Sakamoto Rikunak :
Ezt nem lehet megérteni, ha nem tapasztalod. A WoW egy érzés. ^^ Nem lehet elmagyarázni
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Köszi. Köszi, hogy megnézted fekete-fehér világomat.
nm
Na jöhet a fiiilm!!! O-(>_<)o
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-22 18:08:03
Ááá, de jó fotóid vannak!
Köszi
Te meg jól rajzolsz ;)
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-22 17:58:43
Nah a filmnek vége ami azt jelenti, hogy... jöhet mégegy
A link pedig a 7017. postban
A link pedig a 7017. postban
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-22 16:55:48
(#7022) Akkor énis, szép jó mangákal teli névnapot.
Hiszen majdnem névrokonok vagyunk
Envy, ha jól emlékszem, Viki a rendes neved. Ha holnap esetleg kimenne a fejemből, akkor Boldog Névnapot! Persze holnap is várható köszöntés minden kedves Viktóriának, amennyiben nem felejtem el.
Köszi
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-22 16:34:11
(#7020) Igen-igen-igen!
Megvan a csodálatos kultúrális antropológia.
Megyek és áldozok a gépek istenének, amiért leköldte közénk az e-vizsga nevezetü avatarját.
Így nem kell elolvasni 3 vaskos könyvet és még 400 oldalnyi forrásanyagot, csak belutrizni 20 kérdést. Ia! Ia!
Már csak a holnapi szociológia vizsgán is ekkora szerencse kellene és akkor üsse kavics, legyen karácsony.
Megvan a csodálatos kultúrális antropológia.
Megyek és áldozok a gépek istenének, amiért leköldte közénk az e-vizsga nevezetü avatarját.
Így nem kell elolvasni 3 vaskos könyvet és még 400 oldalnyi forrásanyagot, csak belutrizni 20 kérdést. Ia! Ia!
Már csak a holnapi szociológia vizsgán is ekkora szerencse kellene és akkor üsse kavics, legyen karácsony.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-22 16:34:59