Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Konbanwa Minna-san! ^^ Visszatértem x3 Megnéztem a Shakugan no Shana első évadját (mind a 24 részt) + a második évadjából az első 11 részt + még az Animax-on néztem Jigoku Shoujot, Death Note-ot + előtte az MTVn GitS SAC-ot....és ezt mind csak a mai + még a Shana első évadját tegnap kezdtem el...asszem megvolt a mai anime-adagom x3
Honnan van ennyi időd? Van egy időgéped?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-22 23:09:21
(#7092) Konbanwa Minna-san! ^^ Visszatértem x3 Megnéztem a Shakugan no Shana első évadját (mind a 24 részt) + a második évadjából az első 11 részt + még az Animax-on néztem Jigoku Shoujot, Death Note-ot + előtte az MTVn GitS SAC-ot....és ezt mind csak a mai + még a Shana első évadját tegnap kezdtem el...asszem megvolt a mai anime-adagom x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-22 23:05:18
(#7091) majd küldj egy linket.*pizza kéne emberek.*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-22 23:04:54
(#7090) Bence, Riku: hasonló reakciókra számítottam.
Nem lázas, inkább letargikus. Próbáltam a 3. résszel egy kis lelket önteni magamba, de nem sikerült.
Viszont most egész jól teljesítek Honfoglalóban, yayz.
Nem lázas, inkább letargikus. Próbáltam a 3. résszel egy kis lelket önteni magamba, de nem sikerült.
Viszont most egész jól teljesítek Honfoglalóban, yayz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-12-22 23:05:03
beküldve: 2008-12-22 22:59:36
(#7089) beküldve: 2008-12-22 22:57:52
(#7088) én még élet,nyugi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
vice-om eddig csak tusfürdőben volt.A click-ről még nem is hallottam.eddigi felhozatam: spré: axe africa,csoki.Tusfürdő: VIce,boost Africa,Csoki
Oh, Africa......
Megyek keresek egy KFT bakelitet.....
HEJHÓ! SEHOL SENKI????
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-22 22:54:57
beküldve: 2008-12-22 22:42:12
(#7086) vice-om eddig csak tusfürdőben volt.A click-ről még nem is hallottam.eddigi felhozatam: spré: axe africa,csoki.Tusfürdő: VIce,boost Africa,Csoki
jóéjt klau!
Tudtátok,hogy egy cornfékles tál egy ceruzával milyen jó hangszer?
jóéjt klau!
Tudtátok,hogy egy cornfékles tál egy ceruzával milyen jó hangszer?
Szerk: The Exiled 2008-12-22 22:45:08
De lelkileg veled leszek! xD
Nah páás mindenkinek jóccakát!
Jóéjt! *integet*
Hullaszag és néma csend..........
vagyis.....
Sehol senki????
vagyis.....
Sehol senki????
Én itt vagyok de nem sokáig mert Tekkonkinkreet-et kell lesnem x3
De lelkileg veled leszek! xD
Nah páás mindenkinek jóccakát!
Positive vibration.
Vice és Click rulz.
Adj egy Click illatú párnát és jobban bepörgök tőle, mintha füveznék... Imádom azt az illatot!
Nem, nem és nem. Még egyszer sem füveztem. nem is szándékozom megtenni, elég nekem a sima szofi is.
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-22 22:43:00
A csokis nagyon rossz.
Nekem személy szerint teccik
Amúgy igazad van, az axe (ez itt nem reklám!) többi illata jobb
beküldve: 2008-12-22 22:28:22
(#7080) aham (még névnapi ajándék.Megj semmi köze a csoki illatához...)
update: Nem rossz az illata! nagyon is jó!
update:*a tányérját pöccintgeti,hangszer gyanánt.Milyen szépen cseng ez a porcelán!*
update: Nem rossz az illata! nagyon is jó!
update:*a tányérját pöccintgeti,hangszer gyanánt.Milyen szépen cseng ez a porcelán!*
Szerk: The Exiled 2008-12-22 22:31:47