Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Viszont kezdek becsavarodni... az durva, hogy magasról tojok a karácsonyra? És már csak az izgat, hogy túléljem a vizsgaidőszakot? Hm?
Teljesen normális. Le a karácsonnyal és a vizsgaidőszakkal. Államilag kirendelt láblógatást erre az időszakra is! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Azzi: Miből volt 12 tételed?
kereskedelmi vállalkozás gazdálkodása
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 14:32:52
(#5837) Hajaj, kész csoda lesz ha kapok ösztöndíjat.... Mindegy.
....
Viszont kezdek becsavarodni... az durva, hogy magasról tojok a karácsonyra? És már csak az izgat, hogy túléljem a vizsgaidőszakot? Hm?
....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-15 14:22:29
(#5836) Hihetetlen, éppen, hogy csak belenéztem és rájöttem, hogy holnapra mind a 12 tételt tudom szinte fejből, persze gondoltam rá, hogy akkor el is kezdhetem tanulni a csütörtöki tételeket, de az még ráér
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 14:01:14
(#5835) na még szerencsére itt vagyok tesom nem vitte el még a gépet de bármelyik percben itt lehet
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-15 11:41:17
(#5833) Grat
Jó tanulást.
Köszi, remélem a végére érek, mentem is!
Bye!
Este azért gyere fel
MIANEVED?!
Grat
Jó tanulást.
Köszi, remélem a végére érek, mentem is!
no pussy, just the dicks
Írásbeli megvolt, elvileg hibátlan, de majd meglátjuk mit hoz a január Holnap szóbeli, megyek is tanulni.
Grat
Jó tanulást.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 10:13:03
(#5829) Írásbeli megvolt, elvileg hibátlan, de majd meglátjuk mit hoz a január Holnap szóbeli, megyek is tanulni.
no pussy, just the dicks
Nem bánom, nagyon nem.. Ma nagyon rossz lenne a nap, így legalább ezt megúszom..
Szilveszterkor én itthon leszek:)
Mint mindig :)
Szilveszterkor én itthon leszek:)
Mint mindig :)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 10:02:22
(#5827) Köszönöm mégegyszer. (;
Érdekes ez a sztrájkos dolog...de gondolom annyira azért nem bánod. (%
Szilveszter pedig, bezony, hogy az a lényeg. Ha minden jól alakul 3 nap Kővágóőrsön egy remek társasággal.
Érdekes ez a sztrájkos dolog...de gondolom annyira azért nem bánod. (%
Szilveszter pedig, bezony, hogy az a lényeg. Ha minden jól alakul 3 nap Kővágóőrsön egy remek társasággal.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Na igen, nem a suli a lényeg, hanem a szilveszter
Én meg sztrájk miatt nem megyek ma...
Én meg sztrájk miatt nem megyek ma...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 09:53:47
(#5825)