Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
No, müvtöri megvolt, érdekes volt. Esélyes egy újabb összecsapás a tanárúrral. A héten már csak 3 vizsga. ^^
Na és? Jobban vagy már legalább?
Egy fokkal több a nazális szabadságom, de torok és derék koma nem derék még. Haladunk. Mire lemegy ez a hülye hét addigra pont jó lesz. Így a szilveszteri kiránduláson talán rendben lesz már minden. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
No, müvtöri megvolt, érdekes volt. Esélyes egy újabb összecsapás a tanárúrral. A héten már csak 3 vizsga. ^^
Na és? Jobban vagy már legalább?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 09:47:04
(#5822) No, müvtöri megvolt, érdekes volt. Esélyes egy újabb összecsapás a tanárúrral. A héten már csak 3 vizsga. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-15 09:34:38
(#5821) Én DN box és táska (semelyik nincs)
És Naruto 1-2. kötete.
Naruto sem tuti h van :S
És Naruto 1-2. kötete.
Naruto sem tuti h van :S
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 09:30:38
(#5819) én dn box ,bleach box, fma 2 dvd,naruto 1 kötet szaerintem csak dn box nincs még kész
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Én is rendeltem tegnap.. De mind a 4termékkel kapcs bizonytalan vagyok... 2jelenleg nem kapható, a másik kettőnél az van írva, h vannak, de nem vagyok benne biztos...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-15 09:24:19
(#5817) beküldve: 2008-12-15 09:16:47
(#5816) én se tudom hogy birom ki elolvasok pár mangát meg hátha hozzák a rendeléseimet
beküldve: 2008-12-15 09:09:28
(#5814) én is drukkolok sajna tesóm elviszi ma a gépem és csak pénteken hozza vissza szóval csak pénteken leszek addig hiányozni fogtok
beküldve: 2008-12-15 07:02:34
(#5812) én drukkolni fogok neked,mivel éppen akkor érek haza,hogy utána rohanjak is vissza az úszásra meg gitárra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-15 00:07:48
(#5811) Ma egy órakor drukkoljatok, akkor kezdünk írni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-14 20:53:39
(#5810)