Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szépen néznék ki nyáron sapkába meg sálba XD
Fene tudja. Ez a nagy rock, hippi meg ki tudja milyen irányzatot valló emberkék ahogy fel tudnak öltözni...szvsz észre sem vennének. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-14 16:56:45
(#5793) amugy nem tudom hogy-hogy csinálom de én télen nem vagyok beteg én csak tavaszal meg nyáron akkor is megfázás ...stb
Sál, sapka?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-14 16:49:52
(#5791) amugy nem tudom hogy-hogy csinálom de én télen nem vagyok beteg én csak tavaszal meg nyáron akkor is megfázás ...stb
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-14 16:46:50
(#5790) Köszönöm mindkettőtöknek!
Ez is biztos a kormány hibája. A betegség is, meg az "újarcok akik narutó után sírnak" is. (((%
Ez is biztos a kormány hibája. A betegség is, meg az "újarcok akik narutó után sírnak" is. (((%
beküldve: 2008-12-14 16:45:08
(#5789) Az nem jó
Én rendesen ki vagyok ütve, ha beteg vagyok x_x
Jobbulást!
Én rendesen ki vagyok ütve, ha beteg vagyok x_x
Jobbulást!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 16:44:01
(#5787) istenem kiidegelnek ezek az ujj arcok a naruto ujj kötetével
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Nem értékelem ezt a lebetegedést. -.-
csak nem te is?
nekem már a torkom is fáj :S
De-de. Tegnap kezdődött. Gondoltam, naívan, hogy erős férfiú vagyok és biza megkőzdök én ezzel a semmiséggel.
De így jár az, aki legény és megfázítja a derekát.
Mókás lesz a holnap 8-as vizsga. X_x
Nem értékelem ezt a lebetegedést. -.-
csak nem te is?
nekem már a torkom is fáj :S
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 16:35:25
(#5784) Nem értékelem ezt a lebetegedést. -.-
beküldve: 2008-12-14 16:18:01
(#5783) beküldve: 2008-12-14 16:08:09
(#5781) Mi az az MT? *pirul*
MiniTokyo.
Tényleg
Ott én is fenn vagyok...
MIANEVED?!