Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-07 16:13:45
(#5315) Én pénteken voltam és lementünk a játszótérre és azon a forgós izén baromkodtunk és egy vénnő ránkordított a 2.ról h miért az utcán drogozunk
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-07 16:13:30
(#5314) Legutóbb mi meg festettünk, beszélgettünk, hülyültünk és rajzfilmeket néztünk hajnalig. Jó volt nagyon.
Szerk: Yumi 2008-12-07 16:13:39
beküldve: 2008-12-07 16:11:30
(#5313) Mi legutóbbi házibulin kimentünk páran kosarazni, aztán leültünk a kertben meg vittünk ki takarókat és tök jól eldumáltunk/röhögcséltünk a mínusz hat fokban.
Szerk: .., 2008-12-07 16:11:34
Na ez a gáz, hogy egy buliban az ivás "kell" a jó hangulathoz...
Az olyan bulik, ahol pia nélkül nincs jó hangulat, sz*rok.
Igaz!
MIANEVED?!
Szerintem úgy gondolta, hogy pazar a hangulat és ettől megkíván egy pohár bort... legalábbis én így vagyok, ha jó a társaság is
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-07 16:08:11
(#5310) Nem így értettem h attól van hangulat h iszunk akkor el sem mennék
×.musz.musz.×
Szerk: .., 2008-12-07 16:07:40
beküldve: 2008-12-07 16:06:22
(#5308) Én 15 vagyok de nem vágyok rá egy kicsit se ált csak a hangult miatt iszok...
×.musz.musz.×
soha nem akartam bulizni és nem éreztem úgy, hogy attól leszek felnőtt, ha részegen fetrengek egy szórakozóhely padlóján.
Detto
MIANEVED?!
Komolyan mondom ha elmegyek bulizni, ott is mindig valami 14 évest részeg kiscsajt kell pátyolgatnom
Milyen mázlista vagyok, hogy van sok olyan ismerősöm, aki nem ilyen.
beküldve: 2008-12-07 16:01:44
(#5305) Hát igen engem monnyuk nem engednek mindenhova egyedül meg végképp nem
×.musz.musz.×
nemsokára felkerül a youtube-ra az Usoratonkachi team cosplay (shonen és egyéb fajtában) videoja.remélem tetszeni fog^^
Erősen Naruto-szaga vagyon a dolognak
Nolee: határozottan van benne valami, határozottan (sajnos)
Yumi: és akkor most belemehetnénk pszihológiai, szociológia szempontból is a témába, de nincs értelme, nálunk sokkal okosabb bácsik és nénik s etudtak megoldást erre.
Ez egy örök társadalmi zavar marad... a következő generáció mindig züllöttebb, mint a felette levő
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-07 16:07:00
hol van ilyenkor anyjuk-apjuk, aki elengedi őket bulizni?
Na igen ez is egy jogos kérdés.
Mert tényleg sokat számít az odafigyelés. Akkor is ha ez a szöveg már lerágott csont. Magamból kiindulva - "kiskoromban" soha nem akartam bulizni és nem éreztem úgy, hogy attól leszek felnőtt, ha részegen fetrengek egy szórakozóhely padlóján.
Szerk: Yumi 2008-12-07 16:01:31
beküldve: 2008-12-07 16:00:52
(#5302) beküldve: 2008-12-07 15:59:34
(#5301) nemsokára felkerül a youtube-ra az Usoratonkachi team cosplay (shonen és egyéb fajtában) videoja.remélem tetszeni fog^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^