Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-07 23:12:59
(#5359) Jajj, gyerekek, 10 oldalt termeltetek, ahelyett, hogy jöttetek volna Hungarocomixra...
Jó, én se voltam sokat, de pont azért, mert nem volt ismerős (se Kiora-csan, se Albin-szan, se a fórumról senki csak Hanon (akivel még nem találkoztunk -> nem tudom hogy néz ki) meg az erősen másnapos Gabe). Így inkább hazajöttem, aztán délután egy havernál társasjátékoztunk (Battlestar Galactica). Itt jó kezdés után végül alulmaradtunk a cylonokkal szemben... XD
Sör vs bor: természetesen bor. Édes vagy félédes, fehér vagy vörös. Hidegben forralt bor is jöhet. Sör: brrrrrr....
Pezsgő: csak alkalmanként és csak édes.
Tömény: tequlia sóval-citrommal, vodka málnaszörppel, koktélok, stb.
Ivási szokások: rosszkedvűen vagy csakúgy nem tudok inni (nem esik jól), így nem a hangulatért, hanem amiatt szoktam fogyasztani.
Közbiztonság: a szegény Horák Nórával történtekkel kapcsolatosan már kiháborogtam magam. Amúgy nem véletlenül kísértem haza szinte mindig szegény (a város másik végén lakó) volt kedvesemet*, amikor ez még aktuális volt...
Rémálmok: nekem is volt pár rázós...
Egyszer azt álmodtam, hogy elaludtam egy fontos vizsgát... aztán felriadtam, és eszem bejutott, hogy aznap van az ominózus vizsga... és már csak az előszobába vettem észre, hogy még a nap se kelt fel, tehát még ráérek, nem kell rohanni...
Jó, én se voltam sokat, de pont azért, mert nem volt ismerős (se Kiora-csan, se Albin-szan, se a fórumról senki csak Hanon (akivel még nem találkoztunk -> nem tudom hogy néz ki) meg az erősen másnapos Gabe). Így inkább hazajöttem, aztán délután egy havernál társasjátékoztunk (Battlestar Galactica). Itt jó kezdés után végül alulmaradtunk a cylonokkal szemben... XD
Sör vs bor: természetesen bor. Édes vagy félédes, fehér vagy vörös. Hidegben forralt bor is jöhet. Sör: brrrrrr....
Pezsgő: csak alkalmanként és csak édes.
Tömény: tequlia sóval-citrommal, vodka málnaszörppel, koktélok, stb.
Ivási szokások: rosszkedvűen vagy csakúgy nem tudok inni (nem esik jól), így nem a hangulatért, hanem amiatt szoktam fogyasztani.
Közbiztonság: a szegény Horák Nórával történtekkel kapcsolatosan már kiháborogtam magam. Amúgy nem véletlenül kísértem haza szinte mindig szegény (a város másik végén lakó) volt kedvesemet*, amikor ez még aktuális volt...
*: Kövezzetek meg, de nem áll rá a szám az "exem" szóra...
Rémálmok: nekem is volt pár rázós...
Egyszer azt álmodtam, hogy elaludtam egy fontos vizsgát... aztán felriadtam, és eszem bejutott, hogy aznap van az ominózus vizsga... és már csak az előszobába vettem észre, hogy még a nap se kelt fel, tehát még ráérek, nem kell rohanni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[Link]
Mellesleg Google a barátod...
Ááá, nagyon elb*szta a kedvem a döntő meccs. Hogy lehet valaki ekkora ******, mint Badr Hari? Grrr...
Mellesleg Google a barátod...
Ááá, nagyon elb*szta a kedvem a döntő meccs. Hogy lehet valaki ekkora ******, mint Badr Hari? Grrr...
beküldve: 2008-12-07 21:35:56
(#5357) az mi lenne?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-07 20:45:12
(#5356) Ááá, K-1 World GP 2008 Finals-t nézek.
Gondoltam ezt közhírré teszem, mivel a K-1 egy japán eredetű sport, és most is, mint minden évben, Tokyoban rendezték meg a nagy döntőt.
Nézi még innen valaki?
Gondoltam ezt közhírré teszem, mivel a K-1 egy japán eredetű sport, és most is, mint minden évben, Tokyoban rendezték meg a nagy döntőt.
Nézi még innen valaki?
na, olyan már nekem is volt! x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
vagy a conon vagyok, és elfogyott az éppen aktuális manga, amit meg akarok venni
Én már álmodtam olyat, h Con volt, én későn tudtam meg és nem lett jegyem meg ehhez hasonlók XD
Rémálom powa
MIANEVED?!
Inkább csak izgulós.... de nincs is ezzel semmi baj....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A conos álom aranyos... a fulladásos már nem...
aranyos...xDD
főleg az, amikor a másik verzió van (az con előtt szokott lenni) h bejelizek az amv versenyre, fel is töltöm, és másnap, amikor a conon vagyok vagy nemtom megnézni amikor leadják, vagy várom h leadják és közben meg nem szörnyű vagyok >.<
Én 1hete kb az avataromon látható személlyel álmodtam
Nem, nem volt benne semmi FanGirl mód ON.
Inkább a másik fele XD De h miért?
Hm, hm. Ez biza jó kérdés.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-07 17:10:03
(#5350) Én 1hete kb az avataromon látható személlyel álmodtam
MIANEVED?!
pontosan
bár én rémálmaimban ált. megfulladok, vagy a conon vagyok, és elfogyott az éppen aktuális manga, amit meg akarok venni
A conos álom aranyos... a fulladásos már nem...
pontosan
bár én rémálmaimban ált. megfulladok, vagy a conon vagyok, és elfogyott az éppen aktuális manga, amit meg akarok venni
bele sem merek gondolni
rémálmaimban sem akarom látni azt a képet vagy élethelyzetet....
beküldve: 2008-12-07 16:49:30
(#5346) megvfan! a tavaszi con-ra vonattal megszököm,egyedül!
*mondja nagy elhatározottan,de valszeg semmi nem lesz belőle *
*mondja nagy elhatározottan,de valszeg semmi nem lesz belőle *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
bele sem merek gondolni