Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-09 17:00:55
(#5389) Nekem semmi bajom az emo-sokkal.
Inkább s divat emo-sokkal...
Inkább s divat emo-sokkal...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-09 16:59:54
(#5388) 12 éves emo-sok?Még szerencse,hogy baráti körömben nincs olyan A leginkább emo témájú körlevél amit kaptam,az az emo ellenes vers volt,máig nem feledem el
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
am én letöröltem magam myvipről mert azt mondták a barátaim h az amerikai emberkék szétcseszik...
Szét ám
Lol nahát
Már miért csesznék szét a hazai myvipet a gonosz amerikai emberek? Most is szétcseszik, hogy egy néger lett az elnökük? Nem a 12 éves emosok körlevelezik inkább szét?
jah ebbe igazad van (én se használom csak 1x-er csináltam és kész )megnézem havonta 2x-3x-or
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Mondtam már, hogy imádlak?
Még nem. De köszönöm! *örül*
"ha Alister elkap, kapsz egy szép kiselőadást az alaptalan-és-poéntalan-hülyé skedésről... "
Ej, megint az "emberevő" hírnevem...
Nolee: Ne kombinálj, kérlek, mert még a végén valaki zavarba jön
és nem biztos, hogy Dragda vagy én ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-09 12:00:34
Nem baj, a moziban jó idő van, DN2 közben kitűnően lehet aludni.
DN1 alatt is...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Pedig az én szeme sosem csal xD tudom én akkor neten keresztül
Túl sokat kombinálsz... Vigyázz, mert ha Alister elkap, kapsz egy szép kiselőadást az alaptalan-és-poéntalan-hülyé skedésről...
(mindegy, elhúztam biokémia előadásra...lehet ma még visszanézek, pápá)
lehet de én nem félek majd jegyzetelek is xD
×.musz.musz.×
Túl sokat kombinálsz... Vigyázz, mert ha Alister elkap, kapsz egy szép kiselőadást az alaptalan-és-poéntalan-hülyé skedésről...
(mindegy, elhúztam biokémia előadásra...lehet ma még visszanézek, pápá)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-09 08:37:21
*meghatódva elpityeredik*
Jajj de romantikus
Félreértés ne essék... életünkben nem találkoztunk még... bááár Szakuraconon még lehetséges, ha tudok menni és lesz fórumtali....
Szóval ez csak én személyiségemből fakad... (ha valaki kedves velem, imádom)
×.musz.musz.×
Jajj de romantikus
Félreértés ne essék... életünkben nem találkoztunk még... bááár Szakuraconon még lehetséges, ha tudok menni és lesz fórumtali....
Szóval ez csak én személyiségemből fakad... (ha valaki kedves velem, imádom)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Semmi baj, semmi baj... nyugodj meg... *nyugtatgatja, és készenlétbe helyezi a párnát (alálökni, ha összesesne) meg a repülősót (éleszteni)*
Jajj de romantikus
×.musz.musz.×
Semmi baj, semmi baj... nyugodj meg... *nyugtatgatja, és készenlétbe helyezi a párnát (alálökni, ha összesesne) meg a repülősót (éleszteni)*
am én letöröltem magam myvipről mert azt mondták a barátaim h az amerikai emberkék szétcseszik...
Szét ám
Lol nahát
Már miért csesznék szét a hazai myvipet a gonosz amerikai emberek? Most is szétcseszik, hogy egy néger lett az elnökük? Nem a 12 éves emosok körlevelezik inkább szét?
Ne bántsd az Amerikaiakat kinn éltem ^^ 3 éve jöttünk haza
×.musz.musz.×
Szét ám
Lol nahát
no pussy, just the dicks
Heh, a myvipes képemen,csak a régebbi van normális form-ban,a másik kettő van a saját mobilommal és vga kamera tudjátok...Amgy aki életnagyságban akar megcsodálni,az jöjjön el a tavaszi con-ra,mert már 100-as hogy mek,ha törik ha szakad (amgy lehet,ha lesz időm csinálok egy Vampire Knight cosplay ruhát is )
majd mutka a ruhát
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-09 07:23:27
(#5375) Heh, a myvipes képemen,csak a régebbi van normális form-ban,a másik kettő van a saját mobilommal és vga kamera tudjátok...Amgy aki életnagyságban akar megcsodálni,az jöjjön el a tavaszi con-ra,mert már 100-as hogy mek,ha törik ha szakad (amgy lehet,ha lesz időm csinálok egy Vampire Knight cosplay ruhát is )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"