Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-10 07:29:13
(#5434) Nekem is fáj 2 napja a torkom, de általában nem szoktam betegség miatt hiányozni, vagy ilyesmi (munkamániás vagyok)
Alister! Sok sikert!
Alister! Sok sikert!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-10 06:27:36
(#5433) Ami az egésségi állapotomat illeti én is voltam már jobban (tegnap egész nap köhögtem és nagyon fájt a torkom + a napokban elég nyomott a hangulatom is) - de szombatra összeszedem magam.
alister: a vizsgádhoz sok sikert. :)
alister: a vizsgádhoz sok sikert. :)
Szerk: Yumi 2008-12-10 06:27:54
beküldve: 2008-12-10 00:37:50
(#5432) Philadelphia: Üdv a fórumon!
Dragda: Ennek örülök
Betegek: Hétvégére tessék szépen meggyógyulni! *szorít érte és értük* + *küldi a pozitív energiát alá Gyurcsók csodasámán-bácsi*
Mindenki: Ma (szerdán) tíztől drukkoljatok, mert vizsgázom...
Dragda: Ennek örülök
Betegek: Hétvégére tessék szépen meggyógyulni! *szorít érte és értük* + *küldi a pozitív energiát alá Gyurcsók csodasámán-bácsi*
Mindenki: Ma (szerdán) tíztől drukkoljatok, mert vizsgázom...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-09 22:34:04
(#5431) Igen, az ismerettségi körömben szinte mindenkinekj ugyanaz a baja van
Mind1, holnap "munka", ha nagyon sz@rul leszek, akkor hazajövök és 2nap alatt megpróbálom kikúrálni...
AK-ra menni KELL.
Na basszus
Lemaradtam :(
szerk2: És eltűnt mindenki
Mind1, holnap "munka", ha nagyon sz@rul leszek, akkor hazajövök és 2nap alatt megpróbálom kikúrálni...
AK-ra menni KELL.
Az imént ment az m1-en valami műsor, a Hungarocomixon kérdezgettek embereket a képregényekről/mangákról.
Na basszus
Lemaradtam :(
szerk2: És eltűnt mindenki
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-09 22:50:36
beküldve: 2008-12-09 22:33:38
(#5430) Az imént ment az m1-en valami műsor, a Hungarocomixon kérdezgettek embereket a képregényekről/mangákról.
beküldve: 2008-12-09 22:26:53
(#5429) Valami van a levegőben emberek? Én se vagyok toppon, szintén mindenemfájos-nyomotthangulatos -hányingeres feelinget érzek.
A Naruto topicban pölö "a büdössel" az illető szájszagára asszociáltam volna, de nem volt erőm, hogy le is írjam, így lett egy humánus szájbavágás...
Nyuuf, és még nincs kész a gyakszi-naplóm se. Oo Vaezzeg...
A Naruto topicban pölö "a büdössel" az illető szájszagára asszociáltam volna, de nem volt erőm, hogy le is írjam, így lett egy humánus szájbavágás...
Nyuuf, és még nincs kész a gyakszi-naplóm se. Oo Vaezzeg...
Szerk: miyu 2008-12-09 22:28:02
beküldve: 2008-12-09 22:09:36
(#5428) na én lépek bye-bye és szép ak-s álmokat mindenkinek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
én már ledumáltam anyámmal h biztosan mehetek, mert nekem, amikor beteg vagyok, soha nincs lázam...eddig legalábbis nem volt xDD
De Envy, te ne legyél beteg, és gyere el velünk az AKra!! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nekem fáj a torkom, a bőröm (tudod, az amikor vmi hozzád ér, és olyan rosszul esik =_=), a gerincem, begörcsölnek a lábaim + én sem vagyok a toppon =_= de megúsztam egy töri témazárót x3
Igen, tudom
Még a ruha is szinte fáj, h rajtad van...
Tudod miért gáz ez nekem?
Remélem nem pont szombatra leszek NAGYON beteg
MIANEVED?!
nekem fáj a torkom, a bőröm (tudod, az amikor vmi hozzád ér, és olyan rosszul esik =_=), a gerincem, begörcsölnek a lábaim + én sem vagyok a toppon =_= de megúsztam egy töri témazárót x3
beküldve: 2008-12-09 21:39:02
(#5424) nah megkésve bár,de törve nem kínálom neked, üdvözletemet a fórumban
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
*beteg, ezért nem megy suliba hnap, szal sokáig fórumozhat x3*
Te is?
Nálam biza most kezdődik :S:S:S
Fáj a fejem, és a gyomrom, és ami ilyenkor szokott lenni: nem érzem a toppon magam....
MIANEVED?!
Nekem sincs bajom vele XD csak belegondoltam, hogy valaki megígértette velem, hogy ilyet táncoljak....elég érdekes
Am. jobbulást :)
nekem tetszik kawaiii
jóéjt Azzi!!
jóéjt Azzi!!
*beteg, ezért nem megy suliba hnap, szal sokáig fórumozhat x3*