Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-11 17:07:02
(#5478) Fárasztó hetem volt, de a következő mégdurvább lesz a szóbeli vizsgák maitt
És beteg is vagyok, holnap nem emgyek suliba, de csak azért, hogy tudjak tanulni, mindegy, majd a betegségre fogom
És beteg is vagyok, holnap nem emgyek suliba, de csak azért, hogy tudjak tanulni, mindegy, majd a betegségre fogom
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-11 16:48:17
(#5477) Alister: Most akkor házidoga? Pfúj
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
LOL csak így tovább xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-11 14:38:15
(#5475) Na, honnan netezem most? :) Sulibol. A szomszedos patika netjet lopom. :)
De nehez pspvel gepelni.
De nehez pspvel gepelni.
LOL, ezt én mindig átélem dogaírásnál...csak én még puskát sem vagyok hajlandó csinálni x3 és neked egy pöppet nehezebb a helyzeted, mint nekem szokott lenni xD
Mindenesetre, sok szerencsét! ^^
Mindenesetre, sok szerencsét! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Már vagy 1000 éve nem írtam ide... és most is csak panaszkodni jövök
Egy óra és írok marketingből... és egy mukkot se tok... és a puskát is rosszul nyomtattam ki!
Egyszerűen zseniális!
Na ha túléltem eskü pöpet aktívabb leszek
Egy óra és írok marketingből... és egy mukkot se tok... és a puskát is rosszul nyomtattam ki!
Egyszerűen zseniális!
De azért sok szerencsét kívánok neked
beküldve: 2008-12-11 14:22:07
(#5472) Már vagy 1000 éve nem írtam ide... és most is csak panaszkodni jövök
Egyszerűen zseniális!
Egyszerűen zseniális!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-12-11 13:50:25
(#5471) Meg van a filozófiatörténet is. Csudamóka már csak holnap kvalitatív és onnantól vizsgaidőszak 9 ütközettel. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Így van. Kár h lemaradtam a premierről.. Hmm...
Majd jön az ismétlés..
Majd jön az ismétlés..
MIANEVED?!
igazából tökmind1 mien szinkront csinált volna az animax mert ugyis mki csak fikázta volna...bár elismerem Naruto hangja lehetne kicsit vékonyabb, de jelenleg ennyi hibát tok felróni az animax verziónak,mert pl a szöveg, az egyes szófordulatok, mondatok nagyon el lettek találva, és baromijó lett.
uff
uff
az igaz h jo lett és végre semmi JÓ rész nincs kivágva és a szinkron...én maradnék az eredetinél de ezt embere válogatja^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-12-11 11:33:23
(#5468) igazából tökmind1 mien szinkront csinált volna az animax mert ugyis mki csak fikázta volna...bár elismerem Naruto hangja lehetne kicsit vékonyabb, de jelenleg ennyi hibát tok felróni az animax verziónak,mert pl a szöveg, az egyes szófordulatok, mondatok nagyon el lettek találva, és baromijó lett.
uff
uff
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Naruto régi szinkronja szerintem jobb (nem sokkal de, jobb)
Amúgy ha valaki hallotta ez eredetit, ahhoz képest minden szinkron rossz
hááát igen a magyar non ellett cseszve..dehát mit is kellet volna várni..éjjen a japán hang^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-12-11 11:04:16
(#5466) Naruto régi szinkronja szerintem jobb (nem sokkal de, jobb)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-11 10:10:12
(#5465) nem naruto-é sakurá-é hinatá-é változott sasukét majd következő részben meglátjuk
BANKAI:"hihio Zabimaru"