Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Örülök, hogy van más is rajtam kívül, aki nem bírja a horrort... mindenki körülöttem rajong értük...
Én sem bírom..
Én már a Jelek c. filmtől is majd össze... magam
Te rokonlélek!!!*meghatódott*
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Örülök, hogy van más is rajtam kívül, aki nem bírja a horrort... mindenki körülöttem rajong értük...
Én sem bírom..
Én már a Jelek c. filmtől is majd össze... magam
MIANEVED?!
én bírom ezeket *napersze...*
amikor az Átkot néztük, akkor is szétröhögtük az agyunkat azon, amikor a végén az az Átok-csaj lefelé "jött" (igazából forogva-csúszott-mászott xD) a lépcsőn xDDD
(ez az amerikai remake volt...^^""")
amikor az Átkot néztük, akkor is szétröhögtük az agyunkat azon, amikor a végén az az Átok-csaj lefelé "jött" (igazából forogva-csúszott-mászott xD) a lépcsőn xDDD
(ez az amerikai remake volt...^^""")
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-12 19:52:33
(#5536) Örülök, hogy van más is rajtam kívül, aki nem bírja a horrort... mindenki körülöttem rajong értük...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
akkor mi értelme volt megkeresni? T.T 10 oldalt nyálaztam át a tecsőn, mire megtaláltam
Mert most félek. Wc-be is kisérgetni kell mostmár egy fél órájig. De szerintem kerüljük a témát csak rosszul leszünk. (Szerintem!)
,,Hitler fején ugrálok!"
akkor mi értelme volt megkeresni? T.T 10 oldalt nyálaztam át a tecsőn, mire megtaláltam
nekem is ezt csinálta ezzel a linkkel, amit az előbb postoltam...ugye, milyen kedves? Én meg azt hittem h vmi cuki AMV, vagy jrockos MV, erre egy ilyen! pffffff
Én, nem néztem meg.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 19:49:54
nekem is ezt csinálta ezzel a linkkel, amit az előbb postoltam...ugye, milyen kedves? Én meg azt hittem h vmi cuki AMV, vagy jrockos MV, erre egy ilyen! pffffff
Én elküldtem a barátnőmnek a linket, had nézze meg ő... én az aranyos barátnő...X3
Én sem bírom az ilyeneket.... sőt, még horrort sem nézek. Egyszerűen...ez van!XD
Én sem bírom az ilyeneket.... sőt, még horrort sem nézek. Egyszerűen...ez van!XD
Én régebben voltam ilyen Horror fan. Mostanában értelmesebb ember lettem.
EGyébként nemtudom az emberek miért szeretik az ilyen horroros izéket. 1: Megijedsz. 2: Hülyeség. 3: Csak hazugság.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 19:48:44
beküldve: 2008-12-12 19:43:59
(#5529) Én elküldtem a barátnőmnek a linket, had nézze meg ő... én az aranyos barátnő...X3
beküldve: 2008-12-12 19:43:25
(#5528) Komolyan megijedtem. Legalább egy fél óráig nem nézek semmilyen videót! Csak Bleach-ot. Az megnyugtat.
,,Hitler fején ugrálok!"
Megtaláltam
én ezt sötétben néztem meg, és egyedül voltam az egész házban, érdekes lesz, és ne tekergessétek!!!
reakciókat várok xD
én ezt sötétben néztem meg, és egyedül voltam az egész házban, érdekes lesz, és ne tekergessétek!!!
reakciókat várok xD
Én se merem. Sőt nem is fogom...SOHA! SOHA! Bevagyok szarva bmeg! (Nyugi viccből beszélek) Le is szerkesztettem. Nem nézek soha SOHA SOHA többé ilyet! Be vagyok szarva ezerrel! Betoji vagyok! Elindítottam. Hátramentem tesómhoz azt arra kértem hogy kapcsolja ki! Annyira be vagyok szarva. Látod, még Envy, is megijedt! Beszartam. Nem nézem meg soha de soha! Akkor talán igen ha a világ minden pénzét nekemadod.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 19:41:42
gyerünk, egy kicsit jobb, mint a szellemes, mert szebb xDDD szerintem...