Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azzi, ez nem volt szép tőled...
Jaj tudom, de ne haragudj kérlek, mint ahogyan azt egy Hanonnak írt bocsánatkérő mailben is mondottam, hihetetlenül magas labda volt
Ígérem a következő, ha még ennél is magasabb lesz, akkor sem szólok semmit.
Lehet bátran próbálkozni
Szerk:
Bántani végképp nem akartam, mindössze vicceltem, ami egyes esetekben biztosan ízetlenül hatna, de azért itt nem user 14131-ról van szó. Hanonról tudjuk, hogy megtudja védeni magát, sőt vissza is tud támadni.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy én valakit bántani szerettem volna, hiszen arra ott vannak a vegyverek terén szerzett harci tapasztalataim
Ezért akkor nyílvánosan is elnézést kérek Hanontól!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 21:48:11
Azzi, ez nem volt szép tőled... Egyszerűen ignoráld, ha már elviselni/emberként kezelni nem tudod. Bőven elég csak akkor bántani valakit, ha éppen rászolgál. Lásd baniaa esetét, aki (ha lassan is, de) mostanában a fejlődés jeleit mutatja *lekopogja*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-12 21:43:59
beküldve: 2008-12-12 21:32:29
(#5597) Vele szemben tanusított viselkedésemmel megtisztelem azt, amit az írásaival képvisel. Talán erről lehet szó. Egy fórumon mindenki ugyanonnan indul, de mindenkiről más véleményed alakul ki idővel.
Hanon, Te mit főznél?
Hanon, Te mit főznél?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 21:32:54
Óó, screamerek. Mikor az elsőt benyaltam nálam is a "ha én szopok, szopjon más is" természetes reakció lépett életbe. Hm, most így nagy hirtelen a régi szép emlékekért megkerestem az első screameremet (kettő volt összesen ami tényleg átejtett). Esküszöm én úgy emlékeztem, hogy az egy vörös démon-fej, mostmeg kisül, hogy egy vörös vámpírnő. O.o
Ha a múltkor alister nem szólt volna ránk,hogy ne csípkelődjünk folyton, akkor biztosan tennék egy megjegyzést arra, hogy az a démonfej, amitől megijedtél valójában az első hivatalos alkalom volt, hogy tudósoknak sikerül a monitor képernyőjéből egy programmal tükröt készíteni
De inkább csak annyit mondok, hogy:
De inkább csak annyit mondok, hogy:
Szép jó estét Hanon-sama!
Mész te a jó büdös...
De ezen mindig is gondolkoztam, mit érdekel téged vagy másokat egy fórumozó? Csak egy átlag user, senkinek semmi köze egymáshoz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-12 21:28:16
(#5595) Beugró!
Lia mint kroki...XD XD XD
Lia mint kroki...XD XD XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-12 21:31:17
beküldve: 2008-12-12 21:26:10
(#5594) Én tuti valami rohadt nehézzel próbálkoznék
na ha én belekezdenék valami rohadt nehézbe akkor az legyen a lábán aki meg is eszi
BANKAI:"hihio Zabimaru"
rendelnék vmit és azt mondanám én csináltam xD az alap dolgokhoz értek egyedül mert ugyanis a paprikáskrumpli is bonyolult nekem
Ez nem szép tőled
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 21:22:28
(#5591) rendelnék vmit és azt mondanám én csináltam xD az alap dolgokhoz értek egyedül mert ugyanis a paprikáskrumpli is bonyolult nekem
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-12 21:20:52
(#5590) Én tuti valami rohadt nehézzel próbálkoznék
no pussy, just the dicks
Ki mit főzne?
savanyú bableves csülökkel meg sültlibacomb krumplipürével és lila káposztával... hmmm fincsiii
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-12 21:21:12
Ki mit főzne?
hát ez jó kérdés én nem tudok főzni szóval talán sütnék krumplit meg valami husit
beküldve: 2008-12-12 21:15:43
(#5587) Mindenki a hal a tortánt nézi? Vagy merre jártok?
most hogy mondod odakapcsoltam
beküldve: 2008-12-12 21:09:48
(#5585) Vége tesóm szalag avatójának.Végre.
Rossz hír:
Növesztetem a hajamat AKra, de ma levágták
Rossz hír:
Növesztetem a hajamat AKra, de ma levágták