Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
4: Profit (Ebben? Hol?)
Bizony, hogy van, mivel igenis jól főzök
Kérdezzétek barátnőmet vagy bárkit...ne azokat, akik meghaltak ételmérgezésben, arról a hús beszállítója tehet...tényleg.
Az ételmérgezés szóról mindig eszembe jut , hogy majd egyszer elújságolom az öcsémnek, hogy régen még heten voltunk testvérek, de akkor egy végzetes napon nekiláttam TEÁT FŐZNI(!)...
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 22:43:41
beküldve: 2008-12-12 22:42:25
(#5613) Visszajöttem és...
Azzi, te kész vagy XDD
Ne bántsd a pónikat!!!
Azzi, te kész vagy XDD
Ne bántsd a pónikat!!!
MIANEVED?!
Ezesetben felrakom az ördögi terv-listámra a recept megszerzését, mindjárt Disneyland leigázása és a delfinek és pónik kiírtása közé.
1: Szétröhögtem az agyam. mindig meg tudsz lepni valami eszméletlen nagy ökörséggel.
2: Ha ennyire érdekel a dolog, akkor szívesen begépelem neked, és eldobom egy mailben. (Bár hogy minek, nem értem, tudsz te főzni? )
3: ???
4: Profit (Ebben? Hol?)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azzi: Guglézz, guglézz, úgyse találod meg. Ez keresztanyum receptje
Ezesetben felrakom az ördögi terv-listámra a recept megszerzését, mindjárt Disneyland leigázása és a delfinek és pónik kiírtása közé.
no pussy, just the dicks
Azért remélem semmi végzetes és/vagy visszavonhatatlan...
Hát asszem, csak a szokásos hétvégi "vesszünk-bele-a-gyerekbe- aki-inkább-tanulna-és-készít sük-ki-idegileg" balhé volt.... Az a poén, hogy ha meg nem jönnék haza, azért kapnék... Szent tehén borogass...
Azzi: Guglézz, guglézz, úgyse találod meg. Ez keresztanyum receptje
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem tudom, de biztos nem valami teljesen szokatlan/egzotikus ételt, mert visszafelé is elsülhet a dolog.
Legalább ráfoghatod, hogy "Oh no the recipe was fake"
Hátöö...kambodzsában ilyet esznek és öö.... így szeretik...bizonyám.
Dragda: A húsleves az jó, örök klasszikus. Annak a pezsgős cuccnak meg utánaguglizok
alister: "gazdag szószt" ez az, amit az ARANYgaluskára tolnak?
Jujj de szar poén volt imádom
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 22:22:11
Azért remélem semmi végzetes és/vagy visszavonhatatlan...
Azzi: Versenyre főzni valamit? Hm... talán valami gazdag szószt és hozzá barátságosan összetapadó rizst.
Azzi: Versenyre főzni valamit? Hm... talán valami gazdag szószt és hozzá barátságosan összetapadó rizst.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-12 22:17:01
(#5607) Na hogy mit főznék? Serast nyárson, haha, that wasn't funny. Nem tudom, de biztos nem valami teljesen szokatlan/egzotikus ételt, mert visszafelé is elsülhet a dolog.
But we all know, Link must make dinner, or else he will DIE. It is written, only Link can make dinner for Ganon.
But we all know, Link must make dinner, or else he will DIE. It is written, only Link can make dinner for Ganon.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
[
Mit főznél? (versenyre természetesen)
Nagymamám-féle húsleves
Pezsgős-gombás mártásos pulykasült petrezselymes burgonyával
Csokis muffin vanília-szósszal
Nem segített, még mindig szarul vagyok..... De mindegy.
Valami jó téma?
Valami jó téma?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 22:03:55
(#5604) Nem segített, még mindig szarul vagyok..... De mindegy.
Valami jó téma?
Valami jó téma?
Én lemaradtam a Beugróról, hála a szülői terrornak.... és most megyek, kiülök a tetőre cigizni..... hátha elmúlik ez a vacak érzés, amit a veszekedés okozott....
jé tényleg énis megyek cigizni. Nem tudtam már, hogy mi hiányzott
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 21:55:48
(#5602) Én lemaradtam a Beugróról, hála a szülői terrornak.... és most megyek, kiülök a tetőre cigizni..... hátha elmúlik ez a vacak érzés, amit a veszekedés okozott....
beküldve: 2008-12-12 21:52:40
(#5601) na én megyek jóét mindenkinek holnap számoljatok be hogy milyen volt az ak
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Semmi, csak ennek a fórumnak nem erről kéne szólnia...
Inkább nézzetek Beugrót! *ő nézi, és csak lassan tud gépelni a röhögéstől*
Inkább nézzetek Beugrót! *ő nézi, és csak lassan tud gépelni a röhögéstől*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."