Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hello azzi elütött egy auto
Milyen furcsa. És mikor? Feljelentetted, vagy Te voltál a hibás?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-13 13:15:30
(#5673) beküldve: 2008-12-13 13:05:06
(#5672) No, kiskalózok, szervusztok.
Mára elég volt az intellektuális dolgokból.
Ki kell kúrálnom magam hétfőig. -.-
Mára elég volt az intellektuális dolgokból.
Ki kell kúrálnom magam hétfőig. -.-
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Azzi: 1: Sajnálkoztunk shino-kun törött lábán
2: aztán nyafiztunk, hogy mi itt vagyunk, többiek meg AK-n
3: És most hal a tortántozunk
Cintia: Az az volt? Tudtam, hogy ismerős valahonnan....
És hogy ki nyert? Sorry, de nem tom.....
Parasikoly: Anyumék nézik, én csak ülök a kanapén, netezek, néha belelesek, és felröhögök az éktelen marhaság láttán...

Parasikoly: Anyumék nézik, én csak ülök a kanapén, netezek, néha belelesek, és felröhögök az éktelen marhaság láttán...

Köszi!
Nocsak, hogy tört el a lábad Shino?

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-13 12:58:06
Valahogy nem tud lekötni mikor plasztiknők, volt rocksztárok, jelenlegi alkoholisták és tiszavirág életű médiasztárok, celebek, meg még ki tudja kik szenvednek a tévében. X_x
Osztom a véleményedet. Néha belenézek egybe, aztán elborzadok és leküzdhetetlen késztetést érzek, hogy a távkapcsoló után nyúljak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-13 12:52:17
(#5669) Azzi: 1: Sajnálkoztunk shino-kun törött lábán

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-13 12:54:25
Csütörtökön látta valaki a hal a tortánt?
Aham, miért? A pénteki volt az igazi show! *gonosz kacaj*

a pénteki helyett Gravitationt néztem vagyis a vége helyett.
Az egyik háttérzene csütörtökön nem a Blood+ 1. endingjéből volt?(Amúgy ki nyert?)
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-12-13 12:48:24
Valahogy nem tud lekötni mikor plasztiknők, volt rocksztárok, jelenlegi alkoholisták és tiszavirág életű médiasztárok, celebek, meg még ki tudja kik szenvednek a tévében. X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-13 12:46:46
(#5666) Ah megint lemaradtam, valaki összefoglalná pár szóban, hogy eddig miről volt szó?

no pussy, just the dicks
Aham, miért? A pénteki volt az igazi show! *gonosz kacaj*

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 12:41:56
(#5664) Csütörtökön látta valaki a hal a tortánt?
beküldve: 2008-12-13 12:26:22
(#5663) Dragda; akkor sok sikert. (;
Cintia; annyira nem szörnyű, csak a magamfajta trógereknek, akik szeretik eltúlozni a dolgokat és kifogásokat keresni, miért nézzenek Kukucskát. ^^
Cintia; annyira nem szörnyű, csak a magamfajta trógereknek, akik szeretik eltúlozni a dolgokat és kifogásokat keresni, miért nézzenek Kukucskát. ^^
Az eleje még nem is olyan vészes. Később csak rosszabb lesz, elhiheted. (;
BTW, vizsga írásbeli vagy szóbeli? Ha írásbeli és azon belül is helyesválasz megkeresős, karikázgatós, olyanom van.
Az új megjelenések közül a Kukucska kalandjait várom legjobban. Vizsgák után úgyis olyan vegetatív állapotban leszek, hoyg a kukucs-kukucs-kukucska lesz a maximum, amit képes leszek mondani. X_x
BTW, vizsga írásbeli vagy szóbeli? Ha írásbeli és azon belül is helyesválasz megkeresős, karikázgatós, olyanom van.
Az új megjelenések közül a Kukucska kalandjait várom legjobban. Vizsgák után úgyis olyan vegetatív állapotban leszek, hoyg a kukucs-kukucs-kukucska lesz a maximum, amit képes leszek mondani. X_x
Az a mákom, hogy csak egy féléves....

Már mindegy.... Elméletileg bevezetős (Ápolás és betegellátás alapszak első félév) de már nagyon-de-nagyon unom.... Se értelme, se nem érdekel.... ergo, alig megy a fejembe.... morci vagyok miatta....

A kukucskát az öcsém várja.Ha ilyen megeröltető a vizsga többet soha sem fogok vizsgázni.(általánosban könnyű volt vizsgázni)
Már mindegy.... Elméletileg bevezetős (Ápolás és betegellátás alapszak első félév) de már nagyon-de-nagyon unom.... Se értelme, se nem érdekel.... ergo, alig megy a fejembe.... morci vagyok miatta....