Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-13 17:43:52
(#5704) na mégse vagyok egyedül **örül**
Na.... még valaki más is?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 17:37:54
(#5702) már megint eltünt mindenki estére találjunk ki valami témát
Itt vagyok, itt vagyok! *integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 17:10:29
(#5700) már megint eltünt mindenki estére találjunk ki valami témát
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Azzi: tényleg kéne majd...sztem vegyél föl egy "free hug"-os táblát, és aláírjuk h "a Kiválasztottól" x3
Határozottan: Kawaiiiiiiiiii!!!!!!!!
Azzi: tényleg kéne majd...sztem vegyél föl egy "free hug"-os táblát, és aláírjuk h "a Kiválasztottól" x3
LOL
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
jó lett volna, mert biztosan figyelemfelkeltőbb lett volna
ugyebár csak 10en voltunk, hiába ordítoztunk h "MangaFan Fórumtali!!!!!", habár mostmár mind1...x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-13 15:26:40
beküldve: 2008-12-13 15:24:41
(#5696) Ki csinált Azzi-s, Kiválasztottas lufit? És conra ki csinál hasonló transzparenst? Pirospontért?
no pussy, just the dicks
igen xDDD mert lufit akartunk szerezni, amire ráírhattuk h "MangaFan Fórumtali", és a pultnál (ahol mézeskalácsot árultak) aszonták h csak akkor adnak, ha 80 Ftért veszünk náluk mézeskalácsot....szal igen, ettünk xDDD
Akkor a lufi onnét volt...
Bár most is hozhattuk volna Trisa tábláját, mert a fórumtalik mindig délben vannak (azon meg ugyebár dél van feltüntetve időpontnak ) Már lassan ilyen kabala tábla lenne.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
*kuncog* Jól van gyerekek, ügyesek vagytok
xDDD a másik lufira meg ráírtuk h:
Yaoi
(mert két lufink volt xDDD)
Jahh, és a MangaFanos Daimoonnál van xD
Kérdés: ettetek mézeskalácsot?
igen xDDD mert lufit akartunk szerezni, amire ráírhattuk h "MangaFan Fórumtali", és a pultnál (ahol mézeskalácsot árultak) aszonták h csak akkor adnak, ha 80 Ftért veszünk náluk mézeskalácsot....szal igen, ettünk xDDD
O, fuck, ez duplapost milyen hülye vagyok...majd Azzitól kérek egy strigulát
*kuncog* Jól van gyerekek, ügyesek vagytok
O, fuck, ez duplapost milyen hülye vagyok...majd Azzitól kérek egy strigulát
Szerk: Kaminaga 2008-12-13 15:17:45
igen...mondjuk én am sem vettem volna ott, mert nem volt elég pénzem...majd karácsony előtt hátha lesz már valahol
kb. ennyi, nemtom h mindent leírtam-e
Aszta, jó sűrű napotok lehetett akkor...