Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-13 18:41:49
(#5719) Nekem is volt általánosba...az osztálytársaim nem hitték el ezért 28-an benyomorogtak a kis kórterembe h tényleg kórházba vagyok-e -.-"
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-13 18:35:47
(#5718) Nolee: Nincs mit.
Viszont egyszer én egy meccsen szedtem össze egy agyrázkódást..... hozzámb@sztak egy labdát izomból és arcba kaptam....hú, de imádtam.... éjjel anyámék fél óránkánt felébresztettek.... Tudom, eljárás, de..... durva volt.
Viszont egyszer én egy meccsen szedtem össze egy agyrázkódást..... hozzámb@sztak egy labdát izomból és arcba kaptam....hú, de imádtam.... éjjel anyámék fél óránkánt felébresztettek.... Tudom, eljárás, de..... durva volt.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én is kéziztem anno, még általánosban (aszta de régen volt). Ne törődj az edzővel... hülye és kész... az nem edző, aki nem törődik a játékosa egészségével....
Amúgy meg küldök egy gyógypuszit kezedre, jó?
Köszi^^*szélesen mosolyog*
×.musz.musz.×
Szerk: Nolee 2008-12-13 18:34:19
Ma volt délelőtt eddzés(kézi) sikeresen belenyúltam egy labdába utánna leállt hisztizni a tanár h én mit izézok nem is fáj annyira 2körül feltűnt h mennyire feldagadt aztán most meg elvan repedve és amikor felhívom az eddzőt h elrepedt elkezdi h "nem bírom ezt a hozzáállást kifoglak dobni a kapuból"
Én is kéziztem anno, még általánosban (aszta de régen volt). Ne törődj az edzővel... hülye és kész... az nem edző, aki nem törődik a játékosa egészségével....
én is
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Ma volt délelőtt eddzés(kézi) sikeresen belenyúltam egy labdába utánna leállt hisztizni a tanár h én mit izézok nem is fáj annyira 2körül feltűnt h mennyire feldagadt aztán most meg elvan repedve és amikor felhívom az eddzőt h elrepedt elkezdi h "nem bírom ezt a hozzáállást kifoglak dobni a kapuból"
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 18:26:03
(#5714) Na megerkeztem ide apukamhoz, es nagy oromomre az egyik balek szomszed netjen logok a PSP-mmel. Es vagyok olyan elvetemult, hogy irjak egy AK-s beszamolot a topikjaba.
Ja, es bocsi, de a PSP nem tud ekezeteket produkalni.
Ja, es bocsi, de a PSP nem tud ekezeteket produkalni.
Jajj ma olyan szörnyű napom volt
na panaszkodj egy jólesőt bogaram....
×.musz.musz.×
Jajj ma olyan szörnyű napom volt
na panaszkodj egy jólesőt bogaram....
beküldve: 2008-12-13 18:18:20
(#5711) beküldve: 2008-12-13 18:05:30
(#5710) Csupa mosoly az életem......
jó tudni
Szia Nolee! *integet*
Szija Dragda!*örömmel visszainteget*
×.musz.musz.×
jó tudni
Szia Nolee! *integet*
beküldve: 2008-12-13 17:49:57
(#5707) beküldve: 2008-12-13 17:46:42
(#5706) beküldve: 2008-12-13 17:45:33
(#5705)