Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-13 15:13:48
(#5689) hát, először is 10re értem oda, akkor már a földszinten, ott a mozi előtt a MangaFan pult előtt rendes tömeg volt. Összefutottam Bencével és Daimoonnal, majd beálltunk a sorba. Ekkor még jó pár emberrel találkoztunk (e.g. Chioin, Yumi,...), majd hallottuk h nincs DN Box T.T mind1 azért ott álltunk a sorban xD (Bence összesen háromszor állt sorban, és harmadjára vette meg a mangáit xD). Akkor föl a színpadhoz, fórumtali...még senki sem volt ott, és vmi karácsonyi vásár volt ott, szal hangos zene volt, mézeskalácsot árultak, meg satöbbi. (közben megtaláltuk Alistert xD), majd fórumtali, ahol 10en voltunk....először. Aztán maradtunk 4en xD (Alister, Bence, Daimoon és én). Majd egy idő után feloszlottunk (Daimoon jól kifárasztott minket xDDD), és elmentünk kajálni, meg minden. Aztán még mi hárman is szétoszlottunk (Alister már a fórumtali végén eloszlott xD), Daimoon elment kajálni, és hazajöttem, Bence meg még szerintem mindig ott van x3
kb. ennyi, nemtom h mindent leírtam-e
Jahh, és Daimoonék az elején találkoztak a Barátok Köztös Kingával xDDD és fotózkodtak xD
kb. ennyi, nemtom h mindent leírtam-e

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
én is akartam menni amugy mostanába mennyi uj arc van itt
Az "új arcok"-at hogy érted?

ja-ja sokan regisztrálnak
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Visszaértem! x3
Nem volt olyan jó, mint monjuk a conok, de egész jól elvoltunk. xD

Elő a farbával! Részletezni!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]

Nyugi, majd legközelebb is biztos lesz ilyesmi.

Akkor remélem, én is tovább tudok maradni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-13 14:59:16
(#5684) Visszaértem! x3

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
én is akartam menni amugy mostanába mennyi uj arc van itt
Az "új arcok"-at hogy érted?

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 14:54:04
(#5682) én is akartam menni amugy mostanába mennyi uj arc van itt
Mindenki elvan A.Karácsonyozni. ^_^

Én is szerettem volna menni. Kár, hogy nem mehetek. (Még Conra se tudtam menni.)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-13 14:52:48
Mindenki elvan A.Karácsonyozni. ^_^

beküldve: 2008-12-13 14:34:32
(#5679) Mindenki elvan A.Karácsonyozni. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-13 14:28:23
(#5677) Ej, ej.... de kihalt a fórum....

itt van még pár ilyen teszt meg játék aminek a végén felbukan valami csunya cucc [Link]
aizen:ne haragudj már rám nem én találtam ki ezeket a dolgokat ezek csak szorakozások
aizen:ne haragudj már rám nem én találtam ki ezeket a dolgokat ezek csak szorakozások

Tudom. Tudom és bocs, mert hát valaki szereti valaki nem. Nem haragszom.
,,Hitler fején ugrálok!"
hello azzi elütött egy auto
Milyen furcsa. És mikor? Feljelentetted, vagy Te voltál a hibás?
rendörségen van az ügy és nem én voltam a hibás
milyen volt az ak??