Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-13 11:02:33
(#5629) mindegy nekem most nem jut eszembe semmijen téma. de gondolkozok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
jó reggelt én is itt vagyok fuuu de jót aludtam
Na, ha már így összegyűltünk... Valami jó téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 10:35:53
(#5627) heh,én is itten vagyok
Nekem sajna az AK túl messzevan...
Nah, legalább nem egyedül punnyadok itten...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 10:27:08
(#5625) heh,én is itten vagyok
Nekem sajna az AK túl messzevan...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-13 09:26:16
(#5624) Éssssssss Jóreggelt
Okés, tudom. Mindenki AK-n van... Jó szórakozást nektek...
Vietnám helyett
Fórum!Okés, tudom. Mindenki AK-n van... Jó szórakozást nektek...
(A duplapost azért vagyon, mert sztem indokolt a "Jóccakát!" után)
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-13 09:26:57
beküldve: 2008-12-12 23:43:04
(#5623) Jóccakát!
Én is lépek...
Én is lépek...
beküldve: 2008-12-12 23:36:31
(#5622) Szívesen
és persze olvadozok ezerrel... *pirul*
Oh, gyors szerkesztés, mi?
Úgy mennék AK-ra, de az említett szülői terror, ... mindegy mostantól tavaszi conra gyúrok... A fórumtalira...
Szívesen
és persze olvadozok ezerrel... *pirul*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-12 23:11:50
Szent tehén borogass...
*buksisimi*Titos recept rulez!
Tudom, hogy írtam/mondtam már, de.... Imádlak!
Szent tehén borogass...
*buksisimi*Titos recept rulez!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De az örök nagykedvenc az a tejszínes barackos pulykamell szalmaburgonyával
Barackosat már ettem.... "Mediterrán" név alatt.... de ez új... Tejszínnel?
beküldve: 2008-12-12 22:49:08
(#5616) Hú hát szerintem recept alapján bármit, amihez nem kell kézenállni. A legtöbb konyhai művletet véghez tudom vinni kisebb-nagyobb sikerrel. Amiket igazán szeretek csinálni azok a keleti ételek, főleg kínai, mert finom, viszonylag sok recept van hozzájuk és nagyon sok teret enged a kreativitásomnak
Jól lehet kísérletezni a zöldségekkel, húsokkal és fűszerekkel.
Jól lehet kísérletezni a zöldségekkel, húsokkal és fűszerekkel.
no pussy, just the dicks
Bizony, hogy van, mivel igenis jól főzök
kérdezzétek barátnőmet vagy bárkit...ne azokat, akik meghaltak ételmérgezésben, arról a hús beszállítója tehet...tényleg.
Az ételmérgezés szótól mindig eszembe jut , hogy majd egyszer elújságolom az öcsémnek, hogy régen még heten voltunk testvérek, de akkor egy végzetes napon nekiláttam TEÁT FŐZNI(!)...
kérdezzétek barátnőmet vagy bárkit...ne azokat, akik meghaltak ételmérgezésben, arról a hús beszállítója tehet...tényleg.
Az ételmérgezés szótól mindig eszembe jut , hogy majd egyszer elújságolom az öcsémnek, hogy régen még heten voltunk testvérek, de akkor egy végzetes napon nekiláttam TEÁT FŐZNI(!)...
Pont teával? Pedig azt csak áztatni kell.... De szerintem a pirítós veszélyesebb...
És mi jót tudsz főzni?