Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fuuu ha most belegondolok hogy a többiek a kezükbe fogják a díszdobozos dvd-ket nem is beszélve az ujj mangákról

Én már előrendeltem azt ami nekem kellett lassan csak megjön.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
A társalgás cselei sem valami érdekfeszítő olvasmány. -.-
Filozófia milyen mélyen? Bevezető első fél éves kurzus vagy szakod/minorod?
Hopp, ez az ugye, amiről nem beszélünk? O:
Már mindegy.... Elméletileg bevezetős (Ápolás és betegellátás alapszak első félév) de már nagyon-de-nagyon unom.... Se értelme, se nem érdekel.... ergo, alig megy a fejembe.... morci vagyok miatta....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-13 12:01:57
(#5657) A társalgás cselei sem valami érdekfeszítő olvasmány. -.-
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-13 12:02:36
fuuu ha most belegondolok hogy a többiek a kezükbe fogják a díszdobozos dvd-ket nem is beszélve az ujj mangákról

A fenébe is...... A fenébe is........ Én rohadok a filozófia jegyzet felett, ők meg....... Nem ér! A fenébe is......

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nemhiszem hogy megússza mert már állítolag felfüggesztették mert elütött egy öreg csávót is csak az bele is halt
*szisszen* Akkor te még jól jártál...

De, ha már halálesetet is okozott, akkor ménem börtönben dekkol? Mindegy, tuti kivakarta magát...
( ezt neki, a zsaruság szégyene, a rendes rendőröket meg az ilyenek miatt utálják....
Akkor csak nem ússza meg.Egy haláleset elég komoly.
beküldve: 2008-12-13 11:58:47
(#5654) fuuu ha most belegondolok hogy a többiek a kezükbe fogják a díszdobozos dvd-ket nem is beszélve az ujj mangákról

BANKAI:"hihio Zabimaru"
nemhiszem hogy megússza mert már állítolag felfüggesztették mert elütött egy öreg csávót is csak az bele is halt
*szisszen* Akkor te még jól jártál...

De, ha már halálesetet is okozott, akkor ménem börtönben dekkol? Mindegy, tuti kivakarta magát...
( ezt neki, a zsaruság szégyene, a rendes rendőröket meg az ilyenek miatt utálják....
nem kell feküdnöm vele csak még nem állhatok rá amugy elütött egy autó
Juj! De legalább kapott érte valamit az a seggfej? *nagyölelés neked*
Parasikoly: Nem tanulni mentél könyvtárba?

köszi

Az ember már a rendőrökben se bízhat meg.Ezért tart nekem 10 percbe egy lámpanélküli zebrán való átkelés.És még meddig tart ha zebra sincs.Egyszer volt magyar tanáromat is elütötték,de neki nem tört el semmije
beküldve: 2008-12-13 11:52:46
(#5651) Bizony-bizony. Kezdőlépésben félkézzel felpattannak a buszra, a másikban minimum 20 kilónyi piaci zsákmány. Majd forgoszélként nekiállnak utattörni maguknak a reggeli tömött buszokon a gyomrodba nyomva könyököt, zsomagot, kisgyerekfejét. X_x
u.i.: megvan a véleményem a jobbra hiénaként amerikaiul vihorászó emberelődökről is... -.-
u.i.: megvan a véleményem a jobbra hiénaként amerikaiul vihorászó emberelődökről is... -.-
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
köszi
még nem tudom mert nem kaptam paírokat amugy rendőrcsávo ütött el

Akkor bezony ezt megúszza az a disznó...

Parasikoly: Öreg nénik? Lekaratézni?

köszi
még nem tudom mert nem kaptam paírokat amugy rendőrcsávo ütött el

Akkor bezony ezt megúszza az a disznó...

Parasikoly: Öreg nénik? Lekaratézni?

Dragda; de, tanulni ültem be. Viszont a feltételek nem adottak. Így most forumozok és Hellblazert olvasok. Készültem, hoztam magammal. (%
Cintia; éppen a TIK-ben ülök. Szeged bizony veszélyes. Engem a nénik akartak lekaratézni a csomagjaikkal reggel. X_x
Cintia; éppen a TIK-ben ülök. Szeged bizony veszélyes. Engem a nénik akartak lekaratézni a csomagjaikkal reggel. X_x
ez nem vicc a nyugdíjas öregeknél nincs veszéjesebb

beküldve: 2008-12-13 11:45:14
(#5647) Dragda; de, tanulni ültem be. Viszont a feltételek nem adottak. Így most forumozok és Hellblazert olvasok. Készültem, hoztam magammal. (%

köszi