Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mindenki a hal a tortánt nézi? Vagy merre jártok?
Én csak odalesegetek..... de.... asztaaaaaaaaaa......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-12 21:05:30
(#5583) Mindenki a hal a tortánt nézi? Vagy merre jártok?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 20:51:43
(#5582) itt van még pár ilyen teszt meg játék aminek a végén felbukan valami csunya cucc [Link]
aizen:ne haragudj már rám nem én találtam ki ezeket a dolgokat ezek csak szorakozások
aizen:ne haragudj már rám nem én találtam ki ezeket a dolgokat ezek csak szorakozások
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Óó, screamerek. Mikor az elsőt benyaltam nálam is a "ha én szopok, szopjon más is" természetes reakció lépett életbe. Hm, most így nagy hirtelen a régi szép emlékekért megkerestem az első screameremet (kettő volt összesen ami tényleg átejtett). Esküszöm én úgy emlékeztem, hogy az egy vörös démon-fej, mostmeg kisül, hogy egy vörös vámpírnő. O.o
Ha a múltkor alister nem szólt volna ránk,hogy ne csípkelődjünk folyton, akkor biztosan tennék egy megjegyzést arra, hogy az a démonfej, amitől megijedtél valójában az első hivatalos alkalom volt, hogy tudósoknak sikerül a monitor képernyőjéből egy programmal tükröt készíteni
De inkább csak annyit mondok, hogy:
De inkább csak annyit mondok, hogy:
Szép jó estét Hanon-sama!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 20:51:35
ámm ezek mind ilyen sabotage cuccok az a lényege hogy jáccol és a végén beugrik valami csuny cucc
Mégis milyen cucc? Ez hogy meghalsz ekkor vagy ekkor?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-12 20:45:22
(#5579) Óó, screamerek. Mikor az elsőt benyaltam nálam is a "ha én szopok, szopjon más is" természetes reakció lépett életbe. Hm, most így nagy hirtelen a régi szép emlékekért megkerestem az első screameremet (kettő volt összesen ami tényleg átejtett). Esküszöm én úgy emlékeztem, hogy az egy vörös démon-fej, mostmeg kisül, hogy egy vörös vámpírnő. O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ámm ezek mind ilyen sabotage cuccok az a lényege hogy jáccol és a végén beugrik valami csuny cucc
jaja Legjobbak.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-12 20:45:14
beküldve: 2008-12-12 20:44:20
(#5577) ámm ezek mind ilyen sabotage cuccok az a lényege hogy jáccol és a végén beugrik valami csuny cucc
beküldve: 2008-12-12 20:44:02
(#5576) Azzi, te teljesen kész vagy...
Aizen: Mikami Teru-komplexus?
Aizen: Mikami Teru-komplexus?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ez az utolso mára nekem is elegem van ez 1 teszt [Link]
Nekem e szerint 2008.szept.12.-én meg kellet volna halnom.Az nagy gond ha még élek? X3
Chion: (SZERINTEM!) Ez csak az emberi hülyeség. Nem tudom hogy 1-es emberek miért szeretik az ilyen hülyeségeket. Lehet hogy van érteleme, de én nem látom.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 20:41:41
Nekem e szerint 2008.szept.12.-én meg kellet volna halnom.Az nagy gond ha még élek? X3
A cucc szerint énis csalok, dehát lehet, hogy csak a kiválasztottság
no pussy, just the dicks
végén kiírja hogy csak vicc és kattints hogy megtudd az igazi dátumot
Látom még mindig a horror a téma....
Hozzáfűznivalóm: Inkább olvasom, mint nézem, ennek oka: a saját fantáziám jobban frászoltat, mint a másé.
Hozzáfűznivalóm: Inkább olvasom, mint nézem, ennek oka: a saját fantáziám jobban frászoltat, mint a másé.
Meg így nem lehet látni az ijezgetéseket.
Chion: Ez csak az emberi hülyeség.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 20:39:44
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-12-12 20:32:57
(#5570)