Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megnéztem, nagyon mókás.
Ezennel Ti is megnézhetitek, mert én vagyok a Ti védelmezőtök és gyámolítótok és ha velem vagytok az Úrral vagytok! Bízzatok bennem!
Ezennel Ti is megnézhetitek, mert én vagyok a Ti védelmezőtök és gyámolítótok és ha velem vagytok az Úrral vagytok! Bízzatok bennem!
Azzi, én csak az elsőt néztem meg. A másodikat nem néztem meg. milyen? Csúnya? Ilyesztő? 8 éves megijed rajta? (Mert ha egy 8 éves nem fog megijedni, akkor én se. XD)
Legyen erős a hited, bízz bennem, mert az úr egyetlen kiválasztottja vagyok, akit Nektek adott, hogy értetek szenvedjek (szenvedek is eleget )
Aki megpróbáltatik és meg nem futamodik, az megvilágosodik!
Nézétek csak meg bátran!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 20:10:04
(#5553) na én is itt vok csak haver szuper videokal szorakoztatott linkeljek még 1-et de azt tényleg az néze meg aki nem fog roszat álmodni
Én soha nem nézem meg. SOHA!!!
Na, végre már kapok levegőt!
,,Hitler fején ugrálok!"
Klau, Te azért ilyedtél meg, mert nem tiszta a lelkiismereted, és az emberek többsége is!
Nálam lehet gyónni! FREE!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-12 20:07:10
(#5550) na én is itt vok csak haver szuper videokal szorakoztatott linkeljek még 1-et de azt tényleg az néze meg aki nem fog roszat álmodni
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Megnéztem, nagyon mókás.
Azzi, én csak az elsőt néztem meg. A másodikat nem néztem meg. milyen? Csúnya? Ilyesztő? 8 éves megijed rajta? (Mert ha egy 8 éves nem fog megijedni, akkor én se. XD)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-12 20:07:42
Szerintem az emberek főrésze [velem együtt] azért ilyedt meg ennyire mert nem tudta mire számítson és hirtelen érte őket a "meglepi"... ilyet egyszer big footosban láttam akkoris rendesen beijedtem
Klau, Te azért ilyedtél meg, mert nem tiszta a lelkiismereted, és az emberek többsége is!
Nálam lehet gyónni! FREE!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 20:01:27
(#5547) Szerintem az emberek főrésze [velem együtt] azért ilyedt meg ennyire mert nem tudta mire számítson és hirtelen érte őket a "meglepi"... ilyet egyszer big footosban láttam akkoris rendesen beijedtem
Positive vibration.
Kör 1-2 is jó.
Áhh, az amcsi remake nagyon lájtos. A 2. meg egyenesen nevetséges.
beküldve: 2008-12-12 19:59:42
(#5545) Aham... De én még mindig passzolni fogom a horrort. Ez van!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Tudom. De számomra félelmetes volt..
Fűrészt meg láttam, a 2. részét MOZIBAN
Fűrészt meg láttam, a 2. részét MOZIBAN
Durva jeleneteknél nem néztem oda
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-12 19:58:51
(#5543) Az pedig nem is horrorfilm.
Nézzetek Fűrészt, mert az jó. (De csak az első kettő!)
Nézzetek Fűrészt, mert az jó. (De csak az első kettő!)
Szerk: .., 2008-12-12 19:57:20
beküldve: 2008-12-12 19:56:32
(#5541) Megmutattam egy csomó ismerősömnek és röhögtem rajtuk mikor írták h h megilyedtek xD
persze azt mondanom sem kell h és is össze khm... kakiltam magam :)
persze azt mondanom sem kell h és is össze khm... kakiltam magam :)
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-12 19:56:02
(#5540) Megnéztem, nagyon mókás.
no pussy, just the dicks