Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-10 19:14:36
(#5448) nha emberek,a fórum filozofikusabb tagajainak felteszem a kérdést(egy hüly énekházi közben ötlött fel problémaként): Hogy lehet valakiről úgy kérdést feltenni,amire tudni lehet a választ,hogy közben nem szabad a kérdezettnek ismerni azt,akiről a kérdés szól?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-10 16:42:54
(#5447) Jé Alister, totál nem így képzeltelek
Remélem sikerült a vizsga^^
Remélem sikerült a vizsga^^
MIANEVED?!
én szorítok >w< soxerencsét
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Végre valaki élő!
Honnan tudod?
Én is csak felnéztem az előbb, mert épp órám volt....
Jáááá, most meg tanulnom kell. Holnap kínai nagydoga. Nekem is szorítsatok lécci, mert ez lesz a vizsgajegy.
Mindenkinek jó fórumozást estére!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-10 16:25:13
én is itt vagyok ám csak még nem köszöntem be most megteszem hello mindenkinek
*totál boldog, hogy végre nem egyedül van*
*viszont sajnálja, de le kell lépnie*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-10 14:24:49
beküldve: 2008-12-10 14:09:31
(#5443) én is itt vagyok ám csak még nem köszöntem be most megteszem hello mindenkinek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Amúgy szép napot mindenkinek!
Üdv néked!
Végre valaki élő!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Mindenki: Ma (szerdán) tíztől drukkoljatok, mert vizsgázom...
Hajrá a vizsgával! Bár gondolom már végeztél.
Itt is tiszta para most a vizsgaidőszak!!!
Nekem 10től filotörim volt...teljesen leszivta az agyam.
Amúgy szép napot mindenkinek!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-10 13:09:55
(#5440) Ejnye, de kihalt most a fórum..... sehol senki....
beküldve: 2008-12-10 10:37:09
(#5439) A túl egészséges életmód káros. Kellenek konzerváló káros szokások. (;
Közgén tőlesve, már csak kvalitatív társadalomkutatás elmélettel kell megbirkózni a héten. Bürhhh... X_x
Közgén tőlesve, már csak kvalitatív társadalomkutatás elmélettel kell megbirkózni a héten. Bürhhh... X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-10 08:55:24
(#5438) Atya-gatya, mindenki kidől és csak én szedek itt Béres-cseppet?
Aztán nehogy csak két ember lófráljon itt nekem Ak-n mert addig éltek - akarom mondani jó gyógyulást
Aztán nehogy csak két ember lófráljon itt nekem Ak-n mert addig éltek - akarom mondani jó gyógyulást
beküldve: 2008-12-10 08:28:15
(#5437) Alister: Sok sikert! *középsőujj átfektetése a mutatón, és a két ujj összeszorítása című hadművelet beindítva*
Betegek: Tegnap én is vacakul voltam. De egy szép, romantice film és egy kiadós bőgés, majd Enya új albuma csodásan rendbe tett. Dilidokim (aki inkább barátnő, mint orvos) szerint az egész cucc okozója: front (van benne valami), pánik a vizsgaidőszaktól (még több valami van benne), és a karácsonyi parádé közeledte (ezen is lehet gondolkozni).
Amúgy megy: Jó reggelt!
Betegek: Tegnap én is vacakul voltam. De egy szép, romantice film és egy kiadós bőgés, majd Enya új albuma csodásan rendbe tett. Dilidokim (aki inkább barátnő, mint orvos) szerint az egész cucc okozója: front (van benne valami), pánik a vizsgaidőszaktól (még több valami van benne), és a karácsonyi parádé közeledte (ezen is lehet gondolkozni).
Amúgy megy: Jó reggelt!
Jó reggelt mindenkinek!
10től küldeni fogja a pozitív energiát
Mindenki: Ma (szerdán) tíztől drukkoljatok, mert vizsgázom...
10től küldeni fogja a pozitív energiát
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-10 07:40:11
(#5435) Nah én is itt vagyok...
áááhh nem lesz magyar tanárunk irodalomból wáááhh így h leszek 5ös? xD
áááhh nem lesz magyar tanárunk irodalomból wáááhh így h leszek 5ös? xD
×.musz.musz.×