Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
igen? whoaa.....hnap meg fogom tudni nézni este a Narutot, szal én is kíváncsi vagyok rá.
De ezek szerint Naruto hangje nem ugyanaz? Kíváncsi lettem nagyon
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-11 09:41:01
(#5463) jó reggelt mindenkinek!! hát nem tudom pár szinkronhang ugyanaz maradt narutoé meg nekem nem tetszik
BANKAI:"hihio Zabimaru"
nekem meg nincs Animax-om....milyen volt az új szinkron?
am. jó reggelt mindenkinek!
am. jó reggelt mindenkinek!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ohh mindjárt kezdődik a naruto **kíváncsi szemekel bámulja a tv-t**
Én faszául le is maradtam róla...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-10 21:02:03
(#5460) ohh mindjárt kezdődik a naruto **kíváncsi szemekel bámulja a tv-t**
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-10 20:46:26
(#5459) Házi dolgozat téma, na meg a tanárok: Ma vittem be egy házi dolgozatot szépen le akartam adni, mikor is a tanár megszólalt: "Ezt másoltad!" Én meg csak néztem rá, hogy miről beszél, nem nagyon értettem, hogy forrás nélkül, hogy írtam volna neki. Mint később kiderült azt hitte, hogy egy könyvből fénymásoltam ki a dolgozatot...és hogy mi vezette erre a következtetésre? Az, hogy tettem az oldalakra oldalszámot....és hogy meg volt formázva az irományom....
Ezen azért meglepődtem....
Szerk: Yumi 2008-12-10 20:48:59
Jé Alister, totál nem így képzeltelek
Ez érdekes, mert más se. De ha nem így, akkor? És negatív vagy pozitív volt a csalódás?Egyáltalán nem volt negatív
Remélem sikerült a vizsga^^
Na ez egy érdekes történet... a lényeg: a tanár kitalálta, hogy vizsga helyett adjunk le házi dolgozatot... XDna ez jó!
Ez olyan mint h nálunk 3hétig húznak egy dolgozatot XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-10 20:44:46
Yumi, Azzi, Kaminaga, Dragda, asx, Envy:Köszönöm!
Jé Alister, totál nem így képzeltelek
Ez érdekes, mert más se. De ha nem így, akkor? És negatív vagy pozitív volt a csalódás?Remélem sikerült a vizsga^^
Na ez egy érdekes történet... a lényeg: a tanár kitalálta, hogy vizsga helyett adjunk le házi dolgozatot... XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-10 20:00:18
(#5455) beküldve: 2008-12-10 19:42:10
(#5454) Csináltam egy új Honfoglaló accountot és játszottam most egy meccset. OMG! El se hiszem! Igaz, hogy elfoglaltam az összes területet, de ennyi JEP-et még életemben nem kaptam! A max asszem hetvenvalamennyi volt.
Szerk: .., 2008-12-10 19:49:14
de az a feladat,hogy a válasz,ne utaljon a kérdésben forgó személyre, és nem 50-50 % az esély,mert nem igen/nem-el kell válaszolni
Az 50-50et úgy értettem, hogy vagy sikerül kitalálni vagy nem, nem úgy hogy eldöntendő kérdés volna. De mind1 ha nem jó, akkor meg főleg.
Szerk: Yumi 2008-12-10 19:27:13
beküldve: 2008-12-10 19:24:43
(#5452) de az a feladat,hogy a válasz,ne utaljon a kérdésben forgó személyre, és nem 50-50 % az esély,mert nem igen/nem-el kell válaszolni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hogy lehet valakiről úgy kérdést feltenni,amire tudni lehet a választ,hogy közben nem szabad a kérdezettnek ismerni azt,akiről a kérdés szól?
Na ez egy jó kérdés. Olyannyira, hogy abban sem vagyok biztos, hogy értettem. Azonban ha igen, akkor:
1) A kérdést mindegy, hogyan tesszük, fel ha a kérdezett nem ismeri az adott személyt akiről a kérdés szól. Mert ha elég "bátor" akkor mond egy választ és az vagy bejön vagy nem.
2) Ha nem is ismeri az adott illetőt a kérdezett, akkor tud következtetni XY-ra (ha korábban beszélgettetek sokat egy harmadik személyről és valóban róla szól a kérdés).
De ez miféle ének feladat akar lenni? Egy matek kérdésre jobban emlékeztet. XD
Szerk: Yumi 2008-12-10 19:36:33
beküldve: 2008-12-10 19:22:28
(#5450) mert,elméletileg nekünk ez lenne a feladatunk az ÉNEK háziban...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"