Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-07 15:59:16
(#5300) Ismerős, a mai fiatalok. *csóválja a fejét* Nem tudom miért lehet ez, hogy manapság az emberek 10 éves kortól járnak bulizni - nem csak házibulikba.
Mert ettől érzik magukat menőnek... meg okosnak és szépnek...
De inkább csak szeretnének felnőni, mert azt hiszik az mekkora dolog, de tévednek.
Emlékszem rá, a saját csikókoromból, mennyire "felnőtt" akartam lenni, aki este kimaradhat. Istenkéim! Milyen hülye voltam! De mégsem mentem el sehova, szépen megültem a seggemen.
A másik meg az, hogy hol van ilyenkor anyjuk-apjuk, aki elengedi őket bulizni?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Komolyan mondom ha elmegyek bulizni, ott is mindig valami 14 évest részeg kiscsajt kell pátyolgatnom
Ismerős, a mai fiatalok. *csóválja a fejét* Nem tudom miért lehet ez, hogy manapság az emberek 10 éves kortól járnak bulizni - nem csak házibulikba.
[...]
Dragda: Én is felvettelek.
Örömmel vettem észre,te vagy az egyik az újak közül , de sajna bőrönd pakolásban vagyok...
Amúgy én a húgomon vettem észre, hogy a mai kölkök mennyire elvadultak... *csóválja a fejét*
Komolyan mondom ha elmegyek bulizni, ott is mindig valami 14 évest részeg kiscsajt kell pátyolgatnom (egészségügyire járok, és nem tagadhatom meg a fajtám, sajnos)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-07 15:45:50
(#5296) Az én szüleimet nem nagyon érdekli, hogy hova megyek, tudják, hogy nem vagyok szerencsétlen, hogy idegenekkel szóba álljak stb. Meg tudok is vigyázni magamra, asszem már több mint ötször ki próbáltak rabolni, de egyszer se sikerült nekik.
Mellesleg nem vagyok ilyen piás, meg zépébe járos f*sztarisznya. Áá, annyira utálom, mikor a 12 éves kis p*csák mennek a zépébe.
Bocs, de ez kijött.
Mellesleg nem vagyok ilyen piás, meg zépébe járos f*sztarisznya. Áá, annyira utálom, mikor a 12 éves kis p*csák mennek a zépébe.
Arról nem is beszélve, hogy szar zene megy ott.
Bocs, de ez kijött.
Szerk: .., 2008-12-07 15:47:24
beküldve: 2008-12-07 15:44:58
(#5295) Aszta.... hirtelen milyen népszerű lettem az msn-t tekintve... egy nap alatt 2 új ismerős... ez határozottan egy jó nap
És még mindig a bőröndöm pakolom, ez nem igaz... mé van nekem ennyi cuccom?
És még mindig a bőröndöm pakolom, ez nem igaz... mé van nekem ennyi cuccom?
beküldve: 2008-12-07 15:19:41
(#5294) Hát remélem is...mert ha nem akkor ő nem jön hozzánk mert ha én ellviszem a legjobb házibulikba akkor ő is vigyen el valahova
*kuncog* Milyen kis gonosz vagy, hallod?
Hát én még nem vagyok fősulis...
Akkor is ajánlom, de annyi jó hely van még azon kívül, barátnőd tuti valami klafa helyre visz majd el.
A mordályos nyúl: Egen, ennek fényében érthető. De mikor 14 voltam akkor nem aggódtak értem ennyire... Kicsit furi, hogy most kezdenék a gondoskodást
Hát remélem is...mert ha nem akkor ő nem jön hozzánk mert ha én ellviszem a legjobb házibulikba akkor ő is vigyen el valahova
×.musz.musz.×
... Remélem.
Ez vicces
Na ja, mert ismer, hogy milyen betegállat tudok lenni.
A 14 éves lány meg Londonban volt már bocs...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-12-07 15:07:27
Akkor is ajánlom, de annyi jó hely van még azon kívül, barátnőd tuti valami klafa helyre visz majd el.
A mordályos nyúl: Egen, ennek fényében érthető. De mikor 14 voltam akkor nem aggódtak értem ennyire... Kicsit furi, hogy most kezdenék a gondoskodást
beküldve: 2008-12-07 14:55:07
(#5288) Höhö... Nálam annyi: "fiam, 22 éves vagy, tudod mit csinálsz ... Remélem."
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-12-07 14:43:34
(#5287) Azért csak meg lehet őket érteni, ha egyszer féltenek. Lehet most azért ijedt meg, mert volt ez az eset, lehet, hogy hallottátok, azzal a 14 éves lánnyal. Nem csoda, ha ilyeneket hallva a szülők még jobban elkezdenek aggódni a ki-tudja-merre-csatangoló gyerekükért.
Akkor nem csak nekem van ilyen anyám xD
Am tavasszal megyek zalaegerszegre a barátnőmhöz^^
Am tavasszal megyek zalaegerszegre a barátnőmhöz^^
Ajánlom az Atlantis-t! Eszméletlen jó fősulis bulikat lehet ott tartani!
×.musz.musz.×