Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
pokol...dög...(ejti ki,értetlenül).Érthetőbben is kifejezhetnéd magad,mert van itt valaki aki nem érti a hülye utalásaidat.Amgy meg ha nem értetted meg hogy miért állj le,akkor telepedj le erről a fórumról.Az utolsó mit szócskát meg nem tudtam értelmezni
Hmmm.....)Mind1 egy ilyen IQ betyáral nem húzom a drága idöt.(ha neked olyan drága az idő, akkor nem kell elfecsérelned pont egy ilyen eldugott fórumra. Annyi más kellemes időtöltés is van, hogy azna csak. (Mondjuk könyvolvasás, de szigorúan más szerzőtől, ne a magadét.)
beküldve: 2008-12-01 18:51:47
(#4803) Envy feljött, utána olvasott a dolgoknak és rájött újra: még mindig van hülye ember a forumon *fejcsóva*
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-01 18:48:39
(#4802) Üdv mindenkinek!
Piros szemű nevelése érdekes... bár mások japán pallossal sem tudták revenni meghatározott viselkedési formára
Piros szemű nevelése érdekes... bár mások japán pallossal sem tudták revenni meghatározott viselkedési formára
beküldve: 2008-12-01 18:31:32
(#4801) végre még egy értelmes ember idejött.És illedelmesen is köszönt.Pirostontot nekiiii!!(meg nekem is,amiért nevelem baniaa-t )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-01 18:23:08
(#4800) csáo The Exiled ne foglalkoz vele amugy legelább én is látom hogy vannak idegesítő arcok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-01 18:22:23
(#4799) és még te mondod,hogy én szítom a vitát...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beképzelt...Attól vagyok beképzelt hogy írok egy viccet,amiben a mennybe kerültem?*elordítja magát,ez már sok*.
.... beküldve: 2008-12-01 18:17:31
(#4797) beképzelt...Attól vagyok beképzelt hogy írok egy viccet,amiben a mennybe kerültem?*elordítja magát,ez már sok*.
*The Exiled elhalálozott 2008 december 1-jén.Halálának okat: olyan idióta kommentet olvasott hogy szívrohamot kapott.Fúromtársainak üzeni,hogy ezután a mennyből kommentel.*
Bekébzelt..honan tudod hogy, a menybe kerülsz?Pont te.
szerk: Fridrich von IQ betyár,na rémlik valami?
Igen, de az IQ betyár kifejezést nem ő találta ki, sz'al nyugi, olyanok miatt ne ostorozzuk már baniaat, amikről nem ő tehet.
beküldve: 2008-12-01 18:12:04
(#4794) *The Exiled elhalálozott 2008 december 1-jén.Halálának okat: olyan idióta kommentet olvasott hogy szívrohamot kapott.Fúromtársainak üzeni,hogy ezután a mennyből kommentel.*
*legyint egyet a kommentet olvasva,és elveti az ötletet hogy értelmiséget hozzon sötét kis agyacskájába.*Kemény 2 hónap alatt annyit fejlődtél,hogy nem naponta nyitogatsz értelmetlen topic-okat és megtanult rendes aláírást kitenni...
*Továb néz...*szerk: Fridrich von IQ betyár,na rémlik valami?
beküldve: 2008-12-01 18:07:40
(#4792) *legyint egyet a kommentet olvasva,és elveti az ötletet hogy értelmiséget hozzon sötét kis agyacskájába.*Kemény 2 hónap alatt annyit fejlődtél,hogy nem naponta nyitogatsz értelmetlen topic-okat és megtanult rendes aláírást kitenni...
szerk: Fridrich von IQ betyár,na rémlik valami?
Szerk: The Exiled 2008-12-01 18:08:18
először tanulj meg zárójelet tenni,utána fogalmazni,majd ezek egyvelegével értelmes ember módjára gondolkodni( És nem ellopni fredyD ötleteit!)
*CSAK NÉZI HOGY, NEM TUDJA ABBA HAGYNI A VESZEKEDÉST BÁMUL TOVÁB....*