Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-30 21:31:22
(#4759) de a topic-ok számát nem adja meg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Amgy okosember gondolkodik: rámentem vkinek az adatlapjára, az URL kiírja hogy ő hanyadik tag.így szépen eljátszadoztam először ezreseket írtam be,majd százst tízest és végül egyest és végül összejött hogy megtaláltam a leuccsó tagot aki ma reggelt.topic-okban ugyan ez
Megvan,holna úgyis hazaugrom és beszivatom őket ezzel a levéllel
Jól teszed!
Amúgy továbbgondolkodtam és rájöttem, hogy fórumon alul kiírja a legutóbb regelt tagot, szóval elég rámenni és úgy forrás^_-
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-30 21:28:43
(#4757) Még1 conso stroy,amiről lemaradtam
Hehh összeszámoltam,a mangafanon 5089-en regisztráltak,és 304 topic van/volt eddig!
Ejha, azt hol lehet emgnázni, hgoy hányan regeltek?
Figy van egy korrekt ötletem:
Kedves Édesszüleim!
Nagyon szépen köszönöm, amit eddig értem tettetek, igazán büszke vagyok rá, hogy Tőletek kaphattam mindazt, amit tudok. Nagyon szépen köszönöm azt is, hogy aggódtok értem, de tudom, hogy mostmár ti is tisztában vagytok vele, hogy külömbséget tudok tenni jó és rossz között. Ezt mindmind csakis Nektek köszönhetem és biztos vagyok benne, hogy ha még száz évig élnétek (amit nagyon remélek) akkor sem lenne elég az összes anyák és apáknapja, hogy megháláljam, mnidazt a fáradtságot és munkát, amit belém fektettetek, de higyjétek el nekem: Nem volt hiábavaló. Köszönöm, hogy eddig óvtatok, de msot rajtam a sor, hogy bizonyítsak: A segítségetekkel megtanultam helyesen dönteni és ezt a tudást csakis olyanoktól kaphatja az ember, akiket igazán szeret és csak akkor érti meg, ha olyanoktól kapja, akik igazán törődnek vele. Ezentúl kihasználva mindezt a tudást, a saját dolgaimat is legjobb belátásom szerint fogom rendezni, úgy, hogy ne okozzak Nektek problémát. bátran bízzatok bennem és a döntéseimben, ígérem nem hozok szégyent rátok!
*befejezés alternatívák*
Csókol hitben gazdag keresztény fiatok!
Ezt meg is ünnepeltem az utalványok elverésével, uncsitesó segített, köszi Nektek!
Amikor ezt olvassátok, már csak a néhai fiatok leszek, aki egy szebb világban vár rátok, Ti nagyszerű szülők, nevelők, életadók! Isten veletek!
Lementem mangát venni!
Hmm...Asszem az uccsó befejezés,meg asszem a második( az uncsitesós) lesz a nyerő. Amgy okosember gondolkodik: rámentem vkinek az adatlapjára, az URL kiírja hogy ő hanyadik tag.így szépen eljátszadoztam először ezreseket írtam be,majd százst tízest és végül egyest és végül összejött hogy megtaláltam a leuccsó tagot aki ma reggelt.topic-okban ugyan ez
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-30 21:25:29
ÉN... most... fetrengek... a... röhögéstől...
x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIANEVED?!
Még1 conso stroy,amiről lemaradtam
Hehh összeszámoltam,a mangafanon 5089-en regisztráltak,és 304 topic van/volt eddig!
Ejha, azt hol lehet megnézni, hogy hányan regeltek?
Figy van egy korrekt ötletem:
Kedves Édesszüleim!
Nagyon szépen köszönöm, amit eddig értem tettetek, igazán büszke vagyok rá, hogy Tőletek kaphattam mindazt, amit tudok. Nagyon szépen köszönöm azt is, hogy aggódtok értem, de tudom, hogy mostmár ti is tisztában vagytok vele, hogy külömbséget tudok tenni jó és rossz között. Ezt mindmind csakis Nektek köszönhetem és biztos vagyok benne, hogy ha még száz évig élnétek (amit nagyon remélek) akkor sem lenne elég az összes anyák és apáknapja, hogy megháláljam, mnidazt a fáradtságot és munkát, amit belém fektettetek, de higyjétek el nekem: Nem volt hiábavaló. Köszönöm, hogy eddig óvtatok, de msot rajtam a sor, hogy bizonyítsak: A segítségetekkel megtanultam helyesen dönteni és ezt a tudást csakis olyanoktól kaphatja az ember, akiket igazán szeret és csak akkor érti meg, ha olyanoktól kapja, akik igazán törődnek vele. Ezentúl kihasználva mindezt a tudást, a saját dolgaimat is legjobb belátásom szerint fogom rendezni, úgy, hogy ne okozzak Nektek problémát. bátran bízzatok bennem és a döntéseimben, ígérem nem hozok szégyent rátok!
*befejezés alternatívák*
Csókol hitben gazdag keresztény fiatok!
Ezt meg is ünnepeltem az utalványok elverésével, uncsitesó segített, köszi Nektek!
Amikor ezt olvassátok, már csak a néhai fiatok leszek, aki egy szebb világban vár rátok, Ti nagyszerű szülők, nevelők, életadók! Isten veletek!
Lementem mangát venni!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-30 21:21:49
beküldve: 2008-11-30 19:43:56
(#4753) Még1 conso stroy,amiről lemaradtam
Szerk: The Exiled 2008-11-30 19:53:01
reményeim szerint a kedves...de a biztonság kedvéért ott lesz a hatalmas bárd x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-30 19:11:22
(#4751) Nem vagyok az az ijedős fajta, de tegnap, vagyis inkább ma éjjel sötétben PSP-n nézve borsódzott a hátam rendesen.
én is mindig setétben néztem, és aztán nem nagyon voltam hajlandó kimenni a mellékhelyiségbe x3 eléggé félelmetes, főleg amikor furcsa, és különösen tág (vagy éppen szűk) pupillákkal néznek vissza rád a képernyőből xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-30 18:34:45
(#4748) Én spec teszek rá,csak nem bírom ha letiltanak...
Ez mindig így van szinte...
Nálam is ez a helyzet de teszek rá
Nálam is ez a helyzet de teszek rá
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-30 18:27:09
(#4745) Szegény Exiled, a szülők valamiért mindig azt akarják, hogy a csemetéjük úgy viselkedjen, ahogyan nem akar.
Az én őseim anno azon akadtak ki, hogy 14 évesen Sailor Moont néztem, mert szerintük ennyi idősen nem ilyen gyerekes dolgokkal kellett volna foglalkoznom. És még most is furcsán néznek rám, hogy huszonéves fejjel rajzfilmekért rajongok és képregényeket olvasok, szerintük gyerekes...
Az én őseim anno azon akadtak ki, hogy 14 évesen Sailor Moont néztem, mert szerintük ennyi idősen nem ilyen gyerekes dolgokkal kellett volna foglalkoznom. És még most is furcsán néznek rám, hogy huszonéves fejjel rajzfilmekért rajongok és képregényeket olvasok, szerintük gyerekes...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.