Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-30 17:20:44
(#4714) Nem,ez tulajdonképpen testvéremnek köszönhetem: Ő kitapossa nekem az utat,így nekem sokkal töb dolgot engednek mint neki.Alapvetően szülők 5-6 körül érnek haza,azután becsukom az ajtóm és kész.Amgy ez álltalában nem zavarja őket
Hát,ha hülyeségnél tartunt: tesómat 18 éves koráig nem engedték el bulizni éjfélnél tovább...
Hát,ha hülyeségnél tartunt: tesómat 18 éves koráig nem engedték el bulizni éjfélnél tovább...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-30 17:21:34
Itt a probléma, Exilednak VAN magánélete, mint említette, sokszor a szobájában van, bezárkózva, viszont a szülei más dolgokban korlátozzák. Ez a baj, engedik, hogy bezárkózzon, de közben meg máshol korlátozzák...
igen de én arra céloztam, hogy meg kell mutatnia a könyvet^^" amúgy tényleg elég hülyék lehetnek a szülei ha ilyen hülyeségekbe korlátozzák, lehet nekik az a természetes ha cigizik vagy drogozik a gyerek netán iszogat...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Itt a probléma, Exilednak VAN magánélete, mint említette, sokszor a szobájában van, bezárkózva, viszont a szülei más dolgokban korlátozzák. Ez a baj, engedik, hogy bezárkózzon, de közben meg máshol korlátozzák...
Azon én magam akadtam ki, annyira unalmas volt a 2. kötet.
Nekem spec tetszett,én a 3. köteten akadtam ki,az volt a nagyon unalmas....vagy 1 hónapig tartott míg átrágtam magam rajta...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-30 17:17:04
(#4710) szerintem az nem jó ha nem lehet magán élete egy gyereknek:/
mondjuk ha tini korba lép akkor a szülőknek is mondani kéne hogy bocsi de én is szeretnék egy kis magán életet
mondjuk ha tini korba lép akkor a szülőknek is mondani kéne hogy bocsi de én is szeretnék egy kis magán életet
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
csak egy kicsit...
CSak most nézem,hogy alfonse és köztem csak hat nap korkülönbség van.
Húúúúúú észre vetted! Gratulálok!
Kockanyúl x3
Szerk: .., 2008-11-30 17:16:06
beküldve: 2008-11-30 17:15:11
(#4706) csak egy kicsit...
Szerk: The Exiled 2008-11-30 17:16:06
Én el se kezdhetem olvasni ha nem néztek bele!
lol na ez már dúrvaXD
Annyira nem!
Kockanyúl x3
lol na ez már dúrvaXD
lol ez tényleg durva
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Ez azért már durva.
Szerk.: Barbara-chan megelőzött.
Szerk: .., 2008-11-30 17:14:41
beküldve: 2008-11-30 17:14:09
(#4702) Végre valami JÓ ötlet!!!! Arigatoooo!!!!!!!!!!
Nálam meg anno azon akadtak ki,hogy a darren shan könyveket olvasom...
Nálam meg anno azon akadtak ki,hogy a darren shan könyveket olvasom...
Szerk: The Exiled 2008-11-30 17:14:37
lol na ez már dúrvaXD
engem alapvetően nem értenek meg...Amgy van valakinek vmi ötlete mit tegyek?Az ügy el lett halasztva azon a néven,hogy könyvet vesz nekem unokatesóm.De valsuzeg holnao már az lesz a kérdés,hogy mikor jön meg és mit vettem és mutassam meg :S
khm nem féltenek túlságosan a szüleid?^^"
amúgy mutass meg nekik vmi könyvet, mit tom én kérj kölcsön vkitől vagy vmi