Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-30 16:38:30
(#4684) Én minimálisan sem tudom átérezni a problémát, de úgyis csak pénzért segítenék
*ájmszómín*
no pussy, just the dicks
Emberek,nagy szarban vagyok Elküldem unokatesómnak 3 ezer FT-nyi alexandra utalványt a héten,hogy vegyen nekem abból death note mangát(hozzátold egy ezrest).Na a gond ott kezdődik,hogy szüleim fel akarnak vinni jövőhéten szegedre hogy vegyünk vmit az utalványokon.Death note mangát meg ha meglátják nálam valszeg kicsinálnak.A hiányzó utalványért is.Mit tegyek????
fúúú hát nem tudom de amugy mért nem engedik meg neked hogy vegyél death note mangát??
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-30 16:03:08
(#4681) Emberek,nagy szarban vagyok Elküldem unokatesómnak 3 ezer FT-nyi alexandra utalványt a héten,hogy vegyen nekem abból death note mangát(hozzátold egy ezrest).Na a gond ott kezdődik,hogy szüleim fel akarnak vinni jövőhéten szegedre hogy vegyünk vmit az utalványokon.Death note mangát meg ha meglátják nálam valszeg kicsinálnak.A hiányzó utalványért is.Mit tegyek????
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-30 16:03:42
Így már én is jártam még jó régen, csak amióta a legjobb barátnőmet is úgy hívják, mint engem, azóta nem felejtem el.
Hát igen, ez a név elég gyakori a korosztályunkban. Engem is így hívnak . Csupán 2 barátnőmet, 4 volt osztálytársamat, 1 volt szobatársamat és az egyik csoporttársamat hívják még hasonlóan az ismertségi körömben.
És még így is elfelejtem néha a névnapomat xD. Erre mondják, hogy reménytelen esett.
(habár...én már nemtom mióta vagyok itt, és még most sem vagyok még teljesen "beilleszkedve"...
"Beilleszkedve"? Az itt mit jelent? O.o
Szerk: miyu 2008-11-30 13:39:40
Envy: Jó, egyetértek amúgy. De hát kinek mi? Én még tudnék más topikot is mondani, de látod mennyien írnak oda, szóval ez is egyénfüggő. Ha még nem 'süllyesztették el', akkor mostmár valszeg marad.
Mondj másik topicot
Szvsz süllyesztőben jó helye lenne ennek.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-30 12:17:15
(#4678) Ja, én is megyek. Kész voltam egész hétvégén (nem bírom ezt a szutyok időt... ) és nekem is tanulni kell még meg takarítani. Ájjáj..
Envy: Jó, egyetértek amúgy. De hát kinek mi? Én még tudnék más topikot is mondani, de látod mennyien írnak oda, szóval ez is egyénfüggő. Ha még nem 'süllyesztették el', akkor mostmár valszeg marad.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-30 12:09:31
(#4677) beküldve: 2008-11-30 12:06:23
(#4676) Van benne valami
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én:
Regisztráció időpontja: 2008-03-18
Hozzászólások száma: 1745
Mellesleg tök lényegtelen, most nem mindegy, hogy ki mennyit kommentelt? A lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
Regisztráció időpontja: 2008-03-18
Hozzászólások száma: 1745
Mellesleg tök lényegtelen, most nem mindegy, hogy ki mennyit kommentelt? A lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
beküldve: 2008-11-30 11:52:57
(#4673) Heh,nézd csak tényleg Halljátok nem állítottam én rekordot?júliusban reggeltem és már megszállott vok és vagy 650 hsz-em van
Szerk: The Exiled 2008-11-30 11:53:30
beküldve: 2008-11-30 11:47:49
(#4672) Boldog Névnapot!!!! ^w^
Tényleg nem nehéz beilleszkedni közénk
Tényleg nem nehéz beilleszkedni közénk
(habár...én már nemtom mióta vagyok itt, és még most sem vagyok még teljesen "beilleszkedve"...)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-30 11:38:49
(#4670)