Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-27 21:18:43
(#4638) Sajna nekem még a 35k is sok^_^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-27 21:11:07
(#4636) az nem drágább?De amgy,igazad van,összejöhet.Bár ha jobban belegondolok,ittvan nekem a gép,szal elleszek ezzel a fejlesztgetéssel valahogy
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-27 20:21:27
(#4634) ezzel annyi a gond,hogy A: a szobámban nincs TV,a monitor egyben tv is.B: Szüleim szobájában értelemszerűen nem gamolhatok.C: tesóm TV-je szar.D: Nem tom honnét tudnék letölteni rá játékot...(már ha lehet.)Plusz eltartana egy ideig míg össze jön a pénzem egy x-box 360-ra,ha nem karácsonyra/egyébre kérném akkor meg azt mondják,hogy ott a gép...
ehh....jó neked....Én örülök,ha ebben az évtizedben tok venni egy 512-es videókártyát,a 256-os helyett...
Vegyél konzolt inkább, azt nem kell állandóan fejleszteni, hogy az új játékok fussanak rajta.
beküldve: 2008-11-27 19:15:16
(#4632) ehh....jó neked....Én örülök,ha ebben az évtizedben tok venni egy 512-es videókártyát,a 256-os helyett...
Én már régebb óta konzolozom, mint te, csak a DS Liteomat ellopták.
ÉS AKKOR EL IS KEZDŐDÖTT A KÁLVÁRIÁM A PSPVEL:
Szakítottam rá ma időt és elmentem a Konzoliumba, hogy megvegyem a szép Piano Black PSP Slimemet. A pasas azt mondta, hogy az új Slimeket nem lehet flashelni. A régi Slimekből eg kevés van, nekik meg a régi 45k.
Na most utánanézek, hogy igazat mondott-e a pasas, vagy csak azért mondta, hogy a drágábbat vegyem.
Ami viszont jó: ebben az üzletben találtam nagyon olcsón eredeti Sony 4GB-os Memory Sticket. Ja és ami még jó, hogy összegyűlt a pénzem, mert eddig csak a gépre volt, mem. karira nem. De most már egyben meg fogom tudni venni őket. Utána nézek és szombaton apukámmal nyakunkba vesszük a várost és megveszünk mindent a PSP-mhez. Ja, és ami még jó, hogy holnap két haverom kölcsönad nekem 2 PSP játékot.
ÉS AKKOR EL IS KEZDŐDÖTT A KÁLVÁRIÁM A PSPVEL:
Szakítottam rá ma időt és elmentem a Konzoliumba, hogy megvegyem a szép Piano Black PSP Slimemet. A pasas azt mondta, hogy az új Slimeket nem lehet flashelni. A régi Slimekből eg kevés van, nekik meg a régi 45k.
Na most utánanézek, hogy igazat mondott-e a pasas, vagy csak azért mondta, hogy a drágábbat vegyem.
Ami viszont jó: ebben az üzletben találtam nagyon olcsón eredeti Sony 4GB-os Memory Sticket. Ja és ami még jó, hogy összegyűlt a pénzem, mert eddig csak a gépre volt, mem. karira nem. De most már egyben meg fogom tudni venni őket. Utána nézek és szombaton apukámmal nyakunkba vesszük a várost és megveszünk mindent a PSP-mhez. Ja, és ami még jó, hogy holnap két haverom kölcsönad nekem 2 PSP játékot.
Szerk: .., 2008-11-27 18:11:21
beküldve: 2008-11-27 17:31:09
(#4630) Elkésve kicsit, de boldog születésnapot Hanon.
Bence: ezek szerint te is belépsz a konzolgamerök társaságába? Legjobb.
Bence: ezek szerint te is belépsz a konzolgamerök társaságába? Legjobb.
ebbe a műsorba direkt idiótákat válogatnak?
Valószínűleg igen. Hanon:
Örülök, hogy tetszett.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-27 02:57:38
beküldve: 2008-11-26 22:19:27
(#4628) No, hát csak hazaértem. Gyalog nem ment volna. Rohadtul nem kalkuláltam bele a felköszöntést forgatótársaim részéről. x)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. De fav mind közül:
Morci? Nem akartam ezt a hatást kellteni, de most, hogy így belegondolok, tényleg.
A francba a kepöcsöröléssel.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. De fav mind közül:
Boldog születésnapot a legmorcabb "true shotafan"-unknak!
Morci? Nem akartam ezt a hatást kellteni, de most, hogy így belegondolok, tényleg.
A francba a kepöcsöröléssel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-26 23:22:00
beküldve: 2008-11-26 21:23:46
(#4626) jó neked...Én spec le vok fárasztva... minden nap vmi elfoglaltság,verseny vagy dolgozat...Bár a mai nap jó volt,uccsó 2 óránk az info lett volna(nem csinálunk ott se semmi értelmeset,vagy tanulandó dolgot),de mivel a tanár nem volt itt,elengedtek minket
amgy jóéjt,ma már nem jövök fel
amgy jóéjt,ma már nem jövök fel
Szerk: The Exiled 2008-11-26 21:24:16
beküldve: 2008-11-26 21:22:36
(#4625) Nekem is kellene tételt tanulgatni.. de a lustaság nagy úr ^^"
MIANEVED?!