Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-25 21:21:47
(#4579) emm....visszanézve,asszem az utóbbi kb 5 percben kisebb elmebajom volt...gomen....Fárasztó ez a nap...(ezért jár strigula?)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-25 21:19:13
(#4578) szánalmas az h te ennyire lesajnálsz minket...majd ha más országokat is megszállnak kismillióan, letarolják az országot, átélik mindenhol az ÁVH meg minden egyebek tevékenykedéseit, és ezután midnneki felé bizalommal fordulnak, oké fasiszták vagyunk...(egyébként a fasizmus egész mást jelent de sebaj)
ja és sztem fejezd be a hüjeség hajtását...
ja és ez a felmérés egész másról szólt, de te biztosan jobban tudod
ja és sztem fejezd be a hüjeség hajtását...
ja és ez a felmérés egész másról szólt, de te biztosan jobban tudod
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-25 21:21:11
beküldve: 2008-11-25 21:16:18
(#4577) hááááááát... Zenetörténetileg azért ja...Volt is erről vmi riport,csak már nem emlékszem rá (Asszem a saját nagyöregjeinekt sem tudták,hogy kik...)Amgy meg fasiszták vagyunk: Kitaláltak egy nemlétező embercsoportot,csináltak felmérést,hogy cigányok,románok,külföldiek. .. mennyire ellenszenvesek önnel,hány taszította már ki önt a munkahelyéről,satöbbi,és a válaszadók asszem kb 70%-a ezt a nemlétező emberfajtát/népcsoportot szidta...Szánalmas...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem,én nem csak erről beszélek....A magyarok (álltalánosságban,kivéve a mi szerény fórumközösségünket ) tahó,műveletlen parasztok...
most erre mondhatnám h any*d te h*ülye f*sz, de akkor csak igazat adnék neked...őszintén, mivel jobbak a más nemzetekbe tartozók?japánokat lécci haggyuk, szted ha odamsz a munkába rohanó japóhoz, az szépen megáll és elmagyarázza neked az utat a mekdonálchoz? ez nem országfüggő, hanem emberfüggő. És csakhogy tudd nemsok országban tanítanak ien széles körben mitn itt kis hazánkban...
na pá
ja apropó, szted ha a japónak aztmondják h pl Makó, akkor a hagymára fog asszociálni? (elárulom, nemvalószínű...)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-25 21:16:40
Nem,én nem csak erről beszélek....A magyarok (álltalánosságban,kivéve a mi szerény fórumközösségünket ) tahó,műveletlen parasztok...
Ezzel azért nem értek egyet, ez már durva.
Az anime/manga szó a magyarok többségének még ismeretlen, de ez nem jelenti azt, h műveletlenek
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-25 21:04:55
(#4574) Nem,én nem csak erről beszélek....A magyarok (álltalánosságban,kivéve a mi szerény fórumközösségünket ) tahó,műveletlen parasztok...
beküldve: 2008-11-25 20:43:29
(#4572) Hát igen,itt tart ma magyarország,műveltségi szinten...
beküldve: 2008-11-25 20:43:10
(#4571)
Szerk: miyu 2008-11-25 20:43:18
Nem azért írtam, mert gáz volt, hogy nem tudta, hanem mert poén volt, amit rávágott.
Számunkra azért gáz
Egyből rávágta? Szegény...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-25 20:20:16
(#4569) Nem azért írtam, mert gáz volt, hogy nem tudta, hanem mert poén volt, amit rávágott.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-25 19:22:20
(#4567) Meg hát nekünk ez alap szó, de egy kívül álló ember nem tudhatja...
MIANEVED?!
Délutáni vetélkedő az RTL klubon:
Kérdés: Mit neveznek japánban mangának?
Versenyző: A szoknyát!
Fogd a pénzt és fuss! volt? Azt néha szoktam nézni, ha nagyon ráérek. Mondjuk egy ilyen kérdésre nem így kellene rávágnia az embernek egy teljesen értelmetlen választ.
Délutáni vetélkedő az RTL klubon:
OMFG! Ez nagyon gáz.... o(==__==)o
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."