Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
LOL, pl?
1. mINDENT EMAILEN KELL MEGCSINÁLNI. amúgyis mi az a ISBN szám? "A könyvek általában 3-6 héten belül érkeznek meg."Ja meg sok idö
Szerk: baniaa3 2008-11-24 18:53:54
beküldve: 2008-11-24 18:47:36
(#4545) Valaki tud egy olyan honlapot ahol, Angol mangát lehet rendelni, de, Magyar oldalon,és ft-vel kell fizetni?
[Link]
Ez túl bonyolult akkor maradok, a Comisnál
Valaki tud egy olyan honlapot ahol, Angol mangát lehet rendelni, de, Magyar oldalon,és ft-vel kell fizetni?
[Link]
beküldve: 2008-11-24 18:39:02
(#4542) Valaki tud egy olyan honlapot ahol, Angol mangát lehet rendelni, de, Magyar oldalon,és ft-vel kell fizetni?
Szerk: baniaa3 2008-11-24 18:39:21
• Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone (az új EVA-filmek közül az első): nov 28. 23.30, nov 30. 19.00
O.O *a szívéhez kap, és lefordul székről*.....*visszamászik*
Na, szóval egyetlen problémám van csak, és pedig:
mi a búbánatos francért nem lakok én Pesten?!
Remélem azért a vidéki mozikba is eljut... vagy DVD esetleg. ~ábrándozva lebeg a föld felett, EVA itthon yeye~
[Hopplacsek, miért írod vastaggal mikor meg se közelítettem azt a gombot, he? Oo]
Szerk: miyu 2008-11-24 16:42:14
beküldve: 2008-11-24 13:54:15
(#4540) Az Anilogue animációs filmfesztiválon ezúttal három animét lehet levadászni a pesti mozikban:
• Ponyo on the Cliff (Miyazaki legújabb peace-love gyerekmeséje, cannes-i versenyfilm volt): nov 27. 19.00, nov. 30 15.00
• Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone (az új EVA-filmek közül az első): nov 28. 23.30, nov 30. 19.00
• Piano Forest (Kojima/Madhouse koprodukció a barátságról, sok zongorazenével): nov 27. 21.00, nov 29. 18.30
Aki 26-a előtt vesz jegyet, annak 620 Ft egy előadás, úgyhogy megéri bevásárolni. A fenti filmek mind az Uránia moziban mennek.
Érdekesnek tűnik még a Ramayana-feldolgozás is (Sita Sings the Blues), de mindenki szemezgethet magának a nem-animés felhozatalból.
Ha valaki nem látta volna,a Mondoról csórtam hírt.Nem rossz,azt mondom.EVA-n biztos ott leszek *w* Talán a többit is elcsípem,ha már egyszer itt vannak ^.^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
ismerős hejzet alapból énsem ezzel a névvel regiztem csak később változtattam meg a midnenhol használatos nevemre
Pedig az Anderson valahogy könnyebben emészthető volt.
Komolyan, OVA 5-nél és így utólag beiktatott Mojszejevnél szebb szülinapi ajándék nem létezhet. Egy vasárnap, aminek örülök, érdekes. Ilyen nem gyakran fordul elő.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-23 22:36:10
beküldve: 2008-11-23 22:27:50
(#4538) Envy, Azzi felvettelek titeket msnre, már amenyniben Envynek az a címe ami itt meg van adva, vmint Azzinak is az emilcíme= az msncímével
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-23 22:15:26
(#4537) Így utólag belegondolva, hogy én eredetileg el sem akartam menni Mojszejevre. Ejj de nagyon rossz döntés lett volna. Megérte azt a 6000 pénzt és 2 órát.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ismerős hejzet alapból énsem ezzel a névvel regiztem csak később változtattam meg a midnenhol használatos nevemre
Te is? Na látod Azzi, nem vagyok egyedül
Envy nevű karakter az FMA-ban van, ha vki esetleg nem tudná.
De nem miatta használom ezt.
Hanem egyszerűen tetszik. NAGYON.
És nem sok helyen találkozni vele..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-23 22:07:23
beküldve: 2008-11-23 22:04:03
(#4535) ismerős hejzet alapból énsem ezzel a névvel regiztem csak később változtattam meg a midnenhol használatos nevemre
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...