Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-22 15:58:43
(#4489) Éreztem, hogyha fenn van Csaba akkor meg kell nézni a webboltot is.
SAO-os nincs? T.T (Izé, Árnybíró kategori ^^")
Hó-téma: november van könyörgöm, n-o-v-e-m-ber... hova esik még? Nem ráér karácsonykor? Most mehetek korcsolyázni. T.T Azt mondtam barátosnénak, hogy majd ha leesik a hó. A fene gondolta, hogy ilyen hamar.
(korcsolya = vízágy+vastüdő)
SAO-os nincs? T.T (Izé, Árnybíró kategori ^^")
Hó-téma: november van könyörgöm, n-o-v-e-m-ber... hova esik még? Nem ráér karácsonykor? Most mehetek korcsolyázni. T.T Azt mondtam barátosnénak, hogy majd ha leesik a hó. A fene gondolta, hogy ilyen hamar.
(korcsolya = vízágy+vastüdő)
Szerk: miyu 2008-11-22 16:15:48
beküldve: 2008-11-22 15:56:14
(#4488) ha elolvassátok a könyvemet,akkor felfedezitek,hogy miért lehet jó a hó
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
//update: fuck, havazik.
Én örülnék neki.
*Szánhúzó kutyás vagyok* XD
Lenne nagy hó előkapnám a szánkót kutya be elé és gyerünk
MIANEVED?!
mijjaz h fuck? én tökre örülök neki....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ne möá' O.O... Még nem vettem csizmát...
9 órakor buli után? Irigylem a ilyen embereket, akik már délelőtt frissek és tettre készek.
Én alapjáraton buli nélkül 10-ig tudok(tudnék) aludni. Partival meg hajaj, délután 3ig nem vagyok életképes ^.^"
Szerk: miyu 2008-11-22 15:40:27
beküldve: 2008-11-22 15:35:05
(#4484) nálunk még nem havazik,de szereténém már!!!
Amgy szentem,bencének van igaza,néha vagy dühítőeket,vagy többértelműeket postolsz...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Milyen lame buli után van fenn az ember már 9-kor?
Most mondanék egysmást, de inkább nem mondok, ezt már úgyis kibeszéltük.
Joke?
Névnapomat én annyira nem figyelem, hogy konkrétan Riku szólt, azaz köszöntött fel.
És ettől olyan kúlnak érzed magad?
Nem? Azt hiszem az lehet a probléma, hogy sok dolgot belebeszélsz a postokba.
L0l0l0l. Fake Hellsing V letöltési lehetőség. Ki az akinek ennyire nincs élete, és ennyire nem tudja, hogy Hellsing soha nem jön ki 1280x720-ban (ami elég szomorú)?
Nem annak nincs élete, aki a Hellsingnek él?
Vagy nem?
Tehát te felhúzod valamin magad, ami egyáltalán nem hozzád szól, vagy akár komolyan sem kéne venni, és nem utolsó sorban annyira félreérted, amennyire csak lehet? Csak magad idegeled, ami egyáltalán nem tesz jót. Ha ennyire bosszantanak egyes (!nem is neked célzott!) fórum postok, akkor lehet pihenned kéne egy kicsit.
Komolyan, nem is hozzád szól, ne vedd figyelmbe, nem is értem miért idegeskedsz rajta fölöslegesen, nyugi. ._." Ha két ember csípkelődik akkor legkevésbé sincs szükség egy harmadik félre (IMO ofkórz).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-22 15:21:23
Milyen lame buli után van fenn az ember már 9-kor?
Most mondanék egysmást, de inkább nem mondok, ezt már úgyis kibeszéltük.
Névnapomat én annyira nem figyelem, hogy konkrétan Riku szólt, azaz köszöntött fel.
És ettől olyan kúlnak érzed magad?
L0l0l0l. Fake Hellsing V letöltési lehetőség. Ki az akinek ennyire nincs élete, és ennyire nem tudja, hogy Hellsing soha nem jön ki 1280x720-ban (ami elég szomorú)?
Nem annak nincs élete, aki a Hellsingnek él?
Na mindegy, többet NEM reagálok a hszeidre, csak felb*szom az agyam, hogy valaki ekkora arccal beszél, ilyen rosszindulatúan, azt gondolván, hogy ő felsőrendűbb a többieknél.
Szerk: .., 2008-11-22 15:08:32
beküldve: 2008-11-22 14:15:33
(#4481) beküldve: 2008-11-22 13:59:30
(#4480) Milyen lame buli után van fenn az ember már 9-kor?
Névnapomat én annyira nem figyelem, hogy konkrétan Riku szólt, azaz köszöntött fel. Persze aztán gyanúsan jöttek az sms-ek. x')
Névnapomat én annyira nem figyelem, hogy konkrétan Riku szólt, azaz köszöntött fel. Persze aztán gyanúsan jöttek az sms-ek. x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-22 12:19:05
(#4479) Lehet kétszer megy el az üzenet, de elég rossz a net kapcsolatom és néha fogalmam sincs mit csinál
Örülök, hogy nem akkora gond. Egyébként nem szoktam egy szavas illetve egy mondatos üzeneteket küldeni forumokba - így ezentúl már itt sem áll fenn ennek az veszélye.
Tegnap azt hiszem, úgy általában "fáradt" voltam a forumozáshoz
Envy:
Mint láthatod már csak az üzeneteim száma és hibás formája miatt; új vagyok még itt. Így ha tegnap szóltál volna akkor egyből alkalmazkodtam volna enne a forumnak a szabályaihoz és szokásaihoz.
Nem volt semmi nagy gond nyugi
Igaz ez egy OFF topic, de megpróbáljuk kerülni az 1-2 szavas postokat.
Tegnap este nekem is becsúszott egy szó: "sziasztok
MIANEVED?!
Igen csak akkor légyszi te vegyél fel mivel az adatlapomon itt kinn van a címem
Szerk: Yumi 2008-11-22 11:45:39
beküldve: 2008-11-22 11:43:07
(#4475)