Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-21 21:23:14
(#4429) nektek tetszett a nyári srácok vagy csak ezért vettétek meg hogy egy mangával több legyen apolcon
Nekem nagyon tetszett! Meg kéne venni a másik két kötetet is!
Nekem megvan mind a 3 elolvastam tetszett
,,Hitler fején ugrálok!"
nektek tetszett a nyári srácok vagy csak ezért vettétek meg hogy egy mangával több legyen apolcon
nem tudom én nem igazán értettema története mint a banianál... az árnybírót szeretném most elkezdeni
Igen,én is tartom magam,az eredeti szinkronhanghoz+ magyar felirathoz(Még akkor is,ha ez néha törvénysértő )
Erről jut eszembe, én TVn nem tudok magyar feliratos animéket nézni XD ugyan is valami okból kifolyólag a szolgáltató cseh felirattal sugározza a műsort. XD
beküldve: 2008-11-21 21:18:31
(#4425) Igen,én is tartom magam,az eredeti szinkronhanghoz+ magyar felirathoz(Még akkor is,ha ez néha törvénysértő )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-21 21:19:00
nektek tetszett a nyári srácok vagy csak ezért vettétek meg hogy egy mangával több legyen apolcon
És tényleg olyan minthogyha igaziból így beszélne...
Én beleélem magam és minthogyha valóságos lenne
Ismerős Meg az animékben a szereplőknek jellemük van, nem csak egyszerű jó vagy rossz rajzfilmfigurák és ez a hanggal is kitűnően összecseng. :)
beküldve: 2008-11-21 21:17:29
(#4422) nektek tetszett a nyári srácok vagy csak ezért vettétek meg hogy egy mangával több legyen apolcon
Hát igen a japán hangok... (L)
És tényleg olyan minthogyha igaziból így beszélne...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-11-21 21:14:11
(#4420) igen ha magyarul akarom akkor megnézek vmi rajzfilmet, de sztem az naime japánul jo:d
arra leszek kiváncsi h hány éves leszek ameddig az összes naruto és kensin kijön
arra leszek kiváncsi h hány éves leszek ameddig az összes naruto és kensin kijön
beküldve: 2008-11-21 21:13:18
(#4419) Teljességgel Hellsing mániás lettem az utóbbi évben. De ezen kívül mangában szeretem még a Narutot. Animében meg elég sok mindent pl. Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic Fumoffu?, Gallery Fake, Honey and Clover - hogy csak párat említsek. :)
Mit szeretsz jobban? Ha egy anime magyar szinkronos vagy, hogy ha feliratos?
Én japánul, felirattal.
,,Hitler fején ugrálok!"
Egyet értek, az eredeti hangok szerintem is jobbak, nem csak mert japán, hanem mert, az ottani hangszínészek tényleg beleélik magukat a szerepbe. :)
Teljességgel Hellsing mániás lettem az utóbbi évben. De ezen kívül mangában szeretem még a Narutot. Animében meg elég sok mindent pl. Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic Fumoffu?, Gallery Fake, Honey and Clover - hogy csak párat említsek. :)
sztem nem nagyon jok a szinkronok inkább felirat.
én amugy most teljesen naruto mániás vagyok