Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-21 20:36:48
(#4399) beküldve: 2008-11-21 20:36:05
(#4398) Egy ostoba kérdés: hogy lehet ilyen zenére ennyire tombolni? O.o[Link] Velem van a gond, ez tuti xD...
"True otakuk" + Haruhi = OMGPWNZRULEZEWORLD!!
Idióták. Máig nem sikerült felfognom, hogy mi olyan nagy újítás és mitől akkora durranás a Haruhi. A japánok nem veszik észre, hogy mennyi school-life baromkodás van? Miben más ez? Nem nem, ez nem jut el az agyamig.
WÍÍÍÍ Hellsing OVA V.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-21 20:24:18
(#4395) beküldve: 2008-11-21 20:18:04
(#4394) uhh... ez már télleg túlzás
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egy ostoba kérdés: hogy lehet ilyen zenére ennyire tombolni? O.o[Link] Velem van a gond, ez tuti xD...
Szerintem nem veled van a gond XD mondjuk úgy, hogy ízlések és pofonok. Aranyos dal, de én sem tombolnék rá. XD
beküldve: 2008-11-21 20:15:01
(#4392) hmm...Kedvencem tulajdonképpen nincsen,mert akkor a többi megsétődne Én inkább műfajra osztom fel őket:N.o 1:Ecchi.Numer 2:Shounen-fight.Number 3:minden más
Ezt a kategorizálást,még einstein is megirigyelné
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
*ásíít* Ne foglalkozz vele. Ez már egy ezerszer kitárgyalt és lezárt téma, de valamiért imádják felhánytorgatni. És már akkor is baromi unalmas volt, mindkét oldalról. Leállhatnának, de nem fogom emiatt koptatni a billentyűzetet. Majd megunják.
Egy ostoba kérdés: hogy lehet ilyen zenére ennyire tombolni? O.o[Link] Velem van a gond, ez tuti xD...
Szerk: miyu 2008-11-21 20:15:39
Baniaa:
Javaslom AMIT MÁR 1000-SZER ELMONDTAK A TÖBBIEK HOGY:
Tanulj meg olvasni,fogalmazni,írni és minden egyebet.
Mikor ez mind megvan és tökéletes akkor szólj be ok?
Mert hogy én már 1. osztályban kb mindet tudtam kivétel a
fogalmazást mert akkor még azt nem tanultuk.
Akkor miért írod le?
beküldve: 2008-11-21 20:12:26
(#4389) Baniaa:
,,Hitler fején ugrálok!"
én,beszélgetnék,ha nem kéne kioktatnom agyamenteket ezen a fórumon...Akk dobjunk fel egy témát.
ömm...nem jut semmi az eszembe...
Hm...elég sablon kérdés, de mivel nem ismerlek ezért azt hiszem bocsánatos a dolog :
Mi a kedvenc animéd/mangád?
beküldve: 2008-11-21 20:11:26
(#4387) beszélt a bakák királya...
tudod,értelmes ember felfogta volna,hogy nem csak a mondo topic-ról van szó,hanem mindenről.Mellesleg ha értelmes ember lennél írtál volna egy bocsit és mélyen kussolnál.Amgy meg igen,meglátszik nálam a különbség,ha veled hasonlítanak össze...
Bár megjegyzem, valószínűleg másokkal összehasonlítva még jobban meglátszana a színvonalad...
A bekébzelt király visszatért.Én is tudom hogy, miröl szól a vita de, én leírtam véleményemet és,és helyesírássi hibák.
De, ez hogy került ide?Ne tölem kérdezd.Én csak,ezt most írtam de, 1-2perc múlva látom mi lesz...
Szerk: baniaa3 2008-11-21 20:09:24
beküldve: 2008-11-21 20:07:53
(#4385) én,beszélgetnék,ha nem kéne kioktatnom agyamenteket ezen a fórumon...Akk dobjunk fel egy témát.
ömm...nem jut semmi az eszembe...