Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
1.feladat
BBH ha a, b, c egész számokra az ax^2+bx+c = 0 egyenletnek van racionális gyöke, akkor legalább az egyikük páros szám.
2.feladat
Tegyük fel, hogy f(x, y) olyan kétváltozós függvény, amely nem mindenütt nulla. Tegyük fel továbbá, hogy f(x, y) = k f(y, x) minden valós x, y számpárra. Mi lehet k értéke?
3.feladat
Hány olyan permutációja van az 1, 2, …, n számoknak, ahol minden szóba jövő k-ra a k-adik helyen legalább k – 2 áll?
4.feladat
Az AC szakaszon levő B pontra igaz a következő: ha felvesszük az AB egyenes egyazon oldalán az ABD szabályos háromszöget és a BEC egyenlőszárú derékszögű háromszöget (E-nél van a derékszög), akkor BE=ED. Tekintsük az ACEF paralelogrammát. Bizonyítandó, hogy FA=FC. Mekkora a DEF szög?
5.Egy nem egész racionális szám nevezője 2007. Lehet-e a 10-es számrendszerbeli felírásában egymást követő 2007 darab 9-es számjegy?
6.Milyen k esetén lesz k^3+2k^2+2k+1négyzetszám?
BBH ha a, b, c egész számokra az ax^2+bx+c = 0 egyenletnek van racionális gyöke, akkor legalább az egyikük páros szám.
2.feladat
Tegyük fel, hogy f(x, y) olyan kétváltozós függvény, amely nem mindenütt nulla. Tegyük fel továbbá, hogy f(x, y) = k f(y, x) minden valós x, y számpárra. Mi lehet k értéke?
3.feladat
Hány olyan permutációja van az 1, 2, …, n számoknak, ahol minden szóba jövő k-ra a k-adik helyen legalább k – 2 áll?
4.feladat
Az AC szakaszon levő B pontra igaz a következő: ha felvesszük az AB egyenes egyazon oldalán az ABD szabályos háromszöget és a BEC egyenlőszárú derékszögű háromszöget (E-nél van a derékszög), akkor BE=ED. Tekintsük az ACEF paralelogrammát. Bizonyítandó, hogy FA=FC. Mekkora a DEF szög?
5.Egy nem egész racionális szám nevezője 2007. Lehet-e a 10-es számrendszerbeli felírásában egymást követő 2007 darab 9-es számjegy?
6.Milyen k esetén lesz k^3+2k^2+2k+1négyzetszám?
beküldve: 2008-11-20 20:52:42
(#4333) hát,ha álltalános suli 7. osztályos anyagról van szó,akkor segítek (vagy túllelkesedtem )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Na mind1, hagyjuk.
Sajnos nem hiszem, h én tudnék neked segíteni
3éve nincs matek a tantárgyaim között...
Sajnos nem hiszem, h én tudnék neked segíteni
3éve nincs matek a tantárgyaim között...
MIANEVED?!
Mert az internet adta anonimitással ki lehet élni az olyan vágyaidat, amit mások a való életben nem tolerálnának.
Egyébként örülnék neki, ha valami jó matekos segítene nekem, mert kaptam egy nagyon nehéz feladatsort és hozzá se tudok lőni a példákhoz.
Egyébként örülnék neki, ha valami jó matekos segítene nekem, mert kaptam egy nagyon nehéz feladatsort és hozzá se tudok lőni a példákhoz.
Szerk: .., 2008-11-20 20:41:37
Hagyjad, ha elkezd személyeskedni, te inkább ne tedd. Mutasd meg, ki az okosabb.
Ott a pont.
Nem értem miért jó ezt csinálni?
MIANEVED?!
Hagyjad, ha elkezd személyeskedni, te inkább ne tedd. Mutasd meg, ki az okosabb.
Aki igénytelen barátok terén is annál nem meglepő, hogy ennyien vannak.
Micsoda tomboló rosszindulat és irígység
Az "is" szó pedig fene nagy bunkóság
Komolyan mondom, kikérem magamnak és magunknak!
Szerintem szülinapomon annyira el leszek foglalva a figurámmal és a limitált szériás Hellsing órámmal, hogy nem lesz kedvem bulizni. Utoljára 4 éve volt bármilyen baráti összezörrenés szülinap alkalmából, az se valami hatalmas.
Így már érthető miért vagy ilyen Úgy látszik neked az a pár barátod sem valami izgi figura, lehet, hogy TE vagy, aki felületesen választja meg őket? Vagy velük is undok vagy és 4 éve már nem hívnak el több partyra?
Na tényleg léptem tanulni, csak befejeztem Bleach lemaradásom^^
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-20 19:51:51