Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Aki igénytelen barátok terén is annál nem meglepő, hogy ennyien vannak.
Szerintem szülinapomon annyira el leszek foglalva a figurámmal és a limitált szériás Hellsing órámmal, hogy nem lesz kedvem bulizni. Utoljára 4 éve volt bármilyen baráti összezörrenés szülinap alkalmából, az se valami hatalmas.
Óóó, 50. szülinapok. Még nyáron voltam egyre meginvitálva. Ki volt bérelve egy nagy elkerített telek a Dunaparton aztán ott szabadfoglalkozás. Esküszöm a 'Sherry után pingpongizás'-nál kevés viccesebb dolog van.
Szerintem szülinapomon annyira el leszek foglalva a figurámmal és a limitált szériás Hellsing órámmal, hogy nem lesz kedvem bulizni. Utoljára 4 éve volt bármilyen baráti összezörrenés szülinap alkalmából, az se valami hatalmas.
Óóó, 50. szülinapok. Még nyáron voltam egyre meginvitálva. Ki volt bérelve egy nagy elkerített telek a Dunaparton aztán ott szabadfoglalkozás. Esküszöm a 'Sherry után pingpongizás'-nál kevés viccesebb dolog van.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-20 19:21:17
beküldve: 2008-11-20 19:14:17
(#4323) 50. szülinap. Az szép kerek.
Jó mulatást. Ha valaki pohárközelben lesz péntek este, majd gondoljon rám és igyon egyet az egészségemre, most megyek elkezdek tanulni holnapi vizsgára, mert ez már nem állapot
Jó mulatást. Ha valaki pohárközelben lesz péntek este, majd gondoljon rám és igyon egyet az egészségemre, most megyek elkezdek tanulni holnapi vizsgára, mert ez már nem állapot
no pussy, just the dicks
Mi múlthéten meg tudtunk volna tölteni egy nagyobbat is, csak péntek este minden kocsma és teház tele van.
Ez tök jó
Nekem nincs ilyen baráti/ismerősi köröm.
Még a legkisebb kocsmát se tudnám megtölteni azokkal akik nekem vannak
Nekem nincs ilyen baráti/ismerősi köröm.
Még a legkisebb kocsmát se tudnám megtölteni azokkal akik nekem vannak
MIANEVED?!
Köszi.
Én meg a holnapi szülinapom alkalmából boldog névnapot kívánok neked!
Buli nem lesz, nem szokásom rendezni, csak szombaton családdal.
Ja és vasárnap estére nagybátyámék meghívtak minket a Trófeába, mert az 50. szülinapja van és ugye most van az én szülinapom is, szóval mégiscsak lesz valami buliféleség.
Én meg a holnapi szülinapom alkalmából boldog névnapot kívánok neked!
Buli nem lesz, nem szokásom rendezni, csak szombaton családdal.
Ja és vasárnap estére nagybátyámék meghívtak minket a Trófeába, mert az 50. szülinapja van és ugye most van az én szülinapom is, szóval mégiscsak lesz valami buliféleség.
beküldve: 2008-11-20 19:03:53
(#4319) De én borzasztó népszerű vagyok
Most is egy egész szórakozóhelyet kibéreltem, hogy mindenki beférjen, aki meg akar ünnepelni Ilyenkor az a minimum, hogy a vendégeket tortával várom, ha már eljönnek, megajándékoznak stb.
Lehet kissé nonszensznek hangzik, hogyha mindenkinek az otthon családdal névnapozás, szülinapozás ugrik be, de olyan nekem már nagyon régen volt és arra sem nagyon emlékszem^^
KUITZU! Boldog Születésnapot kívánok! Remélem ti is jót buliztok majd ennek örömére
Most is egy egész szórakozóhelyet kibéreltem, hogy mindenki beférjen, aki meg akar ünnepelni Ilyenkor az a minimum, hogy a vendégeket tortával várom, ha már eljönnek, megajándékoznak stb.
Lehet kissé nonszensznek hangzik, hogyha mindenkinek az otthon családdal névnapozás, szülinapozás ugrik be, de olyan nekem már nagyon régen volt és arra sem nagyon emlékszem^^
KUITZU! Boldog Születésnapot kívánok! Remélem ti is jót buliztok majd ennek örömére
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-20 19:05:43
Az angolra én is tennék, de van 3 egyesem már XD
Muszáj volt már vmit alkotni.. pár hónap mulva meg vizsga...
Én már nagyon várom a Decembert
Úgy néz ki csak a 13.-ra megyek.
Muszáj volt már vmit alkotni.. pár hónap mulva meg vizsga...
Én már nagyon várom a Decembert
Úgy néz ki csak a 13.-ra megyek.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-20 19:03:41
Hát ne is.
Angol szódogám múlt héten: 3, a tegnap írt meg 2. De annyira leszarom, hogy hanyas a szódogám, nagy a szókincsem, remélhetőleg lesz nyelvvizsgám is és annyi dolgom volt az utóbbi két héten, hogy ez érdekel a legkevésbé. Most 4-esre állok angolból, na bumm, ki nem sz*rja le.
Bakker, december tök jó lesz, hungarocomix + Lurdys cucc jó arcokkal, meg ha összejön, akkor mangacafé Kaminagával, sok síelés meg minden. A baj csak az, hogy a rendezvényeken csorgathatom a nyálamat, mert nem lesz pénzem mangára.
Angol szódogám múlt héten: 3, a tegnap írt meg 2. De annyira leszarom, hogy hanyas a szódogám, nagy a szókincsem, remélhetőleg lesz nyelvvizsgám is és annyi dolgom volt az utóbbi két héten, hogy ez érdekel a legkevésbé. Most 4-esre állok angolból, na bumm, ki nem sz*rja le.
Bakker, december tök jó lesz, hungarocomix + Lurdys cucc jó arcokkal, meg ha összejön, akkor mangacafé Kaminagával, sok síelés meg minden. A baj csak az, hogy a rendezvényeken csorgathatom a nyálamat, mert nem lesz pénzem mangára.
Szerk: .., 2008-11-20 18:59:12
Miért lenne az szivatás? :P
Szegény tanár...
クイックシルバー: NEM irigyellek érte
Angol feleletem ma: 5
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-20 18:48:52
Névnapra torta és egyáltalán buli? Lol, ilyet én is akarok.
Ott a pont, ezt én is furcsának tartottam, nálunk se szokás névnapot ennyire ünnepelni. Nagyon ritkán egy kicsike torta befigyel, de buli nemigen.
Sőt, most hogy nagyobb vagyok, már szülinapon se tortázunk mindig.
beküldve: 2008-11-20 18:42:15
(#4314) No, csak "haza"értem én is. Ez az első olyan rádióadás ami szerinem is szarul sikeredett.
O máj gád, holnap Hellsing ova 5. Remélem megint olyan gyorsan kint lesz a raw, mint a 4-esnél. Mázlista japánok meg moziban nézhetik, cheh.
O máj gád, holnap Hellsing ova 5. Remélem megint olyan gyorsan kint lesz a raw, mint a 4-esnél. Mázlista japánok meg moziban nézhetik, cheh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Úgy látszik mozgós egy napod van ma XD
Nekem egész héten az volt, mindennap 11ig vagy tovább voltam kénytelen tanulni, plusz ugye holnap lesz gólyaelőadás, így sokszor 7:15-re kellett suliba mennem és ma 7:15-től fél 6ig bent voltam. Holnap meg 7:15-től 8-9-ig, sz'al szülinapot se ünneplünk, majd máskor.
Arról nem is beszélve, hogy semmi szabadidőm nem volt a héten, csak annyi, hogy kb. félórát gépeztem naponta. Ja meg ma sikerült beiktatnom a rajzszakkört, amin először voltam, de csak egy órát, mert utána próba volt.
És ezek mellett nincs kész az entrym X.Challengere, amit elvileg ma kell leadni. Szóval most nekiállok...
Kérdés: meg lehet-e csinálni egy kb. 6 oldalas képregényt screentoneozással együtt ma 22 óráig?
Válasz: nem.
És sc-zás nélkül? Talán.
Torta? Gesztenye-torta
Nincs is annál jobb... (én azt szeretem nagyon)
Szerintem marcipán lesz ^^ vagy más.
Vagy barátnőm megszivat egy esküvői tortával menyasszovőlegény figurával
Amúgy a szemem már nem fáj, a külsőmet rendbe raktam, honlap még egy vizsga és egy bevásárlás, ezután remélem belülről is rendbejövök 6ra.
Ma suliban már annyira pattanásig feszültek az idegeim, hogy amikor egy öreg hapsi tanárom (amúgy jófej), hátravitte az asztalról a virágot, hogy lásson meg odébrakta a kukát, hogy be tudjon állni a pad elé, rákiáltottam, hogy ez egy feng-shui terem és ne pakoljon szét, hanem folytassuk, hogy mihamarabb mehessen mindenki a dolgára. Amúgy vette a lapot és azóta már a hívások is beérkeztek, amik maitt olyan türelmetlen voltam.
no pussy, just the dicks
Torta? Gesztenye-torta
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-20 07:39:47
(#4310) Hahó! Nagyon köszönöm a jókivánságokat. Közben szóltak, hogy lesz torta is, úgyhogy olyan rossz már nem lehet
A jobb szemem rémesen fáj valamiért, gondoltam rá, hogy ma nem megyek suliba, hanem tanulok vizsgára, meg rendberakom magam, de ma beszélünk meg egy másik fontos vizsgát és aki nem lesz ott az kimaradhat egy-két jó tippből
Suli után rohanok még egy plusz kis fejtágításra, aztán megyek, emgcsináltatom rendesen a hajam stb Kérdés hogy ezután lesz e időm tanulni, figyelembevéve azt, hogy nagyon hamar le akarok feküdni, hogy gyönyörűszép legyek
És persze a fábryból, amit egyébként gyűlölök, pont holnap lesz egy kivételesen olyan rész, hogy megnézném
Mindegy egyébként is a korán lefekvés lesz valószínüleg, amit feláldozok a tanulás és a szépség oltárán
Ja, az I.SZ. felolvasás szerintem baromi jó ötlet!
A jobb szemem rémesen fáj valamiért, gondoltam rá, hogy ma nem megyek suliba, hanem tanulok vizsgára, meg rendberakom magam, de ma beszélünk meg egy másik fontos vizsgát és aki nem lesz ott az kimaradhat egy-két jó tippből
Suli után rohanok még egy plusz kis fejtágításra, aztán megyek, emgcsináltatom rendesen a hajam stb Kérdés hogy ezután lesz e időm tanulni, figyelembevéve azt, hogy nagyon hamar le akarok feküdni, hogy gyönyörűszép legyek
És persze a fábryból, amit egyébként gyűlölök, pont holnap lesz egy kivételesen olyan rész, hogy megnézném
Mindegy egyébként is a korán lefekvés lesz valószínüleg, amit feláldozok a tanulás és a szépség oltárán
Ja, az I.SZ. felolvasás szerintem baromi jó ötlet!
no pussy, just the dicks