Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Légyszi valaki igazolja a sejtésemet Envy=Kyoto, csak névváltoztatáson esett át. Ugye?
Igen
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-18 18:52:03
(#4278) Légyszi valaki igazolja a sejtésemet Envy=Kyoto, csak névváltoztatáson esett át. Ugye?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
El kell menni rokonokhoz, át kell másolnom az egész matekfüzetemet, kémia TZ-re és angol szódogára kell készülnöm. Ebből a rokonlátogatás volt csak meg eddig.
Ejha, ma nekem is sűrű napom volt, de már "vége" be kellett rohannom városba, aztán kiszaladnom az egyik külvárosba -szórólapozni - pedig suliból hazafelé jövet derült ki, hogy egy megbeszélésen is bent kell még maradnom. Közben leugrottam péntekre lefoglalni 27+ főre névnapi bulimra egy helyet.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-18 18:24:29
El kell menni rokonokhoz, át kell másolnom az egész matekfüzetemet, kémia TZ-re és angol szódogára kell készülnöm. Ebből a rokonlátogatás volt csak meg eddig.
am van itt aki olvassa6olvasta a kensint?
Nincs
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Nem igaz! A Győzike sokkal szennyebb. Igaz mindkettőből kb 2 részt láttam és az elég is volt nekem.
jo győzi+celeb.....
szerintem a senorita szösziXD
xd am hallod annak mia lényege?! az h ott hülyéskedik külföldönxd am van itt aki olvassa6olvasta a kensint?
Szerk: abel09 2008-11-18 15:06:06
Yo mufti, na mi a fetva? -mondja vakolatos arccal.
Azzi, mellesleg lehetne egy kérésem? Intézd már úgy légy szíves, hogy a holnapi nap, azaz a Gergely-naptár szerinti i.sz. 2008. november 18-a, kedd, 36 órás legyen. Jajj, nem is, inkább 42. Okés?
Azzi, mellesleg lehetne egy kérésem? Intézd már úgy légy szíves, hogy a holnapi nap, azaz a Gergely-naptár szerinti i.sz. 2008. november 18-a, kedd, 36 órás legyen. Jajj, nem is, inkább 42. Okés?
Ok megpróbálom, mi lesz akkor, hogy olyan hosszúnak kell lennie? Amúgy ha valaki jár MONDO oldalon, az rácsodálkozhat pár újonnan kijött Mangafan kiadványra + időpont ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-18 00:48:34
(#4270) azért annyira nemvolt rossz, bár 1fajta semienséget éreztem, nem volt bennem oan érzés h ez a dagatt Kishitler ojan hűdegonosz lenne, meg h ojan hűdeerős emberei lennének meg összevissza is volt az egész, de az átlagnál azért jobb lett
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
4 nap múlva Hellsing ova
Már várjuk.
Bár, ha olyan lesz mint a 4. akkor nem igazán fog tetszeni
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-17 23:36:55
(#4268) Duplaünnep, 4 nap múlva Hellsing ova, 9 nap múlva pedig szülinap, horray.
Ló?
Ló?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Yo mufti, na mi a fetva? -mondja vakolatos arccal.
beküldve: 2008-11-17 23:18:20
(#4266) The Exiled: Szvsz jár neked egy strigula, amiért etetted a házi fórum-trollunkat!
Ma egy kicsit csalódtam a haverokban Mintha csak engem érdekelne, hogy tető alá hozzam a közös programot... Már a múlt héten is olyan érzésem volt, hogy általában nekem kell áldoznom a kötelességemből, aztán ma már egybe tette rá magasról... El is ment a kedvem az egésztől, megmondom őszintén.
Ma egy kicsit csalódtam a haverokban Mintha csak engem érdekelne, hogy tető alá hozzam a közös programot... Már a múlt héten is olyan érzésem volt, hogy általában nekem kell áldoznom a kötelességemből, aztán ma már egybe tette rá magasról... El is ment a kedvem az egésztől, megmondom őszintén.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-17 23:19:22
Családi kedvencként iszlámos vidám percet szerezhetnek kis gazdáiknak.
Mindent értek," poni uh ahbar allahu jaszim fetah ka halim hebetu bahrlava gyros döner amut ulhuf ja falafel va kebab hamar" "-mondani kicsit csipos, kaposzta is mehet beleje arccal"
no pussy, just the dicks