Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-17 22:53:31
(#4264) Álljon itt egy kis szösszenet Dr. Google előadásában: A pónik és kislovak egyre népszerűbbek manapság, hiszen kedves természetük, megbízhatóságuk és nem utolsósorban kis méretük ideálissá teszik őket a legifjabb lovasok lovagoltatására is. Családi kedvencként is számos vidám percet szerezhetnek kis gazdáiknak.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-17 22:53:50
Inkább dobjatok fel valami jó témát
Pónik.
Azon belül?
Kedvesek e és szépek e?^^
Ismerek egy kiválló póniszakértőt
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-17 22:40:59
Inkább dobjatok fel valami jó témát
Pónik.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-17 22:04:33
(#4260) csak próbálnék egy bizonyos értetlen személy agyában meggyújtani a világosságot(nem sok sikerrel,de ez nem is az én dolgom lenne+nem is tudnám megcsinálni ).Részemről,ennyi,aki nem tud írni/fogalmazni/értelmeset írni,az maradjon úgy(nem ego-s mondatnak szántam!)
....Mind1
beküldve: 2008-11-17 21:35:02
(#4258) csak próbálnék egy bizonyos értetlen személy agyában meggyújtani a világosságot(nem sok sikerrel,de ez nem is az én dolgom lenne+nem is tudnám megcsinálni ).Részemről,ennyi,aki nem tud írni/fogalmazni/értelmeset írni,az maradjon úgy(nem ego-s mondatnak szántam!)
Azzi: az anyukám úgyis finomabb meggyes sütit csinál mint a tied
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-17 21:36:04
ahh...komolyan sírva fakadok...Az első idézett hsz-ednek semmi értelme nem volt,te nagyon nagy!!!!!Amgy meg, az aláírásoddal annyi gondom van,hogy értelmes embernek bántja a szemét.A helyesírásodról,meg no comment
Lásd én is milyen szépen javultam,a kezdetek óta,ezt köszönhetem,a könyvírásnak,és "higany" segítségének
Megbocsás megint a helyesirás?Oo
beküldve: 2008-11-17 21:32:28
(#4256) beküldve: 2008-11-17 21:31:42
(#4255) ahh...komolyan sírva fakadok...Az első idézett hsz-ednek semmi értelme nem volt,te nagyon nagy!!!!!Amgy meg, az aláírásoddal annyi gondom van,hogy értelmes embernek bántja a szemét.A helyesírásodról,meg no comment
Lásd én is milyen szépen javultam,a kezdetek óta,ezt köszönhetem,a könyvírásnak,és "higany" segítségének
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-17 21:31:38
(#4254) Nyugi már srácok, ezen vitatkozni kb olyan, mintha azon vitáznátok, hogy ki anyukája csinálja finomabbra a meggyes sütit. Nyugi, inkább honfoglalózzatok, vagy msn-en játszatok valamit, ez ma egy ilyen este, csak úgy üljünk egy picit a tűznél gondoljatoke erre és nyugika ^_-
no pussy, just the dicks
kénytelen vagyok idézni,a hülyébbik része kedvéért:Oh megint bocsáson meg amiért olyan kegyetlenül fogalmaztam
de, aba az aláirásba mit izgat?
Helyesírásról és fogalmazásról sose hallottál,ugye?
Mit?talán azt hogy egy kis napfény megbántja szemed és az hogy milyen aláirásom van ha enyire megbánt akkor engem nem érdekel.
Milyen kis napfényről beszélsz,te? Tanulj meg először írni,utána fogalmazni,majd viselkedni.
Mit?talán azt hogy egy kis napfény megbántja szemed és az hogy milyen aláirásom van ha enyire megbánt akkor engem nem érdekel.
Milyen kis napfényről beszélsz,te? Tanulj meg először írni,utána fogalmazni,majd viselkedni.
Te folyamatosan a helyesirásról mentet ki magad fogalamazás azt kérdeztem hogy hogy jöt ide helyesirás aláirásról beszéltünk nem egyébröl
beküldve: 2008-11-17 21:27:14
(#4252) kénytelen vagyok idézni,a hülyébbik része kedvéért:Oh megint bocsáson meg amiért olyan kegyetlenül fogalmaztam
ahh...helyesírásról még ugye sosem hallottál???
Néz meg alaposan az előző hsz-ed
Oh bocsás meg de, leirjam ugyanazt? Talán napfény anyira kiszurta a szemedet am hogy jöt ide a helyesirás?Oo
beküldve: 2008-11-17 21:20:02
(#4250) ahh...helyesírásról még ugye sosem hallottál???
Néz meg alaposan az előző hsz-ed.
(meg a legutóbbit is)
Szerk: The Exiled 2008-11-17 21:20:42